GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

PBZ i Generali: Partnerstvo u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu

PBZ i Generali: Partnerstvo u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu
PARTNERI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.01.2023 / 14:48
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Privredna banka Zagreb d. d. (PBZ), članica Intesa Sanpaolo Grupe, najavila je partnerstvo Intese Sanpaolo i Generali osiguranja u svrhu jačanja poslovanja u području bankoosiguranja na hrvatskom tržištu te pružanja sveobuhvatne ponude osiguranja namijenjene pojedincima, obiteljima i tvrtkama.

Ovo partnerstvo objedinit će poznavanje potreba i zahtjeva klijenata i razvijenu poslovnu mrežu Privredne banke Zagreb s bogatom tradicijom i iskustvom Generali osiguranja u razvoju i ponudi osigurateljnih proizvoda. Na taj način, uskoro će na hrvatskom tržištu, biti predstavljen jedinstven model pružanja usluge bankoosiguranja, razvijen u suradnji s timom međunarodnih i domaćih stručnjaka a sve kako bi se klijentima pružila najprikladnija rješenja i bolja kvaliteta usluge.

“Udruživanjem snaga, pozicija i stručnosti PBZ-a i Generali osiguranja u Hrvatskoj, koji se oslanjaju na respektabilno međunarodno iskustvo svojih matičnih grupacija, u prilici smo stvoriti dodanu vrijednost za naše klijente i ponuditi im najkvalitetnija financijska rješenja i vrhunsko korisničko iskustvo. Ova suradnja predstavlja iskorak u našem snažnom i učinkovitom partnerstvu za daljnje poboljšanje i personalizaciju iskustva u pružanju usluga zaštite klijenata,” rekao je Hrvoje Dajak, član Uprave PBZ-a za područje poslovanja sa stanovništvom i malim poduzećima.
“Naš strateški cilj je postati Lifetime - cjeloživotni partner našim klijentima i ovim partnerstvom ponosni smo što jačamo naš odnos s PBZ-om nudeći njihovim klijentima fleksibilna rješenja za dodatnu zaštitu pojedinaca, obitelji i tvrtki u Hrvatskoj”, izjavio je Mario Carini, predsjednik Uprave Generali osiguranja d.d.

Osmišljen je i novi krovni brend “BE PROTECTED” u svrhu jačanja poslovanja bankoosiguranja. Njegov grafički dizajn s pomno odabranom tipografijom intuitivno i izravno osnažuje i ističe poruku koncepta zaštite kao vrijednost koju ovi proizvodi donose klijentima banke.

Privredna banka Zagreb d.d. (PBZ) članica je jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi – Intesa Sanpaolo Grupe. PBZ je druga po veličini banka i financijska grupa u Hrvatskoj prema imovini s tržišnim udjelom od ili nešto iznad 20% u raznim poslovnim segmentima, a također i tržišni predvodnik u mnogim područjima, poput kartičnog poslovanja i novih tehnologija, stalno razvijajući nove i inovativne proizvode i usluge. PBZ je također centar izvrsnosti za mnoga područja bankarstva u sklopu Sektora međunarodnih banaka supsidijara Intesa Sanpaolo Grupe te je postao njeno regionalno bankarsko središte preuzimanjem većinskog vlasništva u bankama Intesa Sanpaolo u Bosni i Hercegovini i Sloveniji. www.pbz.hr

Tagovi: Generali osiguranje, Privredna banka Zagreb, PBZ Grupa
PROČITAJ I OVO
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
BANKARI
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
OPATIJA - Na 27. znanstveno-stručnoj konferenciji Financijsko tržište, koja se 25. i 26. travnja održava u Opatiji, održao se okrugli stol na kojemu su sudjelovali čelni ljudi najvećih hrvatskih banaka.
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
DOBRE BROJKE
Deutsche Bank u prvom kvartalu objavio rezultate iznad očekivanja
FRANKFURT - Deutsche Bank je u četvrtak izvijestila o 1,275 milijardi eura (1,365 milijardi dolara) neto dobiti koja se može pripisati dioničarima u prvom tromjesečju, što predstavlja porast od 10 posto na godišnjoj razini.
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
POTEZI
Rusija plijeni imovinu JPMorgana
MOSKVA - Ruski sud naredio je zapljenu 439,5 milijuna dolara imovine JPMorgan Chase nakon što je ruska državna VTB banka podnijela tužbu za "naknadu gubitka" protiv najveće američke banke.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE