GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Dallas bez Dončića i Irvinga Dallas izgubio protiv posljednje momčadi lige

Dallas bez Dončića i Irvinga Dallas izgubio protiv posljednje momčadi lige
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.04.2024 / 08:54
Autor: SEEbiz
DALLAS - Dallas Mavericksi, koji su već osigurali doigravanje sjevernoameričke NBA lige i prvo mjesto u jugozapadnoj skupini, na domaćem su terenu izgubili 89:107 od najlošije momčadi Detroit Pistonsa.

Dvije najeksponiranije zvijezde Luka Dončić i Kyrie Irving nisu nastupili u pretposljednjoj utakmici regularnog dijela sezone.

Rookie Marcus Sasser zabio je 24 poena u svom povratku u rodni grad, uključujući 13 uzastopnih poena Detroita u trećoj četvrtini.

Pistonsi, koji imaju skor 14-67, vodili su većinu utakmice. Chimezie Metu je imao 18 koševa i rekord karijere četiri trice za Detroit.

Dončić, vodeći strijelac NBA lige, propustio je utakmicu zbog boli u lijevom gležnju, dok je Irving utakmicu propustio zbog boli u lijevoj tetivi.

Jalen Hardy postigao je rekord sezone od 25 poena s klupe za Dallas (50-31). Olivier-Maxence Prosper dodao je 16 poena.

Dallas je regularnu sezonu završio na petom mjestu Zapadne konferencije i susrest će se s četvrtom najboljom momčadi Zapadne konferencije, Los Angeles Clippersima (51-30), u prvoj rundi doigravanja.

U nedjelju će Mavericksi za kraj regularnog dijela sezone igrati protiv Oklahoma City Thundera, koji je ispred Dallasa na ljestvici Zapadne konferencije s omjerom 56-25. Oklahoma City pobijedila je drugu najbolju momčad Istoka, Milwaukee Buckse, 125-107.

Takav omjer pobjeda i poraza na Zapadu imaju i Minnesota Timberwolves te prvak Denver Nuggets.

Minnesota je noćas svladala Atlanta Hawkse 109-106, a Denver je izgubio od davno nepostojećih San Antonio Spursa. Victor Wembanyama ubacio je 34 poena za Spurse koji su slavili 121:120.

Ishod je donio barem malo radosti treneru San Antonija Greggu Popovichu jer se njegova momčad oporavila od zaostatka od 23 poena početkom treće četvrtine i pobijedila, tek svoju 21. u 81 utakmici.

Tagovi: DALLAS, DONČIĆ, IRVING, SASSER, PISTONS
PROČITAJ I OVO
Bjelica napušta Union Berlin
ODLAZAK
Bjelica napušta Union Berlin
BERLIN - Nenad Bjelica (52) će na kraju sezone napustiti Union Berlin, tvrdi Kicker pozivajući se na izvore unutar njemačkog prvoligaša.
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
REKORDI
Modrić srušio rekord Reala koji je stajao skoro 60 godina
MUNCHEN - Bayern i Real Madrid remizirali su 2:2 u prvoj utakmici polufinala Lige prvaka. Utakmica je odigrana pred 75.000 gledatelja na Allianz Areni u Munchenu, a uzvrat se igra iduću srijedu u Madridu.
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
PREDOMISLIO SE
Modrić će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom
MADRID - Nakon što s Realom odigra utakmice polufinala Lige prvaka protiv Bayerna, Luka Modrić (39) će zatražiti sastanak s Florentinom Perezom kako bi mu rekao da želi još jednu sezonu ostati u Realu.
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
OZLJEDA
Bojan Bogdanović ne može izbjeći operaciju
NEW YORK - Propustio je početak sezone zbog problema s listom noge, a sad je doznao da ga čeka operacija.
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
SUDAC
Evo koji će europski sudac suditi derbi između Rijeke i Dinama
RIJEKA - U derbiju 33. kola SuperSport HNL-a na Rujevici u nedjelju od 19:30 sastaju se Rijeka i Dinamo. Ogroman je ulog jer bi izravni dvoboj dva vodeća kluba lige mogao odlučiti o prvaku.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE