GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arsano Medical Group preuzeo zdravstvenu ustanovu i laboratorij Latebra

Arsano Medical Group preuzeo zdravstvenu ustanovu i laboratorij Latebra
ZDRAVSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.10.2023 / 16:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Arsano Medical Group, najveći privatni investitor u privatno zdravstvo u Hrvatskoj i regiji, realizirao je svoje sedmo ulaganje, u Ustanovu za zdravstvenu skrb Latebra.

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra je specijalistički medicinsko – biokemijski i mikrobiološki laboratorij koji omogućuje širok spektar laboratorijskih pretraga iz područja opće i specijalističke biokemije, hematologije, koagulacije, imunokemije te analitičke toksikologije.

Okupljanje privatnih zdravstvenih ustanova iz Hrvatske i regije pokrenuo je Provectus Capital Partners (PCP), investicijsko društvo usmjereno na tržišta jugoistočne Europe.

”Nastavljamo sa širenjem Arsano Medical Group i ponosni smo što je naša vizija jačanja privatnog zdravstvenog sustava sve više prepoznata unutar zdravstvenog sektora. Snažan financijski partner koji ustanovama donosi najbolje prakse korporativnog upravljanja omogućuje pokretanje investicija u podizanje standarda zdravstvene skrbi za pacijente, a to je jedini način uspješnog dugoročnog poslovanja i razvoja privatnih zdravstvenih ustanova. Na taj način gradimo našu viziju o Arsano Medical Group kao vodećoj instituciji u privatnom zdravstvu u široj regiji”, izjavio je Boris Rivić, glavni operativni direktor Arsano Medical Group.

Ustanova za zdravstvenu skrb Latebra svojim pacijentima omogućuje najsuvremenije dijagnostičke postupke na polju medicinske biokemije, mikrobiologije i citologije, a na tržištu su prepoznati kao ustanova sa vrhunskom tehnologijom i visokim standardom brige za pacijente.

„Ulaskom u Arsano Medical Group dobit ćemo novi zalet na tržištu, a svojim kapacitetima i stručnošću dodatno ćemo ojačati laboratorijski segment čitave grupe. Od početka smo Latebru gradili kao ustanovu najviše razine kvalitete, a sada smo sigurni da ćemo tu razinu ne samo moći zadržati, već i dodatno podići, sve u svrhu još dostupnije, brže i kvalitetnije usluge za pacijente. Arsano Medical Group kao objedinjena zdravstvena institucija predstavlja dodatnu vrijednost pacijentima u Hrvatskoj”, izjavio je Domagoj Čulo, ravnatelj Latebre.

Tagovi: Arsano Medical Group , Latebra, Boris Rivić
PROČITAJ I OVO
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RAST
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RIJEKA - Domaći lanac marina ACI u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario 5,7 milijuna eura prihoda, što je za 11 posto ili 0,6 milijuna eura više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je ukupni rezultat, s obzirom na izraženu sezonalnost poslovanja, očekivano negativan, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije.
U Pivovarni Laško Union pet godina pogrešno obračunavali plaće
GREŠKA
U Pivovarni Laško Union pet godina pogrešno obračunavali plaće
LJUBLJANA - U Pivovarni Laško Union, koja je od 2016. godine u vlasništvu nizozemskog Heinekena, pet su se godina pogrešno obračunavali dodaci na plaću i naknade plaće. Neki su bili plaćeni previsoko, a drugi premalo.
AD Plastik Grupa u prvom kvartalu povećao neto dobit 57,8%
RAST
AD Plastik Grupa u prvom kvartalu povećao neto dobit 57,8%
SOLIN - AD Plastik Grupa je u prvom kvartalu 2024. godine ostvarila neto dobit od 1,07 milijuna eura, što je 57,8 posto više u odnosu na prva tri lanjska mjeseca, dok su poslovni prihodi dosegnuli 42,4 milijuna eura ili 28,1 posto više, objavila je ta solinska kompanija u ponedjeljak.
Ifo: Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene
ISTRAŽIVANJE
Ifo: Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene
BERLIN - Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene, pokazalo je istraživanje minhenskog ekonomskog instituta Ifo.
NEM Dubrovnik otkriva dijelove programa
DOGAĐAJI
NEM Dubrovnik otkriva dijelove programa
ZAGREB - Organizatori događanja otkrivaju prvu postavu govornika te nekoliko zanimljivosti: BBC Studios i SkyShowtime će održati glavne govore, Izzet Pinto će predstaviti uvide u marketing u zabavnoj industriji, Keshet International i TV NOVA/Voyo će predstaviti svoj hit krimi/triler Extractors.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE