GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Koja je tajna najboljeg Weekenda u godini?

Koja je tajna najboljeg Weekenda u godini?
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 10.07.2023 / 23:47
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Weekend Media Festival već 15 godina predstavlja sinonim za najbolji vikend u godini, onaj produženi, rujanski, rovinjski.

Prepune dvorane i mnogobrojni posjetitelji, od kojih su mnogi uz festival odrastali, sklapali poslove pa i brakove, tjeraju da se zapitamo koja je tajna uspjeha ovog vodećeg festivala u regiji koji okuplja medijske, marketinške i komunikacijske stručnjake.

Od jednostavne ideje organiziranja eventa takve vrste do uspješne transformacije u vodećeg regionalnog event igrača – proces je to čiji je ishod najviše ovisio o sveukupnom angažmanu ambicioznih ljudi koji su imali jasnu viziju što žele postići. A osim toga, pet je dodatnih razloga koji su ga doveli tu gdje je sada:

1) Aktualne teme

Weekend svake godine obara s nogu, čemu svjedoči i činjenica da programski uvijek uspijeva biti u korak s vremenom, prepoznaje aktualne teme i stručnjake koje potom dovodi u Rovinj. Trendovi se po pravilu brzo mijenjaju, a nove generacije donose drugačiju perspektivu i uvijek traže nešto novo. Stoga je glavni zadatak programskog tima brzo reagirati na aktualnosti, pronaći domaće i inozemne stručnjake, ali i postaviti relevantne trendove i predvidjeti fokus stručne javnosti. Ambiciozan je to cilj koji Weekend uspješno savladava iz godine u godinu.

2) Zanimljivi predavači

Jedna od ključnih tajni uspjeha Weekend Media Festivala su zanimljivi i aktualni predavači iz raznih područja koji donose svježu i relevantnu perspektivu na teme koje su trenutno važne u medijskoj, komunikacijskoj i marketinškoj industriji. Ova kombinacija stručnosti, iskustva i svježine čini Weekend sveobuhvatnim festivalom koji iz godine u godinu ostaje relevantan, inspirativan i epicentar susreta svih koji žele biti u toku s najnovijim trendovima. Uostalom, tko se osim Weekenda može pohvaliti da je na svojim foteljama imao društvo šaroliko poput osoba kao što su Zlatko Dalić, Pete Radovich, Goran Bogdan, Korade Korlević, Ivica Kostelić, Darko Rundek, Bajaga. Manfred Spitzer, Pierluigi Collina i brojni drugi?

3) Svi stručnjaci na jednom mjestu

Okupljanje eminentnih stručnjaka na jednom mjestu pruža nevjerojatnu priliku za razmjenu ideja, iskustava i najboljih praksi. Svatko tko je bio na Weekendu vjerojatno je osjetio tu atmosferu okruglog stola u kojoj mogu se povezati s istomišljenicima i kolegama, razmijeniti ideje te stvoriti dugotrajne odnose koji mogu biti odskočna daska za njihovu karijeru. Međutim, ponekad čak nije ni sve u poslu. Šaroliko društvo stručnjaka koje čini dušu Weekenda stvara atmosferu koja je plodno tlo za ideje koje nas obogaćuju u životnom, a ne samo poslovnom smislu.

4) Neformalna druženja

Neformalna druženja pružaju šansu da se oslobodimo kravata, odijela i uredskih razgovora, a to svi ponekad priželjkujemo. Imati priliku direktno postaviti pitanje svom idolu, razmijeniti pogled s kreativnim genijem ili izmisliti nevjerojatno poslovno rješenje uz čašu hladnog pića u ruci je ono što može očekivati svatko tko dolazi na najluđi Weekend u godini. Svakako ne smijemo zaboraviti neumorna druženja koja donose uzbuđenja i prilike za upoznavanjem novih ljudi. Tako se ostvaraju kontakti i grade nevjerojatne veze koje su ulaznica u klub jedinstvenih kreativaca, a vjerojatno i do otvaranja vrata novih poslovnih mogućnosti.

5) Najbolja zabava

A prava, plesna zabava? Pa, organizatori Weekenda definitivno znaju kako se dobro provesti. Domaći i regionalni izvođači i nadaleko poznati Weekend partyji su pravi spektakl (kako ste vjerojatno i sami čuli ili posvjedočili). Tu nema stajanja - samo čisti, nezaustavljivi plesni vrtlog koji vas nosi cijelu noć. Budući da su svi otvorena uma, spremni za ples i nezaboravne trenutke, ne čudi da su neke od najboljih suradnji sklopljene upravo na Weekendu.

S obzirom na sve navedeno, ne propustite Weekend.16 koji će se održati od 21. do 24. rujna u Rovinju. Kotizacije možete kupiti online, a više informacija pronađite na www.weekend.hr.



Tagovi: Weekend Media Festival, Zlatko Dalić
PROČITAJ I OVO
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
UZLET
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
AMSTERDAM - Dionice Philipsa skočile su na najvišu razinu u dvije godine u ponedjeljak nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara u SAD-u za slučajeve osobnih ozljeda povezanih s povlačenjem nekih od njegovih uređaja za apneju u snu.
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
BLAGI PAD
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
LJUBLJANA - Grupa Cetis, koja djeluje na području sigurnosnog i komercijalnog tiska i pakiranja, u 2023. godini ostvarila je nešto manje od 125,4 milijuna eura prihoda od prodaje, što je 5,1 posto više nego godinu prije. Neto dobit smanjena je za 3,4 posto.
Deutsche Bahn ove godine u željeznice ulaže 16,4 milijarde eura
INVESTICIJE
Deutsche Bahn ove godine u željeznice ulaže 16,4 milijarde eura
FRANKFURT - Njemačke željeznice (Deutsche Bahn - DB) planiraju ove godine remontirati 2000 kilometara tračnica i 2000 skretnica, u nastojanju da moderniziraju dotrajalu željezničku infrastrukturu.
Croatia Airlines u 2023. godini zabilježio dobit od 2,3 milijuna eura
U PLUSU
Croatia Airlines u 2023. godini zabilježio dobit od 2,3 milijuna eura
ZAGREB – Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u 2023. godini ostvario je operativnu dobit u visini od 4,1 milijuna eura, koja s neto rezultatom financiranja daje neto dobit od 2,3 milijuna eura, što predstavlja pozitivan pomak od 20,4 milijuna eura u odnosu na 2022. godinu.
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RAST
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RIJEKA - Domaći lanac marina ACI u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario 5,7 milijuna eura prihoda, što je za 11 posto ili 0,6 milijuna eura više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je ukupni rezultat, s obzirom na izraženu sezonalnost poslovanja, očekivano negativan, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE