GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju

Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.04.2024 / 17:39
Autor: SEEbiz
NEW YORK - Ove sezone Bojan Bogdanović (35) baš nema sreće s ozljedama. Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.

Naime, Bogdanović već neko vrijeme ima problema sa zglobom lijeve ruke, a nakon detaljnih pregleda liječnici su mu preporučili hitnu operaciju zbog teškog oštećenja ligamenata. On je pak odlučio igrati do kraja kako bi svojim NY Knicksima pomogao u doigravanju.

Operaciju je planirao po završetku sezone, a to bi ujedno značilo da Babo definitivno neće igrati za Hrvatsku na kvalifikacijskom turniru za plasman na Olimpijske igre u Parizu ovog ljeta. Istina, Bojan Bogdanović se još ranije oprostio od reprezentacije, ali su se izbornik Josip Sesar i čelni ljudi Hrvatskog košarkaškog saveza nadali da bi se ipak mogao predomisliti... Sad je jasno da ćemo put prema Parizu krčiti bez njegove pomoći.

No, u nedjelju je Bojan Bogdanović doživio i novu ozljedu, proveo je samo minutu u igri na utakmici protiv Sixersa, a onda mu je u borbi za jednu loptu Nicolas Batum nezgodno pao na gležanj lijeve noge...

Bogdanović je šepajući napustio teren i više se nije vraćao u igru. Prvi su pregledi pokazali da se radi o ozljedi ligamenata lijevog gležnja i Bogdanović će sigurno propustiti petu utakmicu protiv Sixersa koja je na rasporedu u noći s utorka na srijedu.

Tagovi: bogdanović, knicks, sesar
PROČITAJ I OVO
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
TRENERI
Gattuso ide u Saudijsku Arabiju
ZAGREB - Talijanski nogometni stručnjak Gennaro Gattuso (46) po svemu sudeći bit će novi trener saudijskog prvoligaša Al Taawouna.
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
BIJES
Sponzori Reala bijesni zbog novog Modrićevog ugovora
MADRID - U Real Madridu ne miruju i već se mislima okreću novoj sezoni. Naveliko se promišlja o brojnim promjenama i nekim prinovama.
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
SLUŽBENA POTVRDA
Liverpool dobio prvog nizozemskog trenera
LIVERPOOL - Dosadašnji trener nizozemskog Feyernooda, Arne Slot, imenovan je novim trenerom Liverpoola.
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
IZBOR
Wirtz je najbolji igrač Bundeslige
BERLIN - Florian Wirtz (21) iz prvaka Bayer Leverkusena izabran je za nogometaša sezone u Bundesligi nakon što je veznjak pomogao svom klubu u osvajanju titule, objavio je Njemački nogometni savez.
Dalić objavio popis za Euro
POPIS
Dalić objavio popis za Euro
ZAGREB - Zlatko Dalić objavio je popis igrača za Europsko prvenstvo, koje počinje 14. lipnja. Dalić je na preliminarni popis stavio 26 igrača, a devet je dobilo pretpoziv.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE