GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Allianz Partners i Uber postaju partneri

Allianz Partners i Uber postaju partneri
PARTNERSTVO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 13.12.2021 / 10:46
Autor: SEEbiz
MUNCHEN - Allianz Partners i Uber objavili su partnerstvo u sklopu kojeg će tvrtka Allianz Partners osigurati samostalne vozače i dostavljače koji su partneri aplikacija Uber i Uber Eats u 23 europske države, a koje stupa na snagu 1. siječnja 2022.

Polica osiguranja uključuje razne novčane naknade za gubitak prihoda u slučaju nesreće ili ozljede na radu te posljedične hospitalizacije. Aktivni partneri Ubera također imaju pravo na mnoge novčane naknade koje nisu povezane s vožnjom, kao što je naknada plaće tijekom bolovanja, rodiljnog dopusta za žene i muškarce ili izostanka s posla zbog sudskog poziva*.

Program Zaštite za partnere koji je Uber prvi osmislio i predstavio 2017. g. isključivo je usmjeren na potrebe samostalnih vozača i dostavljača koji se koriste aplikacijom Uber zbog fleksibilnijih mogućnosti zarade. Besplatan je i automatski dostupan svim neovisnim partnerima koji zadovoljavaju kriterije za sudjelovanje, a sve troškove snosi Uber.

Sirma Boshnakova, glavna izvršna direktorica tvrtke Allianz Partners: „Kao vodeći globalni partner akterima u industriji mobilnosti, ponosimo se suradnjom s Uberom kako bismo postali najveći pružatelj osiguranja zaštite partnera za radnike koji rade preko platformi. Allianz nastoji stvoriti sigurnu budućnost za svoje klijente i partnere i ohrabriti ih za ono što slijedi. Pandemija koronavirusa naglasila je sve nužniju i ključnu ulogu vozača i dostavljača te potrebu za prilagođenim rješenjima osiguranja. Ovaj program osiguranja vodeći je u industriji i duž sektora podiže inovativnu zaštitu na novu razinu, a mi smo uzbuđeni što pružamo potporu Uberu i njegovim partnerima sada kada je to najvažnije."

Karl Gray, direktor za osiguranje za Europu, Bliski istok i Afriku u tvrtki Uber: „Presretni smo zbog produljenja partnerstva s Allianzom u provedbi našeg programa Zaštite za partnere, koji vozačima i dostavljačima diljem Europe pruža slobodu i fleksibilnost uz duševni mir zahvaljujući dodatnoj sigurnosti i zaštiti. Ovakvi programi dokaz su naše obveze da poboljšamo rad preko platformi i samostalnim radnicima u Europi pružimo pogodnosti i zaštitu koju traže. Nadamo se da ćemo ovime potaknuti i ostatak sektora na zaštitu europskih radnika koji rade preko platformi, bez obzira na to za koju se odluče."

Tagovi: Allianz Partners, Uber Eats, Uber
PROČITAJ I OVO
Ryanair pregovara o uspostavi baze u Sarajevu
PREGOVORI
Ryanair pregovara o uspostavi baze u Sarajevu
SARAJEVO - Ryanair je jedini prijevoznik koji se prijavio na javni poziv Sarajevske zračne luke za avioprijevoznika koji bi uspostavio bazu u gradu u zamjenu za poticaje.
Jović o mogućem štrajku u Holdingu: Ako propadne mirenje...
SINDIKALNE AKCIJE
Jović o mogućem štrajku u Holdingu: Ako propadne mirenje...
ZAGREB - “Cijela javnost će vidjeti kad ova priča završi da su zahtjevi sindikata skoro pa indentični posljednjih mjesec dana."
Moguć totalni štrajk u Zagrebačkom holdingu
PREGOVORI
Moguć totalni štrajk u Zagrebačkom holdingu
ZAGREB - Ovaj vikend započeli su u tajnosti intenzivni pregovori Uprave Zagrebačkog holdinga i predstavnika 19 sindikata u procesu mirenja.
Krka će u prvoj polovici godine početi graditi novi pogon u Krškom
INVESTICIJE
Krka će u prvoj polovici godine početi graditi novi pogon u Krškom
NOVO MESTO - Farmaceutska tvrtka Krka će u Krškom, gdje je 2015. otvorila pogon za proizvodnju farmaceutskih djelatnih tvari Sinteza 1, ove godine započeti s izgradnjom dodatnih pogona, odnosno centra za kemijsku analizu i pogona Sinteza 2.
Novi sustav naplate cestarina stiže iduće godine
CESTARINE
Novi sustav naplate cestarina stiže iduće godine

ZAGREB - Novi sustav naplate cestarine u Hrvatskoj trebao bi, prema službenim najavama, profunkcionirati najranije krajem 2024. godine. Kako bi se to zaista dogodilo, ubrzavaju su pripreme za njegovu implementaciju, piše u subotu Jutarnji list.

@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE