GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

BKS Bank među najboljim Family friendly tvrtkama

BKS Bank među najboljim Family friendly tvrtkama
PRIZNANJA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 19.01.2021 / 11:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - BKS Bank pridaje veliku važnost usklađenosti između poslovnih obveza i obiteljskog života. Napokon, djeca su važna za budućnost zemlje, a sama obitelj je važno mjesto snage.

Kako bi mogla što bolje podržati svoje zaposlenike u postizanju ravnoteže između posla i obitelji, BKS Bank prvi je put prošla postupak certificiranja MAMFORCE © 2017. godine. Od tada, pod vodstvom stručnjakinje za ljudske resurse, Koraljke Tićac Daskijević, razvijene su i provedene mnoge nove mjere koje su dovele do poboljšanja usklađenosti poslovnog i privatnog života.

Širok raspon pogodnosti za usklađivanje poslovnog i obiteljskog života. Stoga je danas MAMFORCE © odabrao BKS Bank među SME tvrtkama kao najboljom u kategoriji Family friendly. Tim povodom je Diana Kolbas Desković u ime tima za dodjelu izjavila:

“Najbolje kompanije prijatelji obitelji aktivno brinu o potrebama svojih zaposlenih tijekom i izvan radnog vremena. U BKS Bank svim zaposlenima su na raspolaganju različiti, izrazito fleksibilni radni aranžmani među kojima se ističe inovativna praksa nepunog radnog vremena nakon roditeljskog dopusta, a među brojne pogodnosti za roditelje uvedene je i mogućnost korištenja „pauze u karijeri“ uz garantirani povratak na isto radno mjesto.

Svako novorođenče uz prigodan BKS poklon dobiva i 10.000 novčane potpore, sve su to izuzetno dobre prakse, iznad tržišnog standarda koje zaslužuju priznanje. “najboljom u kategoriji Family friendly." Uz to, Glavna podružnica Hrvatska ima Dječji kutak u kojem djeca mogu raditi domaće zadaće, školarcima se sufinancira pohađanje kampova tijekom ljetnih praznika, daruje se prigodan poklon za novorođenče, te su tu zajedničke aktivnosti poput obiteljskog dana ili izleta, zatim opsežni zdravstveni program i mjere za promicanje žena i talenata.

Juraj Pezelj, direktor Glavne podružnice BKS Bank u Hrvatskoj, o nagradi: "Izuzetno sam zadovoljan što smo primili ovo priznanje. Ona je daljnji poticaj za nastavak naših napora, ali najveći poticaj je zadovoljstvo naših zaposlenika. Uostalom, mjere za ravnotežu između poslovnih obveza i obiteljskog života, stvaraju win-win situaciju u tvrtki. Naši su zaposlenici motivirani, niska je fluktuacija zaposlenika, a zaposlenici rado preporučuju BKS Bank kao poslodavca. "

Tagovi: BKS Bank, Family friendly tvrtke, Koraljka Tićac Daskijević, Juraj Pezelj
PROČITAJ I OVO
HUB: Vjerujemo da neće biti dodatne potrebe za moratorijima
KREDITIRANJE
HUB: Vjerujemo da neće biti dodatne potrebe za moratorijima
ZAGREB - S početkom turističke sezone, kada poduzeća iz područja turizma i prometa počnu ostvarivati prihode, u Hrvatskoj udruzi banaka vjeruju da će se povećati i njihova kreditna sposobnost te da neće biti dodatne potrebe za moratorijima.
Solidni rezultati OTP grupe u pandemijskoj godini
STABILNO
Solidni rezultati OTP grupe u pandemijskoj godini
BUDIMPEŠTA - Unatoč neočekivanim izazovima uzrokovanim pandemijom, poslovanje OTP grupe se odvijalo bez poteškoća u 2020. godini.
Pahor bi za viceguvernerku nominirao Tinu Žumer
NOMINACIJE
Pahor bi za viceguvernerku nominirao Tinu Žumer
LJUBLJANA - Predsjednik Republike Slovenije Borut Pahor nastavio je danas konzultacije s čelnicima parlamentarnih skupina u vezi s novim viceguvernerom Banke Slovenije. Odlučio je u ožujku nominirati kandidatkinju Tinu Žumer.
Sberbank zaključio 2020. s 10 posto nižom neto dobiti
PAD
Sberbank zaključio 2020. s 10 posto nižom neto dobiti
MOSKVA - Najveća ruska banka Sberbank u četvrtak je izvijestila da joj je neto dobit u 2020. godini pala za 10 posto, pritisnuta višestruko većim rezervacijama za loše zajmove u krizi koju je prouzročila pandemija koronavirusa.
HUB: U ovoj godini očekuje se ubrzanje kreditiranja poduzeća i stanovništva
PROCJENE
HUB: U ovoj godini očekuje se ubrzanje kreditiranja poduzeća i stanovništva
ZAGREB - Neto dobit banaka u 2020. se više no prepolovila, dok se u ovoj godini očekuje ubrzanje kreditiranja poduzeća i stanovništva, pa tako i uz rast potražnje za stambenim kreditima, rečeno je u četvrtak na digitalnom briefingu za medije Hrvatske udruge banaka (HUB), na kojem su predstavljeni i novi HUB Pregledi 1/2021.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE