GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Glovo pokreće nove mogućnosti oglašavanja i integrira sve oglasne usluge u novi odjel:

Glovo pokreće nove mogućnosti oglašavanja i integrira sve oglasne usluge u novi odjel:
POTEZI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 24.08.2023 / 11:08
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Glovo, višekategorijska platforma koja nudi pristup velikom izboru proizvoda, objavljuje lansiranje nove mogućnosti oglašavanja i usluge za partnere i brendove, integrirane u novu ponudu - 'Glovo Ads'.

Dakle, imajući na raspolaganju alate koje nude 'Glovo Ads', veliki multinacionalni brendovi i mali restorani i trgovine moći će ubrzati svoj rast unutar aplikacije i povećati vidljivost među korisnicima.

Kroz 'Glovo oglase', tvrtka ima za cilj razviti suradnju s brendovima i tvrtkama kako bi ih podržala u širenju njihove publike, izgradnji lojalnosti korisnika i povećanju prodaje unutar aplikacije.
Konkretno, s 'Glovo Ads', platforma nudi različite alate za oglašavanje unutar Glovo aplikacije, kao što su: sponzorirana pretraživanja, programski oglasi, stvaranje prilagođenih odjeljaka ili bannera ponuda i promocija. Osim toga, informacije se ažuriraju u stvarnom vremenu, omogućujući robnim markama da vide izvedbu njihovih kampanja, kako bi došli do najrelevantnijih kupaca i zajamčili povrat ulaganja.
U prvoj fazi, globalno, više od 5000 Glovo partnerskih tvrtki i više od 350 brendova iz različitih industrija, od FMCG-a do financijskog sektora, koriste ove alate za provođenje integriranih reklamnih kampanja u aplikaciji i povezivanje sa svojom ciljanom publikom. Među multinacionalnim brendovima koji surađuju s Glovom za in-app oglašavanje u Hrvatskoj je i Coca-Cola HBC Hrvatska.
"Naše partnerstvo traje od dolaska Glova na hrvatsko tržište i drago nam je što možemo doprinijeti njegovu rastu. Prednost Glova ujedno je i jedna od temeljnih vrijednosti Coca-Cole HBC – agilan pristup tržištu kako bi se zadovoljile potrebe potrošača. Prisustvo platforme Glovo u sve većem broju gradova vidimo kao njegov brz odgovor na rastuće potrebe potrošača te kao dodatnu vrijednost našoj dugoročnoj suradnji“, izjavila je Ana Petrušić, voditeljica e-maloprodaje u Coca-Coli HBC Adria.
"Integracija oglašivačkih rješenja u jednu vertikalu predstavlja daljnji korak u našoj čvrstoj predanosti da postanemo vodeći digitalni partner za sve robne marke, restorane i trgovine koji nam pokažu povjerenje. Kroz Glovo Ads, pružamo širok raspon alata za pomoć ovim markama i tvrtkama u rastu i približavanju svojim kupcima", rekao je Rodrigo Alier, izvršni direktor Partners & Brands u Glovu.

Tagovi: Glovo, oglsšavanje, dostava
PROČITAJ I OVO
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
UZLET
Philipsove dionice uzletjele 29% nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara
AMSTERDAM - Dionice Philipsa skočile su na najvišu razinu u dvije godine u ponedjeljak nakon što je tvrtka pristala na nagodbu od 1,1 milijarde dolara u SAD-u za slučajeve osobnih ozljeda povezanih s povlačenjem nekih od njegovih uređaja za apneju u snu.
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
BLAGI PAD
Cetis lani s nešto manjom neto dobiti
LJUBLJANA - Grupa Cetis, koja djeluje na području sigurnosnog i komercijalnog tiska i pakiranja, u 2023. godini ostvarila je nešto manje od 125,4 milijuna eura prihoda od prodaje, što je 5,1 posto više nego godinu prije. Neto dobit smanjena je za 3,4 posto.
Deutsche Bahn ove godine u željeznice ulaže 16,4 milijarde eura
INVESTICIJE
Deutsche Bahn ove godine u željeznice ulaže 16,4 milijarde eura
FRANKFURT - Njemačke željeznice (Deutsche Bahn - DB) planiraju ove godine remontirati 2000 kilometara tračnica i 2000 skretnica, u nastojanju da moderniziraju dotrajalu željezničku infrastrukturu.
Croatia Airlines u 2023. godini zabilježio dobit od 2,3 milijuna eura
U PLUSU
Croatia Airlines u 2023. godini zabilježio dobit od 2,3 milijuna eura
ZAGREB – Hrvatski nacionalni avioprijevoznik Croatia Airlines u 2023. godini ostvario je operativnu dobit u visini od 4,1 milijuna eura, koja s neto rezultatom financiranja daje neto dobit od 2,3 milijuna eura, što predstavlja pozitivan pomak od 20,4 milijuna eura u odnosu na 2022. godinu.
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RAST
ACI povećao prihod u prvom tromjesečju za 11 posto
RIJEKA - Domaći lanac marina ACI u prvom je ovogodišnjem kvartalu ostvario 5,7 milijuna eura prihoda, što je za 11 posto ili 0,6 milijuna eura više u odnosu na isto razdoblje prošle godine, dok je ukupni rezultat, s obzirom na izraženu sezonalnost poslovanja, očekivano negativan, priopćeno je u ponedjeljak iz te kompanije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE