GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

REKLAMIRAJTE SE

Naručitelj snosi odgovornost za istinitost i sadržaj naručenog oglasnog prostora te jamči da dostavljene oglasne materijale ima pravo koristiti u oglasne svrhe.

Naručitelj jamči da je, u skladu s važećim propisima RH, regulirao svoju obvezu prema trećim osobama po osnovi autorskih i ostalih prava kao i da će eventualna potraživanja trećih osoba preuzeti na sebe.

SEEbiz ne odgovara za sadržaj oglasa (bannera) oglašivača i točnost informacija. Zakupljeni oglasni prostor nije dozvoljeno ustupati trećim osobama ako nije dogovoreno drugačije.

SEEbiz zadržava pravo neobjavljivanja oglasa neprikladnih sadržaja ili onih koji vode na stranice takvih sadržaja, ali i ukoliko isti ne zadovoljava tehničke standarde.

SEEbiz zadržava pravo neobjavljivanja oglasa uslijed uredničke odredbe.

Rok za dostavu oglasa (bannera)

Rok za dostavu oglasa (bannera) je najkasnije jedan radni dan prije naručenog početka prikazivanja kampanje ili kraće ako je tako dogovoreno. Oglasi (banneri) se mogu dostaviti e-mailom na adresu: oglasavanje@seebiz.eu.

Uvjeti plaćanja

Ukoliko Ugovorom nije drugačije definirano, obvezna je avansna uplata za koju se odobrava 20% popusta. U slučaju avansne uplate, potvrdu o uplati potrebno je dostaviti jedan radni dan prije početka kampanje. U protivnom, SEEbiz zadržava pravo neobjavljivanja oglasa (bannera). Ukoliko račun nije plaćen u roku, nakladnik zadržava pravo obračuna zateznih kamata.

Za sve konkretne upite javite se na oglasavanje@seebiz.eu.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE