GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Banjalučka pivara osvaja tržište Slovenije

Banjalučka pivara osvaja tržište Slovenije
STRATEŠKI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.09.2023 / 08:45
Autor: SEEbiz / indikator.ba
BANJA LUKA - Nakon gotovo tri godine suradnje beogradske digitalne agencije Pioniri s Banjalučkom pivovarom za brend piva Nektar na tržištima Bosne i Hercegovine, Srbije i Crne Gore, agencija kreće s komunikacijom na društvenim mrežama i u Sloveniji.

lao vodeći brend piva na bosanskohercegovačkom tržištu, Nektar pivo je manje poznato na drugim tržištima, ali brzo osvaja zavidne tržišne udjele. - Na početku saradnje napravili smo strategiju koja kaže da smo Nektar pivo iz Banjaluke i da živimo na svoj način, jer ne pristajemo na kompromise, ne tražimo najbolji sto u lokalu i mi ne radimo selfije sa flašom u ruci, nego živimo svoj život i radije uživamo u njemu sa svojim prijateljima i hladnim Nektar pivom i popratnim jelima. Tu strategiju sada izražavamo kroz komunikacijske poruke koje su jako dobro prihvaćene, rekao je direktor Pionira Ivan Živković.

- U Sloveniji smo tek počeli komunicirati i zato moramo prvo Slovencima predstaviti što je zapravo Nektar pivo, gdje je njegova bit i zašto je drugačije. Gradimo Nektar tim i dobro nam ide. Tržište otvaramo preko Facebook kanala, pa stoga želimo "twist" Nektar piva što prije prenijeti na Instagram i TikTok. Lako se možemo pohvaliti da smo nakon nekoliko mjeseci postali prepoznatljivi po jedinstvenom stilu komunikacije, što se očituje i u prodajnim brojkama, dodaje Urška Ambrož, direktorica ureda u Ljubljani.

Nektar pivo trenutno se može pronaći na policama trgovina Spar i E-Leclerc, te Mercator Cash & Carry i Tuš Cash & Carry.

Iako do sada manje poznat na slovenskom tržištu, brend piva Nektar iz portfelja Banjalučke pivovare vrlo je uspješan. Od male pivovare koja je služila samo za potrebe samostana, početna Banjalučka pivovara je izrasla do proizvodnog kapaciteta dostatnog za tržište cijele BiH, ali i šire. Ove godine obilježavaju 150. obljetnicu osnivanja i nove početke na nekim tržištima.

Tagovi: Banjačućka pivara, Nektar
PROČITAJ I OVO
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
POBOLJŠANJE
Zagrebački holding smanjio dug u 2023.
ZAGREB - Zagrebački holding je objavio rezultate poslovanja za 2023. godinu. Kažu da je zadržano pozitivno poslovanje, nastavljeno razduživanje te da su pokrenute investicije.
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
SOLIDNO
HT u prvom kvartalu povećao prihode, ali smanjio neto dobit
ZAGREB - Hrvatski telekom (HT) u prvom je tromjesečju ove godine ostvario 243,1 milijun eura prihoda ili 4,8 posto više nego u istom lanjskom razdoblju, dok je neto dobit nakon nekontrolirajućih udjela smanjena, za 1,7 posto, na 27,1 milijun eura, podaci su iz financijskog izvješća HT-a objavljenog u utorak.
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
DOBRE BROJKE
Coca-Cola HBC nadmašila očekivanja na krilima velike potražnje
BERN - Punionica Coca-Cola HBC nadmašila je tržišne prognoze prihoda u prvom tromjesečju u utorak i ponovila da će se njezina operativna dobit ove godine dodatno povećati, podržana snažnom potražnjom za kavom, energetskim i gaziranim pićima.
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
UZLET
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
AMSTERDAM - Dionice Philipsa skočile su na najvišu razinu u dvije godine u ponedjeljak nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara u SAD-u za slučajeve osobnih ozljeda povezanih s povlačenjem nekih od njegovih uređaja za apneju u snu.
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
BLAGI PAD
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
LJUBLJANA - Grupa Cetis, koja djeluje na području sigurnosnog i komercijalnog tiska i pakiranja, u 2023. godini ostvarila je nešto manje od 125,4 milijuna eura prihoda od prodaje, što je 5,1 posto više nego godinu prije. Neto dobit smanjena je za 3,4 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE