GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Igrač Nexea oborio delegata, utakmica prekinuta

Igrač Nexea oborio delegata, utakmica prekinuta
INCIDENTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.04.2024 / 22:10
Autor: SEEbiz
NAŠICE - Derbi rukometne Premijer lige za prvaka u 5. kolu između Nexea i Zagreba, koji se igrao u Našicama, prekinut je pred kraja prvog poluvremena zbog nesvakidašnjeg incidenta.

U trenutku prekida rezultat je bio 16:9 za RK Zagreb, aktualnog hrvatskog prvaka. Treba reći kako je do prekida došlo nakon što se na pod srušio delegat utakmice Anto Josić. Ukratko, u sekundi je nastao totalni kaos na derbiju...

Kako se moglo vidjeti njega je u prolazu ramenom, dok je stajao uz teren i razgovarao s igračima i trenerima sedam sekundi prije kraja prvog poluvremena , u leđa udario igrač Nexea Marko Bezjak.

Naime, u tom trenutku dosuđen je sedmerac za domaće nakon kojeg je došlo do gužve oko zapisničkog stola, a delegat Josić se našao na terenu i tad je došlo do incidenta. U prvi tren se činilo da se radi o bezazlenom sudaru...

Odmah su uskočili liječnici te su Josića odveli u svlačionicu kako bi mu pružili pomoć. Ubrzo nakon toga stigla je službena obavijest kako je utakmica prekinuta.

Prema pravilima se očekuje kako će utakmica vrlo vjerojatno biti registriran pobjedom gostiju.

Do prekida najbolji igrač na terenu bio je Zagrebov veteran Timur Dibirov sa sedam golova.

Na ljestvici uoči ovog dvoboja Zagreb je vodeći s osam bodova koliko imaju i druge Sesvete, dok je Nexe treće sa šest bodova.

Tagovi: nexe, zagreb, josić, bezjak, vujović
PROČITAJ I OVO
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE