GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Centar za odgoj i obrazovanje Lug otvorio street workout park izgrađen i opremljen donacijom PBZ grupe

Centar za odgoj i obrazovanje Lug otvorio street workout park izgrađen i opremljen donacijom PBZ grupe
DONACIJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.10.2023 / 17:46
Autor: SEEbiz
LUG SAMOBORSKI – Centar za odgoj i obrazovanje Lug proslavio je svoj dan pustivši u upotrebu street workout park, koji je izgrađen i opremljen donacijom PBZ grupe.

Ovu donaciju od 25.610,00 eura PBZ grupa, dio Intesa Sanpaolo Grupe, realizirala je u sklopu svog humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem, putem kojih pomaže projekte za dobrobit djece i mladih diljem zemlje. Kako bi osigurala bolju budućnost i ostvarila pozitivne promjene u društvu, samo u sklopu ovoga projekta Grupa je do sada donirala 4,4 milijuna eura te realizirala 74 donacije pedijatrijskim odjelima i dječjim domovima diljem Hrvatske.

„Drago mi je da smo u sklopu našeg humanitarnog projekta „Činim dobro svaki dan“ i Visa kartice sa srcem pomogli Centru za odgoj i obrazovanje Lug, doniravši mu sredstva koja su omogućila izgradnju street workout parka. S Centrom Lug veže nas uspješna suradnja te smo mu već ranije, također kroz ovaj projekt, donirali sredstva za opremanje vježbališta, raznih radionica i nastavnih kabineta. Nadam se da će novi street workout park uljepšati svakodnevne trenutke korisnika Centra, poboljšati kvalitetu njihova života i obogatiti njihovo slobodno vrijeme novim aktivnostima“, istaknula je Ana Kovač, izvršna direktorica Ureda za upravljanje zadovoljstvom klijenata i Premium Concierge usluge PBZ Carda.

„U skladu s intervencijskim potrebama naše djece, uočavamo iznimnu potrebu usmjeravanja fizičkih aktivnosti kroz tjelovježbu s potrebom smanjenja tendencije agresivnosti, frustracije, depresije i anksioznosti te olakšanje funkcioniranja u različitim područjima života. Stoga zahvaljujem PBZ grupi na ovoj donaciji i na podršci našoj djelatnosti kako bismo rehabilitaciju korisnika učinili što kvalitetnijom i ohrabrili ih da razvijaju svoj jedinstveni potencijal“, istaknula je Nataša Grković Šola, ravnateljica Centra za odgoj i obrazovanje Lug.

Centar za odgoj i obrazovanje Lug provodi programe srednjoškolskog obrazovanja i stručnog osposobljavanja mladeži s intelektualnim oštećenjima u dobi od 14. do 21. godine života koji se školuju po posebnom programu za pomoćna zanimanja. Djelatnost Centra pokriva rehabilitaciju djece i mladih, pojačanu brigu i nazor, resocijalizaciju, reintegraciju u zajednicu te pružanje psihosocijalnih usluga. Centar organizira ranorazvojnu podršku najmlađim korisnicima kroz terapijske tretmane tima stručnjaka te uslugu poludnevnog boravka korisnicima starije životne dobi.

Donacija Centru za odgoj i obrazovanje Lug dio je projekta društveno odgovornog poslovanja PBZ grupe, članice Intesa Sanpaolo Grupe, koji Grupa provodi već petnaest godina pod nazivom "Činim dobro svaki dan". Sredstvima izdvojenim za taj projekt PBZ grupa pomaže nacionalne, dugoročne projekte za dobrobit djece i mladih: "Za bolji život djece u domovima socijalne skrbi" Ministarstva rada, mirovinskog sustava, obitelji i socijalne politike te „Srcem za djecu s malignim bolestima“ i „Pomozimo oboljelima od rijetkih bolesti“ Ministarstva zdravstva, izdvajajući za svaku transakciju napravljenu Visa karticom sa srcem po deset centi, bez dodatnog troška za korisnike kartice. Grupa je do sada donirala 4,4 milijuna eura te, uključujući i ovu najnoviju, ukupno realizirala 74 donacije bolnicama i domovima socijalne skrbi diljem Hrvatske. Više informacija o postignućima projekta nalazi se na www.cinimdobro.hr.

Tagovi: Centar za odgoj i obrazovanje Lug, PBZ grupa
PROČITAJ I OVO
Stambeni krediti usporavaju, gotovinski ubrzavaju
KREDITIRANJE
Stambeni krediti usporavaju, gotovinski ubrzavaju
ANALIZA - Prema posljednjim podacima HNB-a, ukupni krediti drugih monetarnih financijskih institucija institucionalnim sektorima iznosili su na kraju veljače 2024., na osnovi stanja, 43,1 mlrd. eura.
Zagrebačka banka: Neto dobit u prvom kvartalu porasla 25%
SKOK
Zagrebačka banka: Neto dobit u prvom kvartalu porasla 25%
ZAGREB - Zagrebačka banka (Zaba) u prvom tromjesečju 2024. ostvarila je dobit nakon oporezivanja od 135 milijuna eura, što je za 27 milijuna eura ili 25 posto više u odnosu na isto lanjsko razdoblje, pokazuje financijsko izvješće te banke objavljeno u petak.
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
SNAŽAN RAST
Slovenske banke u prva dva mjeseca više nego udvostručile čistu dobit
LJUBLJANA - Banke u Sloveniji su u prva dva mjeseca ove godine ostvarile gotovo 160 milijuna eura dobiti prije oporezivanja, što je 2,3 puta više nego u istom razdoblju lani. Neto dobit porasla je gotovo 2,6 puta, na 138,6 milijuna eura, podaci su Banke Slovenije.
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
BANKARI
Lucić: Kibernetička sigurnost postala prevladavajući rizik u poslovanju banaka
OPATIJA - Na 27. znanstveno-stručnoj konferenciji Financijsko tržište, koja se 25. i 26. travnja održava u Opatiji, održao se okrugli stol na kojemu su sudjelovali čelni ljudi najvećih hrvatskih banaka.
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
SOLIDNO
Dobit Barclaysa pala, ali nadmašila očekivanja
LONDON - Barclays je u četvrtak izvijestio o neto dobiti u prvom tromjesečju koja se može pripisati dioničarima od 1,55 milijardi funti (1,93 milijarde dolara), nadmašivši očekivanja i vrativši britanskom zajmodavcu na dobit usred velike strateške promjene.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE