GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Intesa Sanpaolo dobila počasna priznanja Global SME Finance Awards 2021

Intesa Sanpaolo dobila počasna priznanja Global SME Finance Awards 2021
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2021 / 14:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Intesa Sanpaolo dobila je počasna priznanja Product Innovation of the year i Responsible digital Innovator of the year (Proizvodna inovacija godine i Odgovorni digitalni inovator godine) u sklopu Global SME Finance Awards 2021. kojima se nagrađuju financijske institucije i fintech tvrtke koje podržavaju rast malih i srednjih poduzeća u pružanju njima namijenjenih proizvoda i usluga.

Global SME Finance Awards promovira SME Finance Forum u organizaciji Međunarodne financijske korporacije (IFC), dio Grupe Svjetske banke. SME Finance Forum upravlja globalnom mrežom od preko 220 financijskih institucija i tehnoloških tvrtki.

Počasna priznanja koje je primila Intesa Sanpaolo odnose se na područja:

• Product Innovation of the year (Proizvodna inovacija godine) za proizvode Circolante Impresa Smart i Confirming. Prvi je kratkoročni zajam koji tvrtka može podići izravno online radi obnavljanja zaliha i rebalansiranja pokrivenosti proizvodnog ciklusa. Platforma International Confirming je potpuno digitalna platforma za financiranje lanca opskrbe koja se također proteže na Sektor za međunarodne banke supsidijare Grupe (ISBD) koji uključuje banke koje posluju u komercijalnom bankarstvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

• Responsible digital Innovator of the year (Odgovorni digitalni inovator godine) za bančin Program poslovne digitalne transformacije koji poslovnim korisnicima omogućuje učinkovitu interakciju s bankom na daljinu, uz prednosti u novcu i vremenu.

Intesa Sanpaolo bila je jedna od prvih banaka na talijanskoj i europskoj sceni koja je u potpunosti digitalizirala procese za poslovne korisnike.

Tagovi: Intesa Sanpaolo, Global SME Finance Awards, Privredna banka Zagreb
PROČITAJ I OVO
Zagrebačka banka: Neto dobit u prvom kvartalu porasla 25%
SKOK
Zagrebačka banka: Neto dobit u prvom kvartalu porasla 25%
ZAGREB - Zagrebačka banka (Zaba) u prvom tromjesečju 2024. ostvarila je dobit nakon oporezivanja od 135 milijuna eura, što je za 27 milijuna eura ili 25 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, pokazuje financijsko izvješće te banke objavljeno u petak.
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
SNAŽAN RAST
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
LJUBLJANA - Banke u Sloveniji su u prva dva mjeseca ove godine ostvarile gotovo 160 milijuna eura dobiti prije oporezivanja, što je 2,3 puta više nego u istom razdoblju lani. Neto dobit porasla je gotovo 2,6 puta, na 138,6 milijuna eura, podaci su Banke Slovenije.
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
BANKARI
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
OPATIJA - Na 27. znanstveno-stručnoj konferenciji Financijsko tržište, koja se 25. i 26. travnja održava u Opatiji, održao se okrugli stol na kojemu su sudjelovali čelni ljudi najvećih hrvatskih banaka.
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
UZLET
SID banka: Neto dobit u 2023. skočila 90%
LJUBLJANA - SID banka lani je ostvarila 15,6 milijuna eura čiste dobiti, što je nešto manje od 90 posto više nego godinu prije. Krediti nebankarskom sektoru porasli su za približno tri posto, na 1,43 milijarde eura, objavila je Državna banka za izvoz i razvoj.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE