GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune

Revolut u Sloveniji otvorio banku, nudi depozitne račune
OTVORENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.02.2021 / 20:02
Autor: SEEbiz
LJUBLJANA - Revolut, globalna financijska platforma s više od 15 milijuna klijenata širom svijeta, danas je počeo koristiti svoju specijaliziranu europsku bankarsku dozvolu u Sloveniji.

Od sada će kupci iz Slovenije koji se presele u Revolut banku radi dodatnih usluga imati svoje račune osigurane sustavom osiguranja depozita.

Kupci iz Slovenije sada mogu nadograditi svoj račun kod Revolut banke u aplikaciji s dodatnim uslugama. Postupak ažuriranja traje samo nekoliko minuta.

Do danas je Revolut privukao više od 60.000 kupaca u Sloveniji, a brzorastuća financijska i tehnološka tvrtka uvjerena je da će široka paleta proizvoda i usluga pružiti kupcima u Sloveniji veću kontrolu, vrijednost i sigurnost od tradicionalnih banaka.

“Revolut je sada najbrže rastuća financijska i tehnološka tvrtka u Europi jer kupce stavljamo u središte svega što radimo. Dizajn naših proizvoda je izuzetan, nemamo skrivenih provizija i neprestano stvaramo nove i inovativne financijske proizvode ", rekao je Virgilijus Mirkės, izvršni direktor Revolut banke.

"Pokretanje banke u Sloveniji pružit će našim klijentima visoku razinu sigurnosti i povjerenja i omogućit će nam da u bliskoj budućnosti ponudimo nove proizvode i usluge," nastavio je Mirkės.

Do danas je Revolut grupa prikupila gotovo milijardu dolara investicija, a nedavno je njena vrijednost procijenjena na 5,5 milijardi dolara. U samo pet godina Revolut je privukao više od 15 milijuna kupaca širom svijeta. Prošle je godine Revolut pokrenuo svoju specijaliziranu banku u Poljskoj i Litvi i počeo nuditi visoko konkurentne kreditne proizvode u obje zemlje. Specijalizirana bankarska licenca omogućuje Revolut banci da nudi ograničene bankarske usluge putem aplikacije Revolut, zajedno s nizom financijskih usluga i proizvoda koje nude druge tvrtke u Revolut Grupi.

Korištenjem aplikacije Revolut kupci mogu točno vidjeti koliko novca mjesečno troše na, recimo, restorane i namirnice, postaviti mjesečna ograničenja potrošnje za te kategorije i upravljati pretplatom, trenutnim slanjem i traženjem novca od prijatelja te kartičnim plaćanjem i maloprodajom ušteda. Kupci tvrtke Revolut mogu poslati novac širom svijeta bez skrivenih naknada, pohraniti i razmijeniti 29 valuta u aplikaciji te novac odmah poslati prijateljima i obitelji.

Tagovi: Revolut, bankarsko poslovanje, Virgilijus Mirkės, banka
PROČITAJ I OVO
Brunclik odlazi iz Uprave NLB-a
ODLAZAK
Brunclik odlazi iz Uprave NLB-a
LJUBLJANA - Nadzorni odbor NLB-a danas je sa članom uprave Peterom Brunclikom dogovorio kraj mandata krajem lipnja.
Credit Agricole osigurao ključnu potporu za preuzimanje Crevala
AKVIZICIJE
Credit Agricole osigurao ključnu potporu za preuzimanje Crevala
MILANO - Credit Agricole Italia osigurao ključnu potporu za preuzimanje Crevala vrijedno milijardu dolara, nakon što je pristao platiti najvišu cijenu bez obzira na razinu prihvaćanja njegove ponude.
Neto dobit VTB  banke više nego udvostručena u prvom kvartalu
UZLET
Neto dobit VTB banke više nego udvostručena u prvom kvartalu
MOSKVA - Ruska banka VTB izvijestila je da je više nego udvostručila neto dobit u prvom tromjesečju zahvaljujući prepolovljenim rezervacijama za nenaplative zajmove.
Vasić: U Srbiji neće biti negativnih kamatnih stopa na štednju
KAMATNE STOPE
Vasić: U Srbiji neće biti negativnih kamatnih stopa na štednju
BEOGRAD – Srpsko bankarsko tržište je za sada daleko od negativnih kamatnih stopa na depozite stanovništva i ne treba ocekivati takve stope na štedne depozite u bankama u Srbiji, kaže Vladimir Vasić, generalni sekretar Udruženja banaka Srbije.
Američke banke zadovoljile rezultatima
DOBRE BROJKE
Američke banke zadovoljile rezultatima
ZAGREB - Oči investitora prošlog su tjedna bile usmjerene na početak sezone međugodišnjih najava poslovnih rezultata, koju tradicionalno započinju najveće banke u SAD-u.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE