GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

NEM Dubrovnik otkriva dijelove programa

NEM Dubrovnik otkriva dijelove programa
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.04.2024 / 12:49
Autor: SEEbiz
ZAGREB - NEM Dubrovnik 2024, koji će se održati u Hotelu Dubrovnik Palace od 10. do 13. lipnja 2024., otkrio je nekoliko detalja iz ovogodišnjeg programa.

Jedanaesto izdanje CEE-ovog omiljenog TV marketa s pogledom, ponovno će okupiti vodeće osobe u TV industriji – od utjecajnih kupaca TV sadržaja do predsjednika i potpredsjednika uprava, generalnih direktora, izvršnih direktora, tehničkih direktora, i drugih brojnih utjecajnih sudionika.

Nekoliko glavnih govora poslužit će kao središnji dio događaja s istaknutim govornicima kao što su:

Bartosz Witak, General Manager, Central and Eastern Europe (CEE) Region, BBC Studios

'Stvarno mi je drago što ću ponovno posjetiti NEM Dubrovnik. Imati priliku razmijeniti mišljenja i iskustva s ključnim tržišnim liderima i poticati strateška partnerstva u široj regiji neprocjenjivo je kada radimo na dinamičnom rastu na ovom tržištu. Predanost BBC Studija razvoju poslovanja u srednjoj i istočnoj Europi uvijek je bila snažna, ali sada, više nego ikad, vidimo povoljno okruženje za jačanje našeg poslovanja u ovoj regiji', izjavio je gospodin Witak.

'NEM Dubrovnik je nevjerojatno važan TV market. Čast mi je održati keynote govor drugu godinu zaredom. Nakon što smo upravo pokrenuli naš plan podržan oglasima na svim našim tržištima, uključujući srednju i istočnu Europu, veselim se što ću se pridružiti kolegam iz industrije u zanimljivoj raspravi', izjavio je gospodin Sarhan.

Iako se predstavljanje potpunog rasporeda ovog četverodnevnog događaja očekuje uskoro, organizatori NEM Dubrovnik 2024 dali su uvid u par uzbudljivih događaja:

Izzet Pinto, Founder and CEO, Global Agency, podijelit će svoje viđenje marketinga u industriji zabave. U industriji u kojoj se svake godine na tržište plasiraju tisuće novih projekata, marketing je ključan za povećanje prodaje. Izzet Pinto će u svojoj marketinškoj prezentaciji sveobuhvatno obraditi marketinšku strategiju brenda te će kroz studiju slučaja objasniti kako tvrtka kreativnim metodama ostvaruje svoje aktivnosti.

Lenka Szántó, Creative Producer, TV NOVA/Voyo i Anke Stoll, SVP of Acquisitions and Co-productions, Keshet International, predstavit će krimi/triler seriju Extractors, produkciju Movie SRO/TV NOVA i distribuciju Keshet Internationala.

Prvi pogled na popis ostalih govornika otkriva niz istaknutih osoba iz globalnog televizijskog krajolika, koji će se uključiti u diskusije koje potiču razmišljanje o trendovima i izazovima u industriji. Neki od njih su:

Grégoire Polad, Director General, Association of Commercial Television and Video on Demand Services in Europe (ACT)
Kenechi Belusevic, VP Business Development and Distribution, Warner Bros. Discovery
Robert Šveb, General Director, Croatian Radiotelevision (HRT)
Nicolas Eglau, Managing Director EMEA, APAC & Global Distribution, Moonbug Entertainment
Müge Akar, Head of Global Sales, ATV
Branko Čakarmiš, Strategic Advisor, CME Adria
Milan Fridrich, Program Director, Czech Television
Emmanuel Eckert, Deputy Acquisitions Director, Mediawan Rights
Dániel Richárd Kovács, Director in Chief, RTL Hungary
Anahita Kheder, EVP EMEA, Formats & Licensing, Fremantle International

Dubrovnik će u lipnju 2024. ponovno postati središnje mjesto u Europi s jedinstvenim mogućnostima za uspješno umrežavanje, dogovaranje poslova i razmjenu znanja unutar televizijske industrije.

Tagovi: NEM Dubrovnik,
PROČITAJ I OVO
U Podravci dosad najveća sadnja povrća i sjetva kukuruza
POVRĆE
U Podravci dosad najveća sadnja povrća i sjetva kukuruza
KOPRIVNICA - Podravka je počela dosad najveću sjetvu povrća i kukuruza te iz vlastite proizvodnje ove godine očekuje 3.100 tona rajčice te više od 2.100 tona paprike, graška i drugog povrća, izvijestili su u utorak iz Podravke.
Adria Dental Group kupio još dvije klinike u Hrvatskoj i Sloveniji
AKVIZICIJE
Adria Dental Group kupio još dvije klinike u Hrvatskoj i Sloveniji
ZAGREB - Adria Dental Group (ADG), najveća dentalna grupacija u srednjoj i jugoistočnoj Europi, nastavila je širenje u regiji novim investicijama na hrvatskom i slovenskom tržištu.
Bayer s padom prihoda i dobiti u prvom kvartalu
LOŠA GODINA
Bayer s padom prihoda i dobiti u prvom kvartalu
LEVERKUSEN - Njemački farmaceutski i kemijski div Bayer u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvario 13,77 milijardi eura prihoda, što je 4,3 posto manje nego u istom razdoblju lani.
HT od 1. srpnja podiže cijene za 6,5 posto
POSKUPLJENJA
HT od 1. srpnja podiže cijene za 6,5 posto
ZAGREB - Hrvatski Telekom (HT) će od 1. srpnja podići cijene svojih usluga za 6,5 posto i tako ih uskladiti s inflacijom, o čemu su počeli obavještavati svoje korisnike.
Fraport u prvom kvartalu ugodno iznenadio analitičare
IZNAD OČEKIVANJA
Fraport u prvom kvartalu ugodno iznenadio analitičare
FRANKFURT - Njemački operator zračnih luka Fraport, koji upravlja i Zračnom lukom Jožeta Pučnika Ljubljana, pozitivno je iznenadio analitičare svojim poslovnim rezultatima u prvom kvartalu ove godine.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE