GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Arena Hospitality Group otvara hotel Histria i turističko naselje Verudela

Arena Hospitality Group otvara hotel Histria i turističko naselje Verudela
OTVARANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 06.06.2020 / 17:18
Autor: SEEbiz / H
PULA - Nakon što je polovicom svibnja otvorio kampove u Puli i Medulinu, Arena Hospitality Group (AHG) otvara i hotel Park Plaza Histria i turističko naselje Park Plaza Verudela u Puli, potvrdila je Manuela Kraljević, direktorica marketinga AHG-a.

Paralelno s labavljenjem epidemioloških mjera, gosti će početi stizati i u druge objekte ove kompanije, pa u četvrtak, 11. lipnja, slijedi otvaranje hotela Park Plaza Belvedere u Medulinu.

- Datumi otvaranja ostalih objekata ovisit će o kretanju bukinga. Svakako možemo potvrditi da interesa za ljetovanja ima, a i da se u proteklih nekoliko tjedana broj rezervacija znatno povećao u odnosu na prijašnji period. Trendovi pozitivni. Ipak, to je još uvijek neusporedivo s brojem rezervacija proteklih godina, potvrđuje Kraljević.

No, kakve su najave za sezonu, posebno špicu? Naša sugovornica veli da će tijek rezervacija za lipanj uvelike ovisiti o mjerama vezanim za ulazak i izlazak iz zemlje koje donose susjedne zemlje.

- Veseli nas odluka Njemačke o popuštanju mjera od 15. lipnja. Nadamo se također da će se takvoj odluci uskoro pridružiti i Austrija. Još uvijek je, međutim, vrlo teško davati bilo kakve procjene o ishodu sezone. Naše su aktivnosti trenutno usmjerene prema aktivnom praćenju trendova na tržištu i promocijskim aktivnostima, od kojih ću spomenuti i onu zajedničku u suradnji s Hrvatskom turističkom zajednicom i Turističkom zajednicom Istarske županije, veli Kraljević.

Arena Hospitality Group, naravno, kao i ostale hotelske kuće, provodi epidemiološke mjere, prema uputama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo.

- Odmah smo poduzeli i nastavljamo poduzimati niz aktivnosti da bismo održali visoku razinu sigurnosti, od osiguravanja dostupnosti dezinficijensa i zaštitne opreme namijenjene gostima i djelatnicima, te edukacije naših radnika, do osiguravanja preduvjeta potrebnih za održavanje preporučene distance u svim našim objektima. Kontinuirano ćemo, u skladu s preporukama, prilagođavati naše standarde da bismo uvijek bili sigurni da osiguravamo provođenje najvišeg stupnja sigurnosti i čistoće, napominju iz Grupe.

Uz ostalo, nadogradili su i prilagodili standarde čišćenja te zdravstvenih i sigurnosnih protokola, kao i procese pripreme i pružanja usluge posluživanja hrane i pića. Osigurali uvjete da se gosti i radnici drže fizičke distance, te, zahvaljujući naprednim digitalnim uslugama, uveli beskontaktnu interakciju gdje i kad je to moguće.

Tagovi: Arena Hospitality Group, Park Plaza Histria, Park Plaza Verudela, Manuela Kraljević
PROČITAJ I OVO
Konzum i dalje najjači trgovac, a Schwarz grupa nastavlja rasti
TRGOVINA
Konzum i dalje najjači trgovac, a Schwarz grupa nastavlja rasti

ZAGREB - Konzum plus je i prošle godine bio najjači trgovac na malo mješovitom robom na hrvatskom tržištu, no njegov je udio blago pao zbog rasta glavnih konkurenata, dviju članica Schwarz grupe - Lidla i Kauflanda, pokazuju rezultati istraživanja tržišta distributivne trgovine na malo koje je u četvrtak objavio AZTN.

Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda
OČEKIVANJA
Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda
POREČ – Na Glavnoj skupštini Valamar Riviere predočeni su rezultati poslovanja 2019. godine, u kojoj je Valamar ostvario dvoznamenkasti rast prihoda na 2,22 milijarde kuna te rast operativne dobiti od 11%.
Kedzia: Studenac identificirao daljnje akvizicije
AKVIZICIJE
Kedzia: Studenac identificirao daljnje akvizicije

ZAGREB - Enterprise Investors kontinuirano promatra nove prilike za ulaganja u Jadranskoj regiji, pa tako i Hrvatskoj, dok je trgovački lanac Studenac identificirao daljnje potencijalne akvizicije, koje bi trebao realizirati do iduće godine, izjavio je u četvrtak partner u tom fondu Michal Kedzia.

Bauerfeind donacijom 35.000 maski bolnicama u Zagrebu iskazao brigu za medicinske djelatnike
DONACIJA
Bauerfeind donacijom 35.000 maski bolnicama u Zagrebu iskazao brigu za medicinske djelatnike
ZAGREB - Vodeći distributer visokokvalitetne medicinske opreme u regiji, Bauerfeind d.o.o., danas je donirao ukupno 35.000 troslojnih medicinskih zaštitnih maski dječjim i općim bolnicama te kliničkim bolničkim centrima na zagrebačkom području.
Grupa Mercator u prvoj polovini godine povećala prihode 4,4%
RAST
Grupa Mercator u prvoj polovini godine povećala prihode 4,4%
BEOGRAD - Prihodi od prodaje Grupe Mercator u prvoj polovini 2020. porasli su za 4,4% u odnosu na isti period prošle godine i iznosili su 1,06 milijardi EUR.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE