GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Domagoj Vuković novi partner u Deloitteu Hrvatska

Domagoj Vuković novi partner u Deloitteu Hrvatska
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 01.06.2020 / 11:54
Autor: SEEbiz
ZAGREB – Domagoj Vuković, dosadašnji direktor u Odjelu revizije i savjetovanja, novi je partner u Deloitteu Hrvatska, a bit će zadužen za daljnji razvoj usluga revizije i savjetovanja u Hrvatskoj.

Posjeduje više od 18 godina radnog iskustva od čega preko 16 godina na području revizije i savjetovanja. Magistar je ekonomije, član Engleske udruge ovlaštenih računovođa (ACCA) te ovlašteni revizor u Hrvatskoj i Sloveniji. Tečno govori engleski, njemački i slovenski jezik.

Domagoj ima bogato iskustvo u primjeni Međunarodnih standarda financijskog izvješćivanja ("MSFI"), Slovenskih računovodstvenih standarda ("SRS") i Hrvatskih standarda financijskog izvješćivanja ("HSFI") te kao voditelj i koordinator projekata.

Stručnjak je u području računovodstvenog savjetovanja, posjeduje iskustvo i u području financijskog savjetovanja s naglaskom na reorganizacije, restrukturiranja, transakcije pod zajedničkom kontrolom te dubinske analize.

Predavač je na Deloitte University. Sretno oženjen i ponosan otac Lane i Jana.

„Radujem se izazovima koja će mi donijeti nova pozicija, kao i mogućnosti da svojim iskustvom i znanjem pridonesem poslovnoj zajednici i okruženju u kojem djelujem“ istaknuo je Vuković.

Također, Juraj Moravek, dosadašnji revizijski partner, nakon 25 godina rada u Deloitteu na vlastiti zahtjev odlazi u mirovinu. Juraj je bio 11 godina revizijski partner u Hrvatskoj fokusiran na sektor financijskih usluga, a dio je tog razdoblja djelovao u ulozi Regionalnog voditelja za sektor financijskih usluga i Voditelja za kvalitetu revizije. Kao vrijedan član hrvatskog rukovoditeljskog tima, Deloitteu je pomogao u ostvarenju znatnog rasta i snalaženju u korjenitim promjenama na hrvatskom tržištu.

Tagovi: Domagoj Vuković, Deloitte Hrvatska, Juraj Moravek, Deloitte
PROČITAJ I OVO
Luka Kotor prošle godine ostvarila najbolje rezultate
SJAJNE BROJKE
Luka Kotor prošle godine ostvarila najbolje rezultate
KOTOR – Luka Kotor završila je prošlu godinu sa prihodom od 4,16 miliona EUR i bruto profitom od 1,45 miliona EUR, najvećim u dosadašnjem poslovanju kompanije, saopštili su njeni predstavnici.
Embraer E–190 četvrti avion u floti Air Montenegra
FLOTA
Embraer E–190 četvrti avion u floti Air Montenegra
PODGORICA – Floti crnogorskog avio-prevoznika, Air Montenegra, pridružio se još jedan avion iz porodice Embraer i to E-190 sa 104 sjedišta.
Prednosti online casina
CASINO
Prednosti online casina
Kako se tehnologija razvijala i internet postao sve pristupačniji velikom broju korisnika, tako su se i brojne druge aktivnosti prebacile na internet.
Novi posao Đuro Đaković Specijalnih vozila vrijedan 30 milijuna eura
POSLOVI
Novi posao Đuro Đaković Specijalnih vozila vrijedan 30 milijuna eura
SLAVONSKI BROD - Tvrtka Đuro Đaković Specijalna vozila ugovorila je s tvrtkom GATX Rail Europe proizvodnju i isporuku teretnih vagona Tagnpps 95 m3 u vrijednosti od 30 milijuna eura, a njihova isporuka planirana je tijekom zadnjeg kvartala 2023. te će se nastaviti u 2024., izviejstili su u petak iz Đure Đakovića.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE