GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Početkom 2024. kreće gradnja Deltinih poslovnih tornjeva

Početkom 2024. kreće gradnja Deltinih poslovnih tornjeva
NAJAVE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.11.2023 / 10:44
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - U području nekretnina Delta Real Estate do 2027. planira uložiti više od 620 milijuna eura/Delta Holding
Riječ je o projektu mješovite namjene, sa stambenim i poslovno-komercijalnim sadržajima, na 300.000 m2 bruto površine, a budući da je projekt velik, gradnja će trajati nekoliko godina.

Nakon nedavnog otvaranja rekonstruiranog poslovno-kongresnog dijela Sava centra, Delta Real Estate planira započeti nova gradilišta u Beogradu i Novom Sadu.

U području nekretnina Delta Real Estate do 2027. planira uložiti više od 620 milijuna eura.

Angelina Nekić, generalna direktorica kompanije Delta nekretnine, za beogradske.rs kaže da kompanija u narednom periodu pokreće tri nova projekta.

Prvi je, kako je rekla, poslovni kompleks Delta Iron na 40.000 m2 modernih ureda, koji Novom Sadu nedostaje. Slijedi Delta Land, na Bulevaru despota Stefana u Beogradu, gdje je već počelo uklanjanje objekata.

Prema Nekićevim riječima, bit će to projekt mješovite namjene, sa stambenim i poslovno-komercijalnim sadržajima, na 300.000 m2 bruto površine, a budući da je projekt velik, gradnja će trajati nekoliko godina.

I u novobeogradskom bloku 20 uskoro počinje realizacija dugo najavljivanog kompleksa s poslovnim kulama i hotelom.
Fotografija: Delta Holding

Tagovi: Delta Holding, Delta Real Estate, Sava centar, Beograd, nekretnine
PROČITAJ I OVO
Rijeka privlači najprestižnije svjetske hotelske lance
HOTELI
Rijeka privlači najprestižnije svjetske hotelske lance
RIJEKA - Hotel Jadran preživio je ne jedan nego dva svjetska rata, preživio je dvaput poprilično dramatične promjene društvenog uređenja, da bi tik uoči svog 110. rođendana napravio jedan od svojih najvažnijih iskoraka – postao je dijelom Tribute Portfolia, jednog od ogranaka hotelskog lanca Marriott, prema temeljitim i stručnim analizama jednog od najluksuznijih na svijetu.
Eksplodirale cijene nekretnina u Balama
SNAŽAN RAST
Eksplodirale cijene nekretnina u Balama
BALE - Porezna uprava lani je zabilježila gotovo 29 tisuća kupoprodaja stanova, što je pad od 6,9 posto u odnosu na godinu prije.
Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam
POTICAJI
Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam
BJELOVAR - Javni poziv za potpore u turizmu vrijedan 80 tisuća eura, koji se odnosi se na područje Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar, raspisan je u ponedjeljak i trajat će do 29. svibnja, a njime Grad Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam.
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE