GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Intesa Sanpaolo dobila počasna priznanja Global SME Finance Awards 2021

Intesa Sanpaolo dobila počasna priznanja Global SME Finance Awards 2021
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2021 / 14:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Intesa Sanpaolo dobila je počasna priznanja Product Innovation of the year i Responsible digital Innovator of the year (Proizvodna inovacija godine i Odgovorni digitalni inovator godine) u sklopu Global SME Finance Awards 2021. kojima se nagrađuju financijske institucije i fintech tvrtke koje podržavaju rast malih i srednjih poduzeća u pružanju njima namijenjenih proizvoda i usluga.

Global SME Finance Awards promovira SME Finance Forum u organizaciji Međunarodne financijske korporacije (IFC), dio Grupe Svjetske banke. SME Finance Forum upravlja globalnom mrežom od preko 220 financijskih institucija i tehnoloških tvrtki.

Počasna priznanja koje je primila Intesa Sanpaolo odnose se na područja:

• Product Innovation of the year (Proizvodna inovacija godine) za proizvode Circolante Impresa Smart i Confirming. Prvi je kratkoročni zajam koji tvrtka može podići izravno online radi obnavljanja zaliha i rebalansiranja pokrivenosti proizvodnog ciklusa. Platforma International Confirming je potpuno digitalna platforma za financiranje lanca opskrbe koja se također proteže na Sektor za međunarodne banke supsidijare Grupe (ISBD) koji uključuje banke koje posluju u komercijalnom bankarstvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

• Responsible digital Innovator of the year (Odgovorni digitalni inovator godine) za bančin Program poslovne digitalne transformacije koji poslovnim korisnicima omogućuje učinkovitu interakciju s bankom na daljinu, uz prednosti u novcu i vremenu.

Intesa Sanpaolo bila je jedna od prvih banaka na talijanskoj i europskoj sceni koja je u potpunosti digitalizirala procese za poslovne korisnike.

Tagovi: Intesa Sanpaolo, Global SME Finance Awards, Privredna banka Zagreb
PROČITAJ I OVO
ESLJP: Hrvatska povrijedila prava dioničarima Croatia banke
PRESUDA
ESLJP: Hrvatska povrijedila prava dioničarima Croatia banke
ZAGREB - Europski sud za ljudska prava (ESLJP) presudio je da je Hrvatska povrijedila prava na pošteno suđenje i na mirno uživanje vlasništva bivšim dioničarima Croatia banke zbog propusta domaćih sudova da preispitaju vladinu odluku o povlačenju i poništaju dionica.
The Banker: Intesa Sanpaolo dobila nagradu za banku godine u Italiji
NAGRADE
The Banker: Intesa Sanpaolo dobila nagradu za banku godine u Italiji
ZAGREB - Intesa Sanpaolo (matična banka PBZ-a) ponovno je "Banka godine u Italiji" (Bank of the Year in Italy) prema The Bankeru, uglednoj publikaciji Financial Times Grupe.
The Banker: OTP banka je banka 2021. godine u Hrvatskoj
PRIZNANJA
The Banker: OTP banka je banka 2021. godine u Hrvatskoj
SPLIT – Prema izboru najprestižnijeg financijskog magazina The Banker OTP banka d.d. je najbolja banka 2021. u Hrvatskoj.
HUB: Osjetan oporavak kreditiranja stanovništva
OPORAVAK
HUB: Osjetan oporavak kreditiranja stanovništva
ZAGREB - Rast ukupnih kredita stanovništvu u listopadu iznosio je 4,1 posto u odnosu na isti mjesec prošle godine, pri čemu su stambeni krediti porasli za 10,6 posto, istaknuto je u novim HUB Pregledima, naslovljenima "Osjetan oporavak kreditiranja stanovništva uz povijesno najniže kamatne stope".
HPB: Vrhovni sud dopušta reviziju na presudu u slučaju Puharić
REVIZIJA
HPB: Vrhovni sud dopušta reviziju na presudu u slučaju Puharić
ZAGREB - Hrvatska poštanska banka (HPB) izvijestila je u srijedu da je Vrhovni sud donio rješenje kojim dopušta banci podnošenje revizije na presudu u slučaju Jušte Puharića, kao i da je Općinski građanski sud donio rješenje kojim se odgađa prijenos novčanih sredstava tužitelju.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE