GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Glovo opovrgava spekulacija o prekidu poslovanja u Hrvatskoj

Glovo opovrgava spekulacija o prekidu poslovanja u Hrvatskoj
DEMANTI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 16.10.2023 / 13:05
Autor: SEEbiz
ZAGREB — Kao odgovor na lažne i obmanjujuće informacije koje su tijekom vikenda kružile javnošću i društvenim mrežama, Glovo želi kategorički demantirati bilo kakve tvrdnje o prekidu poslovanja u Hrvatskoj.

Želimo obavijestiti naše cijenjene kupce, partnere i dostavljače koji svakodnevno dostavljaju putem naše platforme da Glovo ostaje u potpunosti predan hrvatskom tržištu. Štoviše, ponosni smo što možemo izvijestiti da Glovo ide uzlaznom putanjom u Hrvatskoj te da naš tim kontinuirano radi na poboljšanju naših usluga, kako bismo ispunili svoju misiju da svima omogućimo jednostavan pristup bilo čemu u gradovima u kojima poslujemo.

Kao odgovor na nedavne glasine, Glovo je pokrenuo istragu kako bi identificirao izvor ove lažne informacije. Predani smo poduzimanju svih potrebnih pravnih radnji kako bismo zaštitili ugled našeg brenda i borili se protiv širenja lažnih vijesti.

“Glovo snažno posluje u Hrvatskoj i kontinuirano se razvija, donoseći tako dodanu vrijednost lokalnom gospodarstvu. Poslujući u Hrvatskoj od 2019., Glovo trenutno pokriva korisnike iz 29 hrvatskih gradova, povezujući ih s više od 3000 partnera (restorani, supermarketi, trgovine) i preko 2000 aktivnih dostavljača koji dostavljaju putem naše aplikacije. Sve to uz veliku podršku i predanost tima od preko 50 zaposlenika koji se svakodnevno brinu za dobar rad aplikacije.

Imamo programe za podršku digitalizaciji malih i srednjih poduzeća i novi standard za fleksibilan rad na platformama. Dakle, iako smo još uvijek mlada tvrtka, vjerujemo da pružamo snažan prijedlog za rješavanje promjena u urbanom stilu života, što je također dokazano velikim zadovoljstvom kupaca u vezi s Glovom.

Željeli bismo još jednom potvrditi našu predanost hrvatskom tržištu i zahvaliti svim dionicima našeg tržišta, uključujući partnere, dostavljače, kupce i oglašivače. Vaše povjerenje i podrška ključni su za naš daljnji uspjeh. Glovo je tu da ostane i nastavit će se razvijati u Hrvatskoj, nastojeći ponuditi jedno od najboljih iskustava na tržištu dostave na zahtjev”, rekao je Drago Cota, generalni direktor Glovo Hrvatska.

Tagovi: Glovo, dostava, Drago Cota
PROČITAJ I OVO
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
OPCIJE
BHP razmatra novu ponudu za Anglo American
LONDON - Kako vrijeme istječe u pokušaju preuzimanja Anglo Americana vrijednom 43 milijarde dolara, BHP grupa se suočava s kritičnim pitanjem: što bi bilo potrebno da se manja tvrtka privuče za pregovarački stol u sljedećih nekoliko dana?
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
RAST
Dobit Metalca iz Gornjeg Milanovca u 2023. porasla oko 10 odsto
BEOGRAD - Neto dobit holdinga Metalac iz Gornjeg Milanovca porasla je 2023. godine 10,1 odsto, na 678,4 miliona dinara, saopštila je danas brokerska kuća Momentum Securities.
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
DIVIDENDA
Dioničarima Cinkarne smiješi se dividenda od 0,90 eura
CELJE - Dioničari Cinkarne Celje će na skupštini sazvanoj za 19. lipnja odlučiti da se dio bilančne dobiti za prošlu godinu, u iznosu nešto više od sedam milijuna kuna, rasporedi za dividendu.
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
POSLOVI
Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni 11 milijuna eura
ZAGREB - Novi poslovi Ericssona Nikole Tesle vrijedni su 11 milijuna eura. Riječ je o proširenju i modernizaciji komunikacijskih mreža, kao i digitalnoj transformaciji društva.
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
SKOK
Grupa Sava osiguranje s 48,3 posto većom kvartalnom dobiti
LJUBLJANA - Grupa Sava osiguranje u prvom je ovogodišnjem tromjesečju povećala obujam poslovanja za 18,4 posto, na 307,8 milijuna eura, čemu je ponajviše pridonio rast bruto premije i imovinskih i životnih osiguranja. S 29,8 milijuna eura čista dobit veća je za 48,3 posto.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE