GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Maribor se hvalio ponudama, ali još nije prodao Vipotnika

Maribor se hvalio ponudama, ali još nije prodao Vipotnika
BLEF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.05.2023 / 18:15
Autor: SEEbiz
MARIBOR - Žan Vipotnik i dalje je nogometaš Maribora. Iako su Slovenci više puta isticali kako Dinamo nije jedini klub koji je poslao ponudu te da imaju i neke unosnije ponude, ali i velik broj općenito zainteresiranih klubova, nema glasine o tome da su stigle ponude koje bi mogle inicirati transfer.

Sportski direktor Maribora Marko Šuler najavio je prije tjedan dana da će prodaja Vipotnika biti odrađena sljedećih tjedana. Sad je jasno da se to nije dogodilo, a čini se da i neće tako skoro. Možda baš takav razvoj događaja omogući Dinamu da se ponovno uključi u priču za slovenskog napadača.

Podsjetimo, pisalo se da bi Slovenci prihvatili ponudu između tri i tri i pol milijuna eura, ali Dinamo još nije poslao nikakvu ponudu. Ranije se pričalo da bi Maribor uzeo još nekog igrača pod račun, ali ni to nije imperativ, već bi slovenski doprvak pristao na buduću razmjenu igrača od čije eventualne prodaje bi klubovi podijelili odštetu.

Kad je plaća u pitanju, njegov ugovor Dinamu također ne bi bio preskup. Spominju se cifre između 250.000 i 350.000 eura po sezoni, čime bi spadao u kategoriju članova prve momčadi s najmanjim ugovorima.

Dinamova nova uprava stalno radi na slaganju nove momčadi, ali ni sama još ne zna kolikim budžetom raspolaže. Puno dolazaka u Dinamo ovisit će o odlascima, a zasad su najrealniji oni Dominika Livakovića, Josipa Šutala i Luke Ivanušeca.

Nije upitno da bi njihovim transferima Dinamo lako pokrio investiciju u Vipotnika i neke druge igrače, ali nova uprava nema namjeru trošiti novac koji još nema pa je vrlo neizvjesno u kojem će se smjeru ova priča nastaviti.

Tagovi: Žan Vipotnik, Dinamo, Palermo, Marko Šuler, Maribor, Damir Krznar
PROČITAJ I OVO
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE