GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Generali zakupio 2.500 četvornih metara poslovnog prostora u zagrebačkom Matrixu B

Generali zakupio 2.500 četvornih metara poslovnog prostora u zagrebačkom Matrixu B
ZAKUP
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 25.11.2020 / 08:03
Autor: SEEbiz
ZAGREB - GTC Group slavi još jedan uspjeh na tržištu Srednje i Istočne Europe jer je njen hrvatski ured potpisao ugovor o zakupu s Generalijem, međunarodnom osiguravajućom kompanijom, više od 2.500 kvadratnih metara modernog uredskog prostora u Matrixu B.

- Zagreb je relativno malo tržište koje se još uvijek razvija. Novopotpisani ugovor o zakupu, posebno u okruženju pandemije COVID-19, pokazuje vrlo dobar napredak i dokaze o potražnji za uredima na ovom tržištu. Matrix Office Park je zeleni šampion i naš je veliki ponos u pogledu implementacije inovativnih ekoloških rješenja u naš razvoj, rekao je Yovav Carmi, predsjednik Upravnog odbora GTC-a.

Ugovor s Generalijem pretpostavlja zakup više od 2.500 kvadratnih metara poslovnog prostora A klase s namjenskim parkiralištima u podzemnom i vanjskom parkingu. Generali se planira useliti početkom svibnja 2021. godine.

- Uložili smo puno truda u stvaranje vrhunske poslovne zgrade koja hrvatskom tržištu nekretnina pruža vrhunski uredski prostor u svim aspektima modernog planiranja, od estetike do energetske učinkovitosti. Naši stanari cijene ovu posebnu brigu u stvaranju našeg razvoja koji zadovoljava najstrože standarde. Zadovoljni smo kad vidimo da je naš naporan rad prepoznala kompanija kao što je Generali, komentirao je Arn Willems, državni menadžer u GTC Hrvatska.

Matrix B nudi 10.700 kvadratnih metara izvanrednog poslovnog prostora A-klase. Portfelj stanara uključuje, između ostalih, Olympus, BASF, Spaces (Regus) i L’Oreal. Matrix A i Matrix B dobili su LEED Platinum certifikat u veljači odnosno u listopadu 2020. godine.

Ovo je još jedna potvrda GTC-ovog proekološkog načina razmišljanja i dalje povećava već preko 80% vlasništva u imovini iz njegovog portfelja koja su dobila zeleni certifikat.

Tagovi: Generali, Matrix B, GTC Group, Matrix Office Park, tržište nekretnina
PROČITAJ I OVO
Rijeka privlači najprestižnije svjetske hotelske lance
HOTELI
Rijeka privlači najprestižnije svjetske hotelske lance
RIJEKA - Hotel Jadran preživio je ne jedan nego dva svjetska rata, preživio je dvaput poprilično dramatične promjene društvenog uređenja, da bi tik uoči svog 110. rođendana napravio jedan od svojih najvažnijih iskoraka – postao je dijelom Tribute Portfolia, jednog od ogranaka hotelskog lanca Marriott, prema temeljitim i stručnim analizama jednog od najluksuznijih na svijetu.
Eksplodirale cijene nekretnina u Balama
SNAŽAN RAST
Eksplodirale cijene nekretnina u Balama
BALE - Porezna uprava lani je zabilježila gotovo 29 tisuća kupoprodaja stanova, što je pad od 6,9 posto u odnosu na godinu prije.
Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam
POTICAJI
Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam
BJELOVAR - Javni poziv za potpore u turizmu vrijedan 80 tisuća eura, koji se odnosi se na područje Turističke zajednice Bilogora-Bjelovar, raspisan je u ponedjeljak i trajat će do 29. svibnja, a njime Grad Bjelovar potiče izgradnju kuća s bazenom za turizam.
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BLAGI RAST
Njemačka građevinska industrija malo se pokrenula u veljači
BERLIN - Njemačka građevinska industrija u teškim uvjetima primila je i izvršila više narudžbi u veljači nego prethodnog mjeseca, objavio je u četvrtak Savezni ured za statistiku.
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
PROJEKTI
Žužul krenuo u veliki projekt na Martinovki
ZAGREB - Bageri rade punom parom i konačno uklanjaju ruševine koje su desetljećima stajale na mjestu nekadašnje Geotehnike u Bednjanskoj ulici, na lokaciji pored Fakulteta elektrotehnike i računarstva (FER).
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE