GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ekosustav koji pomiče granice

Ekosustav koji pomiče granice
INOVACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.11.2023 / 14:20
Autor: SEEbiz
U brzom i zahtjevnom svijetu u kojem živimo, pametni uređaji postaju najbolji saveznici u svakodnevnim izazovima, stoga otkrivanje novih tehnoloških inovacija koje pojednostavljuju produktivnost, kreativnost i općenito kvalitetu života postaje sve važnije.

Uz inovativne značajke i funkcionalnosti, Samsung ekosustav donosi nove standarde u mobilnoj tehnologiji, omogućavajući korisnicima da uživaju u neusporedivom iskustvu koje odgovara zahtjevima modernog načina života.

Jednostavnije korištenje društvenih mreža uz Samsung Galaxy Z Flip5

Za sve koji su svoju karijeru usmjerili prema radu na društvenim mrežama i stvaranju sadržaja za iste – neophodna je kvalitetna kamera. Kako bi svaka fotografija ili videozapis izgledali maksimalno profesionalno sve što je potrebno za stvaranje kreativnog sadržaja je Samsung Galaxy Z Flip5 uz pomoć kojega će svaka fotografija ili videozapis izgledati vrhunski.. Sa svojom FlexCam značajkom omogućuje jednostavno snimanje sadržaja iz različitih kutova, čak i bez korištenja ruku pa je proces do dobre fotografije ili videozapisa znatno olakšan.

Isto tako, pametni telefon može cijelo vrijeme biti preklopljen pa je potrebno preći prstom preko ikone na Flex Window i uhvatiti idealan kadar. Čak ninedostatak dnevnog svjetla neće narušiti kvalitetu sadržaja pa dolazak kraćih zimskih dana ne predstavlja nikakav problem za ljubitelje društvenih mreža.

Multitasking na samo jednom zaslonu

Užurbani tempo života postao je svakodnevnica, a jednostavniji je uz korištenje Samsung Galaxy Z Fold5 koji povećava produktivnost i mogućnošću multitaskinga doskače tom izazovu. Najnaprednije iskustvo omogućuje korisnicima da odjednom otvore tri prozora na jednom zaslonu, kako bi mogli gledati, kupovati, igrati i pregledavati sve što ih zanima. Njegova alatna traka može držati do dvanaest aplikacija pa je pojednostavljen i prelazak između omiljenih aplikacija koje korisnik najčešće koristi.

Pametni uređaji za veću opuštenost

Unaprjeđene navika spavanja može biti izazovno, ali noćne sate korisnici pametnih satova Samsung Galaxy Watch6 i Galaxy Watch6 Classic mogu iskoristiti za brigu o sebi, a to će učiniti praćenjem sna. Uređaji su namijenjeni za pružanje korisnih smjernica kako bi korisnici poboljšali kvalitetu svog sna i wellbeing korisnika, što naposlijetku može rezultirati boljim snom i općim osjećajem svježine.

Kombinirajući ih sa ostalim Galaxy uređajima, stvara se ekosustav koji omogućuje bolju organizaciju i produktivnost.

Produktivnost na dlanu s Galaxy Tab S9 serijom

Kada brza i učinkovita komunikacija u poslovnom svijetu igraju ključnu ulogu, Galaxy Tab S9 serija pruža snažan alat za povećanje produktivnosti jer je pomoću ovih inovativnih tableta moguće pristupiti poslovni zadacima i informacijama bilo gdje i bilo kada. Koristeći S Pen olovku, korisnici mogu brzo i jednostavno pisati bilješke ili potpisivati dokumente, što uvelike olakšava komunikaciju s kolegama i klijentima. Također, ova serija tableta nudi fleksibilnost koja je ključna za poslovne korisnike jer omogućuje rad na više zadataka istovremeno te se jednostavno može povezati s ostalim uređajima pa se poslovni pozivi ili udaljeni sastanci mogu održati s lakoćom.

Korisnici su uz Galaxy ekosustav spremni za korak prema zdravijem i produktivnijem načinu života, a uz jedinstvenu ponudu – uz kupnju uređaja iz Galaxy S23 serije, Galaxy Z Flip5 ili Z Fold5 pametnih telefona, na poklon se dobiva Galaxy S21 FE. Također, uz Galaxy Watch6 modele kao poklon dolazi Galaxy Tab A8. Promociju je moguće iskoristiti do 12. studenog 2023. godine ili do isteka zaliha.

Tagovi: Samsung, Samsung Electronics, Samsung Galaxy Z Flip5, multitasking, ekosustav
PROČITAJ I OVO
Zašto je TikTok na meti Europske unije i SAD-a?
META
Zašto je TikTok na meti Europske unije i SAD-a?
BERLIN - SAD poziva na prisilnu prodaju kineske aplikacije TikTok, a EU pokreće daljnje postupke protiv ove platforme. U čemu je problem?
Tržišna vrijednost Alphabeta premašila dva bilijuna dolara
SKOK
Tržišna vrijednost Alphabeta premašila dva bilijuna dolara
NEW YORK - Googleova matična tvrtka Alphabet dostigla je novu prekretnicu s tržišnom kapitalizacijom koja je premašila dva bilijuna dolara.
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
PREMIJERA
Samsung premijerno predstavio novu liniju inovativnih kućanskih uređaja te audio i video opreme
ZAGREB — Tvrtka Samsung Electronics premijerno je u Hrvatskoj predstavila nove uređaje iz kategorije bijele tehnike na našem tržištu, koji su već sada dostupni za kupovinu, kao i novu liniju Samsung televizora i soundbarova, samo 24 sata nakon europske premijere.
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE