GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivan Gabrić novi je predsjednik Uprave IN2 grupe

Ivan Gabrić novi je predsjednik Uprave IN2 grupe
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.04.2023 / 13:12
Autor: SEEbiz
ZAGREB – IN2 grupa ima novog predsjednika Uprave Ivana Gabrića, koji će se pridružiti Sanji Svilokos, članici Uprave za poslovanje, i Snježani Stanković, članici Uprave za financije u upravljačkom timu grupacije.

Ivan Gabrić gotovo trideset godina radi u ICT sektoru, od čega posljednjih devetnaest godina na upravljačkim pozicijama kompanija poput Combisa i A1 telekoma. Zahvaljujući svojem bogatom poslovnom iskustvu Ivan Gabrić je dobro upoznat s IT industrijom i regionalnim tržištem, dugi niz godina radio je na razvijanju kompleksnih ICT usluga i rješenja za niz različitih industrija. Tijekom cijele karijere radio je na razvoju tehnoloških poslovnih rješenja i plasiranju usluga na tržište, a uvijek je bio predan razvoju stručnjaka te mladih talenata u svojim timovima.

„Iznimno se veselim dolasku u IN2 grupu, jednu od najvećih i najuspješnijih kompanija u IT sektoru Hrvatske i regije. Vjerujem da će moja pozitivna energija, visoka motiviranost za postizanjem ciljeva i otvorena dvosmjerna komunikacija biti pokretač novih poslovnih uspjeha. Moj je cilj podržati rast grupacije, nastaviti jačati odnose s postojećim korisnicima te pokrenuti nove projekte s novim korisnicima. Mi smo snažna grupacija koju čine prije svega naši zaposlenici, točnije njih 650 u pet poslovnih jedinica u deset tvrtki u sklopu IN2 grupe. Želja mi je da i u budućnosti rastemo kao grupacija s našim zaposlenicima, korisnicima i tržištem u cjelini“, izjavio je Ivan Gabrić, predsjednik Uprave IN2 grupe.

Poslovni rezultati IN2 grupe za 2022. pokazuju kontinuirani rast poslovanja grupacije. IN2 grupa gradi dugoročne odnose sa svojim korisnicima i postiže izvrsnost u pružanju usluga zahvaljujući odličnim timovima stručnjaka.

„Drago nam je što će Ivan Gabrić svojom ekspertizom, raznolikim iskustvom i novim idejama dodatno ojačati naš upravljački tim radi daljnjeg organskog i anorganskog rasta IN2 grupe“, istaknula je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.

IN2 grupa lider je u IT industriji cijele regije zahvaljujući svojem znanju, iskustvu, izvrsnosti, ali i činjenici da je dio međunarodne grupacije CSI koja je uvrštena u deset najboljih softverskih brendova u svijetu pa ima priliku dijeliti najbolje prakse i uvijek biti na izvoru novih trendova u ICT industriji.

Tagovi: Ivan Gabrić, IN2 grupa, Sanja Svilokos, Ivan Gabrić, Snježana Stanković
PROČITAJ I OVO
Zašto je TikTok na meti Europske unije i SAD-a?
META
Zašto je TikTok na meti Europske unije i SAD-a?
BERLIN - SAD poziva na prisilnu prodaju kineske aplikacije TikTok, a EU pokreće daljnje postupke protiv ove platforme. U čemu je problem?
Tržišna vrijednost Alphabeta premašila dva bilijuna dolara
SKOK
Tržišna vrijednost Alphabeta premašila dva bilijuna dolara
NEW YORK - Googleova matična tvrtka Alphabet dostigla je novu prekretnicu s tržišnom kapitalizacijom koja je premašila dva bilijuna dolara.
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
PREMIJERA
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
ZAGREB — Tvrtka Samsung Electronics premijerno je u Hrvatskoj predstavila nove uređaje iz kategorije bijele tehnike na našem tržištu, koji su već sada dostupni za kupovinu, kao i novu liniju Samsung televizora i soundbarova, samo 24 sata nakon europske premijere.
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE