GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone

De Rossi ostaje trener Rome i sljedeće sezone
TRENERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.04.2024 / 16:30
Autor: SEEbiz
RIM - Roma je i službeno potvrdila da će dosadašnji trener Vučice Daniele De Rossi voditi ekipu Rome i u narednoj sezoni.

Vlasnici Rome Dan i Ryan Friedkin objavili su svoju službenu izjavu u kojoj podržavaju De Rossija.

"Nakon sastanka koji smo održali u srijedu poslijepodne, sa zadovoljstvom objavljujemo da će on ostati glavni trener Rome nakon ove sezone iu budućnosti. U svom kratkom vremenu kao trener, imao je pozitivan utjecaj na cijeli klub. Daniele vodi tim s poštovanjem i hrabrošću, a njegova snaga i vjera u klub su u skladu s vrijednostima Rome, kluba i navijača. Nastavit ćemo raditi zajedno koliko god možemo kako bismo osigurali budućnost koju imaju navijači Zaslužuju. Ne mogu biti sretniji zbog dugoročnog projekta s Danieleom", rekao je vlasnik kluba.

Ova objava stigla je uoči uzvratne utakmice četvrtfinala Europske lige koju Roma igra protiv Milana na Olimpicu nakon što je prošli tjedan Vučica u prvoj utakmici na San Siru pobijedila Rossonere 1:0.

De Rossi je u siječnju zamijenio Josea Mourinha i potpisao ugovor do kraja sezone. Upisao je 11 pobjeda u 16 utakmica u svim natjecanjima uz tri remija i dva poraza.

Roma je bila deveta na tablici Serie A kada je stigao De Rossi, a sada je peta i bori se za plasman u Ligu prvaka. Pod njegovim vodstvom momčad je u 16 utakmica postigla 35 golova i primila 18.

Tagovi: De Rossi, roma, mourinho
PROČITAJ I OVO
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE