GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica

Izbornik Dalić i dalje brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartica
SURADNJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 04.03.2024 / 14:31
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić i predsjednik Uprave Privredne banke Zagreb Dinko Lucić potpisali su ugovor kojim se nastavlja dosadašnja uspješna suradnja, te izbornik Dalić i dalje nastavlja biti brend ambasador PBZ Grupe i Premium Visa kartice. PBZ Grupa, dio je Intesa Sanpaolo Grupe, jedne od najvećih bankarskih grupa u Europi.

Nogomet je puno više od sporta, a zadnja dva svjetska prvenstva potvrdila su da je nemjerljivo to koliko nam je radosti i ponosa donijela hrvatska nogometna reprezentacija na čelu sa sjajnim izbornikom Zlatkom Dalićem. Na našu suradnju, koja nije motivirana samo ostvarenjem uspješnih rezultata, gledamo kao na širu društvenu korist i promicanje plemenitih vrijednosti.

„Ponosni smo na dugogodišnju suradnju s izbornikom Dalićem koja je započela još 2019. godine jer smo se međusobno prepoznali po vrijednostima koje nas povezuju. Izbornik Dalić je donio jedan novi poticaj, njegova skromnost, poniznost i ustrajnost na putu izvrsnosti su vrijednosti koji nadilaze ostvarenje uspješnih rezultata te doprinose stvaranju afirmativnog okruženja i boljeg društva a što je važna odrednica i PBZ Grupe. Za istaknuti je i posvećenost timskom radu, i mi u PBZ Grupi kao i reperezentacija do rezultata dolazimo zajedničkim angažmanom tima, zajedničkim trudom i međusobnim podržavanjem te smo pouzdan partner i u trenucima koji ne moraju uvijek biti sjajni. Kada smo prvi puta razgovarali o suradnji izbornika Dalića najviše je privuklo našem brandu upravo to što je PBZ Grupa daleko najveći donator među svim financijskim institucijama, pa smo tako u zadnjih petnaest godina donirali I popratili društveno važne projekte u iznosu većem od dvadeset milijuna eura. Tako smo i u recentnim prilikama kada je trebalo pomoći područjima pogođenim potresom ili bolnicama u opremi u borbi protiv pandemije COVID-19 iznova se istaknuli najvećim donacijama, a tako namjeravamo raditi i ubuduće “, istaknuo je predsjednik Uprave PBZ-a Dinko Lucić.

„Zahvaljujem PBZ Grupi na dosadašnjoj uspješnoj suradnji i drago mi je što nastavljamo i dalje zajedno. Iznimno cijenim podršku koju PBZ pruža hrvatskom nogometu i sportu i zadovoljstvo mi je surađivati s institucijom s kojom dijelim slične vrijednosti i čije djelovanje mogu podržati, a to definitivno vidim kod PBZ Grupe. Ne mislim pritom samo na njihovo ostvarenje uspješnih rezultata, nego i na šire djelovanje i doprinos zajednici kao i humanitarni angažman po kojem se posebno ističu, poručio je izbornik Zlatko Dalić.

Tagovi: dalić, pbz, lucić, visa, premium visa
PROČITAJ I OVO
ECB će narediti UniCreditu da smanji poslovanje u Rusiji
NESLUŽBENO
ECB će narediti UniCreditu da smanji poslovanje u Rusiji
WASHINGTON/RIM - Europska središnja banka spremna je narediti talijanskom UniCreditu da prekine svoje poslovanje s Rusijom, rekle su dvije osobe upućene u rasprave, dok regulator vrši pritisak da prekine europske financijske veze s Moskvom.
Dionice Zabe dobro se drže i nakon isteka prava na dividendu
TRŽIŠTE
Dionice Zabe dobro se drže i nakon isteka prava na dividendu
ZAGREB - U utorak je isteklo pravo na dividendu Zagrebačke banke. U usporedbi s cijenom na zatvaranju, dionica je pala za 5,4%, što je manje od dividendnog prinosa od 7,5%.
Sjedište udruženih banaka Nove KBM i SKB u vlasništvu OTP-a bit će u Ljubljani
PROMJENE
Sjedište udruženih banaka Nove KBM i SKB u vlasništvu OTP-a bit će u Ljubljani
LJUBLJANA - Mađarska banka OTP, koja je od veljače prošle godine vlasnik SKB banke i Nove KBM, planira spajanje banaka u drugoj polovici ove godine.
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
OČEKIVANJA
Raiffeisen očekuje zahtjev ECB-a za ubrzanjem odlaska iz Rusije
BEČ - Austrijska Raiffeisen Bank International (RBI) priopćila je kako očekuje zahtjev europskih regulatora za ubrzanje zatvaranja poslovanja u Rusiji.
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
KREDITIRANJE
Gotovinski krediti rasli najjače od ožujka 2019.
ZAGREB - Snažan rast kredita kućanstvima započet prošle godine nastavljen je i u prvim mjesecima ove godine, "pri čemu je zamjetan pojačan rast gotovinskih nenamjenskih kredita", priopćio je HNB.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE