GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Erste banka u Rijeci otvorila prvu bezgotovinsku poslovnicu

Erste banka u Rijeci otvorila prvu bezgotovinsku poslovnicu
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 18.01.2024 / 13:05
Autor: SEEbiz
RIJEKA – Erste banka je u Rijeci, na adresi Fiumara 11, otvorila svoju prvu bezgotovinsku poslovnicu, koja klijentima pruža sve savjetodavne i bezgotovinske transakcijske usluge banke, izuzev usluga blagajničkog poslovanja s gotovinom, za što je osigurana 24h samouslužna zona.

Radi se o prvoj ovakvoj poslovnici banke u Hrvatskoj, što banci omogućava potpunu usmjerenost na potrebe klijenata s fokusom na pružanje savjetodavnih usluga. Klijentima su dostupne usluge jedanaest savjetnika i osobnih bankara vezane za njihove financijske potrebe, štednju ili investicije, bezgotovinsko poslovanje, kao i pomoć prilikom korištenja digitalnih kanala banke.

Poslovnica se prostire na četiri etaže, ukupne površine 420m2, pri čemu se na prvom i drugom katu nalazi sedam dvorana za sastanke s klijentima, edukacijske dvorane te čekaonica s kutkom za kavu. U prizemlju je smještena 24 satna zona opremljena uplatno-isplatnim bankomatom, dnevno-noćnim trezorom i uslugom pametnog sefa za poslovne korisnike. Tu je i prijemni pult s djelatnikom koji, u slučaju potrebe, klijentima pruža pomoć prilikom korištenja samouslužnih uređaja te ih upućuje u korištenje usluga digitalnog bankarstva.

“Prva bezgotovinska poslovnica predstavlja inovaciju u našem bankarskom poslovanju. Ovaj koncept omogućava savjetnicima fokus na kvalitativan pristup uz potpunu posvećenost klijentima isključivo za savjetovanje o njihovim financijskim potrebama, štednji ili investicijama“, kaže Tatjana Sundać, direktorica Regionalne direkcije Rijeka.

Savjetodavni centar Rječina preuređen je prema uslužnom konceptu, u skladu s kojim Erste banka već nekoliko godina sustavno preuređuje poslovnice u svojoj mreži. Kako ovaj koncept bezgotovinskog poslovanja u fokus stavlja savjetodavnu ulogu djelatnika banke, predstavlja svojevrsni model za uređenje drugih takvih poslovnica banke u Hrvatskoj.

Radovi na projektu preuređenja poslovnice trajali su pet mjeseci, što je uključivalo kompleksne građevinske radove kompletne rekonstrukcije zgrade i fasade, smještene u samom središtu grada.

Tagovi: Erste, Riojeka, betgotovinska, gotovina
PROČITAJ I OVO
JPMorgan predviđa skok prihoda od investicijskog bankarstva od 30% u drugom tromjesečju
SKOK
JPMorgan predviđa skok prihoda od investicijskog bankarstva od 30% u drugom tromjesečju
NEW YORK - JPMorgan Chase povećao je svoje izglede za prihode od investicijskog bankarstva, predviđajući skok od 25% do 30% u drugom tromjesečju potaknut tržištima kapitala, rekao je u srijedu jedan od izvršnih direktora.
Šošić otkrio koliko će rasti mjesečne rate kredita
KREDITI
Šošić otkrio koliko će rasti mjesečne rate kredita
ZAGREB - U drugoj polovici godine može se očekivati povećanje rata kredita koji imaju kamatne stope vezane uz NRS, tu nacionalnu referentnu stopu koja je zapravo trošak izvora financiranja banaka.
Usporio godišnji rast ukupnih depozita
DEPOZITI
Usporio godišnji rast ukupnih depozita

ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, na osnovi stanja, ukupni depoziti (isključujući središnju državu) iznosili su na kraju travnja 56,1 mlrd. eura.

NLB objavila ponudu za preuzimanje dionica Addiko banke
PONUDA
NLB objavila ponudu za preuzimanje dionica Addiko banke
LJUBLJANA - NLB je danas objavila ponudu za preuzimanje Addiko banke. Nudi 20 eura po dionici, minus sve buduće isplate dividende. Ponuda će vrijediti do uključivo 16. kolovoza. NLB želi steći značajan većinski udio u banci sa sjedištem u Beču.
SID banka izdaje 125 milijuna eura obveznica
OBVEZNICE
SID banka izdaje 125 milijuna eura obveznica
LJUBLJANA - SID banka, razvojna i izvozna banka u državnom vlasništvu, odlučila je zbog interesa dobro obaviještenih investitora izdati sedmogodišnje obveznice zatvorenog privatnog izdanja ukupnog nominalnog iznosa od 125 milijuna eura, objavljeno je putem internetskih stranica Ljubljanske burze.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE