GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Tawal počeo s radom u Europi

Tawal počeo s radom u Europi
PODRUŽNICA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.08.2023 / 09:43
Autor: SEEbiz
ZAGREB - stc grupa, motor digitalne transformacije u regiji MENA, danas je objavila da je njezina podružnica TAWAL službeno započela s radom u Europi.

Priopćenje je uslijedilo nakon završetka TAWAL-ovog preuzimanja telekomunikacijskih tornjeva United Grupe u Bugarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji 25. travnja 2023. godine u sklopu strategije stc grupe za širenje i rast te nakon dobivanja svih potrebnih odobrenja od povezanih regulatornih organizacija.

TAWAL sada posjeduje i upravlja s više od 4.800 lokacija u Bugarskoj, Hrvatskoj i Sloveniji, pružajući operativne usluge svojim novim klijentima u tim zemljama. Ova akvizicija predstavlja drugi korak plana širenja TAWAL-a nakon pokretanja TAWAL Pakistana 2022. godine. Ukupni portfelj tornjeva TAWAL-a sada premašuje 21.000 tornjeva u pet zemalja.

Iskorištavanjem potencijala rasta europskog tržišta, posebno u pogledu uvođenja 5G tehnologije i prilagodbe mobilnih usluga, TAWAL nastoji osigurati pouzdanu i učinkovitu infrastrukturnu mrežu ICT-a svim operatorima mobilnih mreža na tim tržištima. TAWAL ima za cilj donijeti značajna ulaganja, najbolje procese i prakse, kao i inovativne proizvode u svoj portfelj. Tvrtka će iskoristiti svoju stručnost u upravljanju ključnom i robusnom infrastrukturom diljem Saudijske Arabije kako bi ojačala europska tržišta ubrzavanjem uvođenja ICT infrastrukture na tim tržištima.

Mohammed Alhakbani, izvršni direktor TAWAL-a, izjavio je: "Oduševljeni smo što smo pokrenuli naše poslovanje u Europi. Ovo postignuće predstavlja važnu prekretnicu za TAWAL da proširi svoj otisak na druga važna tržišta. Koristeći svoje resurse i najbolje prakse, cilj nam je donijeti još veću vrijednost europskim tržištima omogućujući našim klijentima da posluju učinkovitije."

stc grupa je pokretač digitalne transformacije, pružajući inovativne proizvode i usluge u Saudijskoj Arabiji i regiji MENA. Nudi niz najboljih digitalnih rješenja i usluga u klasi, uključujući internetska plaćanja, telekomunikacije, IOT, AI, 5G, računalstvo u oblaku, e-igre i kibernetičku sigurnost, Fintech i druga napredna digitalna rješenja.
Za više informacija posjetite: https://www.stc.com.sa/content/stc/sa/en/personal/home.html


TAWAL posjeduje portfelj od preko 21.000 telekomunikacijskih tornjeva diljem Saudijske Arabije, Bugarske, Hrvatske, Slovenije i Pakistana. Tvrtka aktivno podržava planove digitalne transformacije na tim tržištima. Širi svoj doseg u novim gradovima i ruralnim područjima te aktivno uvodi tehnologije spremne za pametne gradove, kao što su kamuflažni telekomunikacijski tornjevi, pametni stupovi koji mogu podržavati 5G i IoT uređaje, rješenja unutar zgrade (IBS), uz drugu prilagođenu ICT infrastrukturu.

Tagovi: Tawal, United Group, Šolak
PROČITAJ I OVO
Zašto je TikTok na meti Europske unije i SAD-a?
META
Zašto je TikTok na meti Europske unije i SAD-a?
BERLIN - SAD poziva na prisilnu prodaju kineske aplikacije TikTok, a EU pokreće daljnje postupke protiv ove platforme. U čemu je problem?
Tržišna vrijednost Alphabeta premašila dva bilijuna dolara
SKOK
Tržišna vrijednost Alphabeta premašila dva bilijuna dolara
NEW YORK - Googleova matična tvrtka Alphabet dostigla je novu prekretnicu s tržišnom kapitalizacijom koja je premašila dva bilijuna dolara.
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
PREMIJERA
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
ZAGREB — Tvrtka Samsung Electronics premijerno je u Hrvatskoj predstavila nove uređaje iz kategorije bijele tehnike na našem tržištu, koji su već sada dostupni za kupovinu, kao i novu liniju Samsung televizora i soundbarova, samo 24 sata nakon europske premijere.
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE