GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Putnici Ryanaira ostali zatočeni u hodniku aerodroma, propustili let za Zagreb

Putnici Ryanaira ostali zatočeni u hodniku aerodroma, propustili let za Zagreb
KAOTIČNO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.01.2023 / 08:19
Autor: SEEbiz
LONDON - Nekoliko Ryanairovih putnika propustilo je svoj let prošli tjedan nakon što su ostali zaključani u hodniku zračne luke bez prozora i izlaza.

Let iz londonskog Stansteda za Zagreb, poletio je bez 23 putnika nakon što su obje starne prolaza bile zaključane, zarobivši unutra putnike, piše britanski The Evening Standard, a prenosi Business Insider.

Ryanairov glasnogovornik rekao je za Insider da je došlo do “ljudske pogreške” zbog čega putnici nisu mogli “izaći kroz vrata predukrcaja” i nažalost propustili let.

Devina Raval, jedna od putnica koja je rekla da je bila zarobljena u hodniku, rekla je za MyLondon da se osjećala kao da je “drže za taoca”. Insider nije mogao odmah dobiti Raval za komentar.

Ljudi su lupali po zidovima dozivajući pomoć, rekla je Raval za MyLondon.

“Djeca su plakala i cijelo je mjesto postalo stvarno klaustrofobično. Strah me i pomisliti što bi se dogodilo da je netko doživio srčani udar ili tako nešto.”

Nakon otprilike pola sata, jedan od putnika uključio je protupožarni alarm, upozorivši člana osoblja koji ih je pitao što rade u hodniku.

“U tom trenutku sam samo bila šokirana što nisu shvatili da smo tamo. Rečeno nam je da je avion poletio bez nas”, dodala je Raval.

Putnici su poslani u obližnji hotel na noćenje i ukrcani na let za Hrvatsku koji je krenuo sljedećeg dana u 6 ujutro, piše MyLondon.

“Zbog ljudske pogreške osoblja u londonskoj zračnoj luci Stansted, mali broj putnika nije mogao izaći kroz vrata predukrcaja i nažalost propustili su let za Zagreb (2. siječnja). Pogreška je uočena kad je let već poletio”, rekao je glasnogovornik Ryanaira za Business Insider.

“Ryanair je pogođenim putnicima osigurao noćenje i premjestio ih na sljedeći dostupni let”, dodaje se u priopćenju ove aviokompanije, prenosi Index.

Tagovi: Ryanair, Stansted, Zračna luka Zagreb
PROČITAJ I OVO
Glovo odlazi iz Slovenije
ODLAZAK
Glovo odlazi iz Slovenije
LJUBLJANA - Glovo, tvrtka za dostavu hrane i ostalih proizvoda na kućnu adresu, napušta slovensko tržište. Španjolska tvrtka nudit će uslugu dostave u Sloveniji do 10. svibnja do 22 sata.
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
RAST
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
PODGORICA - Kompanije koje ulaze u sastav berzanskog indeksa MNSE10, ostvarile su na kraju prošle godine neto dobit od 108,7 miliona eura, pokazala je analiza Montenegroberze.
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
RAST
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
BERLIN - Njemačka grupa za proizvodnju sportske robe Adidas ostvarila je snažan rast početkom godine - s izuzetkom važnog tržišta Sjeverne Amerike.
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
ZAGREB - Nerevidirani konsolidirani rezultati za prvi kvartal 2024. godine pokazuju da je Kraš grupa održala stabilnost poslovanja te ostvarila neto dobit u iznosu od 1,45 milijuna eura, odnosno 0,88 milijuna eura više od dobiti ostvarene u istom razdoblju prošle godine.
Lufthansa značajno povećala gubitak
SVE GORE
Lufthansa značajno povećala gubitak
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa izvijestila je u utorak da je prvo tromjesečje zaključila sa znatno većim gubitkom, izdvojivši među glavnim razlozima val štrajkova.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE