GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Aminess nastavlja širenje uz akviziciju Boutique Hotela Bellevue u Crikvenici

Aminess nastavlja širenje uz akviziciju Boutique Hotela Bellevue u Crikvenici
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2024 / 13:03
Autor: SEEbiz
CRIKVENICA - Management kompanija Aminess Hospitality Group produžetak je poslovanja tvrtke Aminess Hotels & Resorts, a u protekla dva mjeseca djelovanja preuzela je operativno poslovanje Hotela Lišanj iz Novog Vinodolskog i Hotela Mediteran iz Crikvenice.

Sada u svoj portfelj dodaje još jedan kvarnerski hotel – riječ je o Boutique Hotel Bellevue 4* iz Crikvenice, koji je ujedno vrlo bitan dodatak ukupnom Aminess portfelju hotela na sjevernoj jadranskoj obali.

Boutique Hotel Bellevue nalazi se u samom srcu Crikvenice, tek nekoliko koraka udaljen od crikveničke gradske plaže. Ovaj novoizgrađeni hotel prostire se na osam katova i gostima na raspolaganje nudi 41 sobu, unutarnji bazen, wellness centar na najvišoj etaži, bar i restoran obogaćen već provjerenim Half 8 konceptom. Nakon Paga i Novigrada, ovo će biti treća inačica Half 8 koncepta restorana, kojim se promovira mediteranska atmosfera i kuhinja, a gostima omogućuje uživanje u lokalnim obrocima na otvorenoj terasi na samoj obali.

Kao i kod svih hotela čije operativno poslovanje preuzima Aminess, i u ovom će postojeća ponuda biti unaprijeđena uz podršku iskusnih Aminessovih stručnjaka. Poseban fokus bit će na gourmet ponudi budući da Aminess Hotels & Resorts već godinama surađuje s najboljim domaćim chefovima poput Davida Skoke, Melkiora Bašića, Matije Bogdana i Hrvoja Zirojevića. Poznati chefovi, osim osmišljavanja menija za Aminess hotele i restorane, vode i tečajeve za mlade kuhare i radnike zaposlene u tim objektima.

„Treće preuzimanje operativnog hotelskog poslovanja u periodu od dva mjeseca velik je motivator za nastavak našeg djelovanja na domaćem tržištu. Posebno nam je drago što smo ovog puta preuzeli boutique hotel u samom srcu Crikvenice koji savršeno nadopunjuje naš postojeći portfelj. Svi naši suradnici, uz uslugu upravljanja operativnom poslovanjem, dobivaju i prednost povezanosti s Aminess brendom koji se dugogodišnjim stabilnim poslovanjem i rastom etablirao na hrvatskom hotelijerskom i turističkom tržištu“, izjavio je Mladen Knežević, član uprave Aminess Hotels & Resorts.

Tvrtka Aminess Hotels & Resorts već 56 godina djeluje na domaćem tržištu, tijekom kojih su stečena raznolika znanja o uspješnom vođenju hotela i ugostiteljskih objekata i njihovog operativnog poslovanja. Ta znanja koriste se kako bi se svakom poslovnom partneru pružila usluga upravljanja operativnim poslovanjem potpuno prilagođena potrebama njihovog objekta.

Tagovi: Aminess, Hotel Bellevue, Crikvenica, lišanj
PROČITAJ I OVO
Ifo: Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene
ISTRAŽIVANJE
Ifo: Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene
BERLIN - Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene, pokazalo je istraživanje minhenskog ekonomskog instituta Ifo.
NEM Dubrovnik otkriva dijelove programa
DOGAĐAJI
NEM Dubrovnik otkriva dijelove programa
ZAGREB - Organizatori događanja otkrivaju prvu postavu govornika te nekoliko zanimljivosti: BBC Studios i SkyShowtime će održati glavne govore, Izzet Pinto će predstaviti uvide u marketing u zabavnoj industriji, Keshet International i TV NOVA/Voyo će predstaviti svoj hit krimi/triler Extractors.
Končar: Neto dobit utrostručena u prvom kvartalu
UZLET
Končar: Neto dobit utrostručena u prvom kvartalu
ZAGREB - Nakon četvrte uzastopne rekordne godine po pitanju prihoda, dobiti, profitne marže i novougovorenih poslova, KONČAR je trend rasta u svim poslovnim područjima nastavio i u prvom kvartalu poslovne 2024. godine.
Izostanak ugovora s HT-om o upravljanim uslugama skupo koštao Ericsson NT
ANALITIČARI
Izostanak ugovora s HT-om o upravljanim uslugama skupo koštao Ericsson NT
ANALIZA - Tijekom prvog tromjesečja 2024. Ericsson NT je zabilježio pad prihoda od 25% na godišnjoj razini, pad EBITDA-e od 21%, te neto dobit od 6,39 milijuna eura, što je smanjenje od 18% na godišnjoj razini.
PEVEX počinje graditi prodajni centar u Zaboku
INVESTICIJE
PEVEX počinje graditi prodajni centar u Zaboku
ZABOK - Nakon što je kupio zemljište i ishodio sve potrebne dozvole, PEVEX d.d., prvi hrvatski trgovački lanac počinje graditi prodajni centar u Zaboku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE