GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Ivana Tomić napušta medije i odlazi u PR

Ivana Tomić napušta medije i odlazi u PR
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.04.2024 / 21:19
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nakon više od dva desetljeća u medijima, poznata novinarka i reporterka Ivana Tomić odlučila se na karijerni zaokret.

Simpatična televizijska reporterka i voditeljica Ivana Tomić nakon više od deset godina odlučila je napustiti televiziju te svoju karijeru nastavlja daleko od medija. Kako doznaje Jutarnji list, Tomić se odlučila na karijerni zaokret pa će redakciju televizije N1 zamijeniti odjelom odnosa s javnošću u INI.

U medijima je Tomić još od 1999. godine, a 2008. je počela raditi na Novoj TV. Pet godina nakon pridružila se informativnom timu Nove TV, a ubrzo je dobila priliku voditi Vijesti Nove TV, gdje je i radila do trenutka kada je postala glasnogovornica HSS-a.

Nakon tri godine u HSS-u, zaposlila se na N1 televiziji, gdje je radila dvije godine.

'Dolazak na N1 za mene, prije svega, predstavlja čast, a onda i golemu odgovornost budući da je N1 jedina televizijska kuća koja gledateljicama i gledateljima svakodnevno donosi sate i sate programa uživo, što je svakoj reporterki i reporteru, voditeljici ili voditelju najveći i najzahtjevniji profesionalni izazov. Stoga je dolazak na N1 i najveći izazov moje dosadašnje televizijske karijere', rekla je stigavši na N1.

Inače, Tomić je studirala Odnose s javnošću na Filozofskom fakultetu u Mostaru, a 2021. završila je i diplomski studij Socijalne politike na Pravnom fakultetu u Zagrebu.

Tagovi: ivana tomić, n1, ina
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines u 2023. godini zabilježio dobit od 2,3 milijuna eura
U PLUSU
Croatia Airlines u 2023. godini zabilježio dobit od 2,3 milijuna eura
ZAGREB – Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u 2023. godini ostvario je operativnu dobit u visini od 4,1 milijuna eura, koja s neto rezultatom financiranja daje neto dobit od 2,3 milijuna eura, što predstavlja pozitivan pomak od 20,4 milijuna eura u odnosu na 2022. godinu.
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RAST
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RIJEKA - Domaći lanac marina ACI u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario 5,7 milijuna eura prihoda, što je za 11 posto ili 0,6 milijuna eura više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je ukupni rezultat, s obzirom na izraženu sezonalnost poslovanja, očekivano negativan, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije.
U Pivovarni Laško Union pet godina pogrešno obračunavali plaće
GREŠKA
U Pivovarni Laško Union pet godina pogrešno obračunavali plaće
LJUBLJANA - U Pivovarni Laško Union, koja je od 2016. godine u vlasništvu nizozemskog Heinekena, pet su se godina pogrešno obračunavali dodaci na plaću i naknade plaće. Neki su bili plaćeni previsoko, a drugi premalo.
AD Plastik Grupa u prvom kvartalu povećao neto dobit 57,8%
RAST
AD Plastik Grupa u prvom kvartalu povećao neto dobit 57,8%
SOLIN - AD Plastik Grupa je u prvom kvartalu 2024. godine ostvarila neto dobit od 1,07 milijuna eura, što je 57,8 posto više u odnosu na prva tri lanjska mjeseca, dok su poslovni prihodi dosegnuli 42,4 milijuna eura ili 28,1 posto više, objavila je ta solinska kompanija u ponedjeljak.
Ifo: Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene
ISTRAŽIVANJE
Ifo: Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene
BERLIN - Nešto više njemačkih kompanija planira povećati cijene, pokazalo je istraživanje minhenskog ekonomskog instituta Ifo.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE