GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje

Donacijom PBZ grupe preuređena i opremljena igraonica osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.03.2024 / 10:46
Autor: SEEbiz
OSIJEK – Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje iz Osijeka dobio je donaciju u iznosu od 25.745,99 eura kojom je preuredio i opremio igraonicu.

To je 82. donacija koju je PBZ grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, realizirala u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem, putem kojih pomaže projekte za dobrobit djece i mladih. Kako bi osigurala bolju budućnost i ostvarila pozitivne promjene u društvu, samo u sklopu ovoga projekta PBZ grupa do sada je donirala više od 4,5 milijuna eura te realizirala donacije pedijatrijskim odjelima i dječjim domovima diljem Hrvatske. Donaciju je u ime PBZ grupe uručio Ante Brnić, direktor za Mass segment, Poslovanje sa stanovništvom, Privredna banka Zagreb.

„Raduje me da smo sredstvima koja smo donirali za naš projekt „Činim dobro svaki dan“ preuredili i opremili igraonicu za mališane osječkog Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje. Nadam se da će nova igraonica uljepšati njihovo slobodno vrijeme i igru. Naš projekt „Činim dobro svaki dan“ nacionalnog je karaktera, putem njega pomažemo djeci i mladima diljem Hrvatske, opremamo pedijatrijske odjele, dječje bolnice i domove diljem naše zemlje. On ima i vrlo važnu lokalnu komponentu budući da njime pridonosimo i lokalnoj zajednici. Zato mi je drago da smo danas u Osijeku i da putem ovog projekta možemo učiniti dobru stvar za boljitak djece ovoga kraja“, istaknuo je Ante Brnić, direktor za Mass segment, Poslovanje sa stanovništvom, Privredna banka Zagreb.

Centar za pružanje usluga u zajednici Klasje je ustanova koja kontinuirano djeluje već 154 godine pružajući različite usluge djeci bez odgovarajuće roditeljske skrbi. U Centru trenutno na smještaju boravi osamdesetak korisnika, uključujući djecu najmlađeg uzrasta do mladih od 21 godine starosti. Centar Klasje ukupno brine za oko 180 korisnika s područja cijele Osječko–baranjske županije.

„Zahvaljujem PBZ grupi na ovoj iznimno vrijednoj donaciji u sklopu koje smo obnovili našu dvorišnu zgradu i uredili je u igraonicu za naše najmlađe korisnike. Isto tako smo drugi dio zgrade pretvorili u salu za edukacije, čime smo dobili prostor za stručno usavršavanje naših djelatnika. Također bih ovom prigodom čestitao PBZ grupi na kontinuitetu u brizi za djecu i mlade širom Hrvatske. Nadam se da će se projekt uspješno nastaviti te im želim puno sreće i uspjeha u daljnjem radu“, istaknuo je Vedran Škugor, ravnatelj Centra za pružanje usluga u zajednici Klasje.
 
Donacija Centru za pružanje usluga u zajednici Klasje dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi više od petnaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt PBZ grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" i „Pomažemo djeci, pomažemo Zemlji“ Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti“ Ministarstva zdravstva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po deset centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada donirala više od 4,5 milijuna eura te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 82 donacije bolnicama i domovima socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Tagovi: PBZ, KLASJE, IGRAONICA, OSIJEK, ŠKUGOR, BRNIĆ
PROČITAJ I OVO
Uzlet dobiti Goldman Sachsa u prvom kvartalu
SKOK
Uzlet dobiti Goldman Sachsa u prvom kvartalu
NEW YORK - Dobit Goldman Sachsa (GS) porasla je 28% u prvom tromjesečju kako su prihodi od investicijskog bankarstva porasli, dajući izvršnom direktoru Davidu Solomonu potreban zamah početkom 2024.
U Njemačkoj potražnja za potrošačkim kreditima lani pala 7 posto
POTRAŽNJA
U Njemačkoj potražnja za potrošačkim kreditima lani pala 7 posto
BERLIN - Potražnja za potrošačkim kreditima u Njemačkoj lani je smanjena za 7,3 posto na godišnjoj razini, objavilo je ovoga tjedna udruženje banaka BFACH.
Citigroup i Wells Fargo s tromjesečnim padom dobiti
PAD
Citigroup i Wells Fargo s tromjesečnim padom dobiti
NEW YORK - Američke banke Wells Fargo i Citigroup zabilježile su u prvom kvartalu ove godine manju dobit nego u istom razdoblju lani.
JPMorgan povećao dobit, ali i objavio razočaravajuće prognoze
SUZDRŽANO
JPMorgan povećao dobit, ali i objavio razočaravajuće prognoze
NEW YORK - Američka banka JPMorgan Chase u prvom je ovogodišnjem tromjesečju ostvarila neto dobit od 13,4 milijarde dolara, što je šest posto više nego u istom razdoblju lani.
EBRD prošlu godinu zaključio s dobiti od 2,1 milijardu eura
U PLUSU
EBRD prošlu godinu zaključio s dobiti od 2,1 milijardu eura
ZAGREB - Europska banka za obnovu i razvoj (EBRD) izvijestila je da je u 2023. godini poslovala s dobiti zahvaljući rastu kamatnih stopa i dobrim rezultatima tržišta dionica.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE