GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Intesa Sanpaolo dobila počasna priznanja Global SME Finance Awards 2021

Intesa Sanpaolo dobila počasna priznanja Global SME Finance Awards 2021
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.11.2021 / 14:33
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Intesa Sanpaolo dobila je počasna priznanja Product Innovation of the year i Responsible digital Innovator of the year (Proizvodna inovacija godine i Odgovorni digitalni inovator godine) u sklopu Global SME Finance Awards 2021. kojima se nagrađuju financijske institucije i fintech tvrtke koje podržavaju rast malih i srednjih poduzeća u pružanju njima namijenjenih proizvoda i usluga.

Global SME Finance Awards promovira SME Finance Forum u organizaciji Međunarodne financijske korporacije (IFC), dio Grupe Svjetske banke. SME Finance Forum upravlja globalnom mrežom od preko 220 financijskih institucija i tehnoloških tvrtki.

Počasna priznanja koje je primila Intesa Sanpaolo odnose se na područja:

• Product Innovation of the year (Proizvodna inovacija godine) za proizvode Circolante Impresa Smart i Confirming. Prvi je kratkoročni zajam koji tvrtka može podići izravno online radi obnavljanja zaliha i rebalansiranja pokrivenosti proizvodnog ciklusa. Platforma International Confirming je potpuno digitalna platforma za financiranje lanca opskrbe koja se također proteže na Sektor za međunarodne banke supsidijare Grupe (ISBD) koji uključuje banke koje posluju u komercijalnom bankarstvu u srednjoj i jugoistočnoj Europi.

• Responsible digital Innovator of the year (Odgovorni digitalni inovator godine) za bančin Program poslovne digitalne transformacije koji poslovnim korisnicima omogućuje učinkovitu interakciju s bankom na daljinu, uz prednosti u novcu i vremenu.

Intesa Sanpaolo bila je jedna od prvih banaka na talijanskoj i europskoj sceni koja je u potpunosti digitalizirala procese za poslovne korisnike.

Tagovi: Intesa Sanpaolo, Global SME Finance Awards, Privredna banka Zagreb
PROČITAJ I OVO
Nova KBM nakon preuzimanja od strane OTP-a dobila nove nadzornike
NADZORNICI
Nova KBM nakon preuzimanja od strane OTP-a dobila nove nadzornike
MARIBOR - Nova KBM dobila je i nove supervizore nakon uspješnog preuzimanja od strane mađarske bankarske grupe OTP. To su postali Imre Bartalan, Tunde Barabas, Sandor Istvan Patakl, Marko Košak, Tamas Bernath i Dorothea Nikolaeva Nikolova-Iltcheva, navodi se u današnjoj objavi na Ajpesu.
Softbank s neočekivanim kvartalnim gubitkom
GUBITAK
Softbank s neočekivanim kvartalnim gubitkom
TOKYO - Japanska Softbank grupa neočekivano je zabilježila gubitak od 783 milijarde jena (5,5 milijardi eura) u trećem kvartalu, koji za grupu završava krajem prosinca. Veliki udarac poslovanju ovog investicijskog diva bilo je usporavanje tehnološkog sektora, prenosi francuska novinska agencija AFP.
BNP Paribas iznevjerio očekivanja, ali povećao ciljeve
REZULTATI
BNP Paribas iznevjerio očekivanja, ali povećao ciljeve
PARIZ - BNP Paribas, najveći zajmodavac u eurozoni, objavio je neto dobit nižu od očekivane u četvrtom tromjesečju, budući da su skok njezinih troškova rizika i viši operativni troškovi neutralizirali procvat u prodaji trgovanja.
OTP završio preuzimanje Nove KBM, slijedi integracije sa SKB bankom
PROCEDURA
OTP završio preuzimanje Nove KBM, slijedi integracije sa SKB bankom

LJUBLJANA - Mađarska bankarska grupa OTP uspješno je završila preuzimanje Nove KBM i tako postala službeni vlasnik mariborske grupe, a slijedi proces integracije Nove KBM sa SKB bankom, koji bi trebao trajati godinu i pol.

Banka Slovenije jača aktivnosti za veću financijsku pismenost
NAPORI
Banka Slovenije jača aktivnosti za veću financijsku pismenost
LJUBLJANA - Banka Slovenije je pojačala svoje aktivnosti na području financijskog opismenjavanja. "Unatoč svim dosadašnjim naporima, financijska pismenost je relativno niska, ali smo također utvrdili da smo kao društvo uspješniji ako ljudi razumiju gospodarsko okruženje i financijski sustav", sažeo je razloge Boštjan Vasle, guverner Banke Slovenije. za ovo za STA.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE