GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ryanair objavio zimski red letenja za Zagreb, uvodi se jedna nova linija

Ryanair objavio zimski red letenja za Zagreb, uvodi se jedna nova linija
LINIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2023 / 14:50
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Ryanair je objavio je Zimski red letenja 2023/24 za Zagreb, s 19 linija, uključujući i jednu novu destinaciju na ruti za sunčane Lanzarote te povećanje frekvencija na rutama za Basel, Dublin, Göteborg, Malagu, Maltu Memmingen i Paris Beauvais, priopćili su iz te kompanije

Ryanairov zimski red letenja 2023/24 Zagreb:

3 bazirana zrakoplova – (ulaganje od 300 milijuna USD)
19 destinacija, 1 nova destinacija - Lanzarote
22% rasta prometa (u fiskalnoj 2023.)
Povećanje frekvencija na 7 ruta: Basel, Dublin, Göteborg, Malaga, Malta, Memmingen i Paris Beauvais
Podržavanje preko 1000 radnih mjesta uključujući 90 visoko plaćenih poslova pilota, kabinskog osoblja i inženjera
Rast prometa putnika do 1,2 milijuna godišnje

Ryanair je, ističu iz te kompanije, zrakoplovni prijevoznik broj 1 u Hrvatskoj sa 19 linija u Zagrebu te prometom od 1,2 milijuna putnika godišnje. Ryanair nudi putnicima veliki izbor destinacija za zimski odmor po najnižim cijenama. Ovaj značajni rast (+22% u 2023. fiskalnoj godini) osiguravaju 3 Ryanairova zrakoplova bazirana u Zagrebu što predstavlja ulaganje od 300 mil USD u Zagrebu i osigurava 90 visoko plaćenih radnih mjesta u zrakoplovnoj industriji.

Kako bi obilježili zimski red letenja 2023/24, Ryanair nudi zrakoplovne karte po cijenama od samo 29,99 € u jednom smjeru koje su dostupne isključivo na web stranici/aplikaciji Ryanaira, dodaju.

Ryanair sa zadovoljstvom nudi više izbora i najniže cijene karata našim putnicima u Zagrebu u Zimskom redu letenja 2023/24 za 19 destinacija, uključujući i jednu novu sunčanu destinaciju Lanzarote, kao i povećajne frekvencije do popularnih odredišta poput Dublina i Göteborga te sunčane Malage i Malte između ostalog. Ovaj novi Zimski red letenja opsluživati će 3 Ryanairova zrakoplova bazirana u Zagrebu, što predstavlja ulaganje od 300 milijuna $ i podržava 90 visoko plaćenih profesionalnih poslova u zrakoplovnoj industriji, a Ryanair nastavlja jačati povezanost, razvijati turizam i otvarati nova radna mjesta u Zagrebu', rekao je na predstavljanju Ryanair Zimskog reda letenja u Zagrebu Jason McGuinness, direktor komercijalnih poslova.

'Izražavamo zadovoljstvo predstavljanjem Zimskog reda letenja zrakoplovne kompanije Ryanair za sezonu 2023/24. Želimo istaknuti da Ryanair daje veliki doprinos mreži letova zagrebačke zračne luke sa 27 destinacija u ljetnom redu letenja i najavom 19 odredišta u nadolazećem zimskom redu letenja. Meunarodna zračna luka Zagreb će i dalje raditi na širenju svoje mreže letova, kako bismo ponudili najbolje iskustvo putovanja svim našim putnicima.', poručio je Huseyin Bahadir Bedir, predsjednik Uprave Međunarodne zračne luke Zagreb.

Tagovi: Ryanair, Zagreb
PROČITAJ I OVO
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
POBOLJŠANJE
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
ZAGREB - Zagrebački holding je objavio rezultate poslovanja za 2023. godinu. Kažu da je zadržano pozitivno poslovanje, nastavljeno razduživanje te da su pokrenute investicije.
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
SOLIDNO
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u prvom je tromjesečju ove godine ostvario 243,1 milijun eura prihoda ili 4,8 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, dok je neto dobit nakon nekontrolirajućih udjela smanjena, za 1,7 posto, na 27,1 milijun eura, podaci su iz financijskog izvješća HT-a objavljenog u utorak.
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
DOBRE BROJKE
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
BERN - Punionica Coca-Cola HBC nadmašila je tržišne prognoze prihoda u prvom tromjesečju u utorak i ponovila da će se njezina operativna dobit ove godine dodatno povećati, podržana snažnom potražnjom za kavom, energetskim i gaziranim pićima.
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
UZLET
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
AMSTERDAM - Dionice Philipsa skočile su na najvišu razinu u dvije godine u ponedjeljak nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara u SAD-u za slučajeve osobnih ozljeda povezanih s povlačenjem nekih od njegovih uređaja za apneju u snu.
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
BLAGI PAD
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
LJUBLJANA - Grupa Cetis, koja djeluje na području sigurnosnog i komercijalnog tiska i pakiranja, u 2023. godini ostvarila je nešto manje od 125,4 milijuna eura prihoda od prodaje, što je 5,1 posto više nego godinu prije. Neto dobit smanjena je za 3,4 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE