GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia uskoro povezuje Beograd i Miami

Air Serbia uskoro povezuje Beograd i Miami
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 09.04.2024 / 08:46
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Potvrda planova za izravne letove između Beograda i Miamija koje bi trebala obavljati Air Serbia stiže iz okruga Miami-Dade na Floridi u SAD-u.

Izjavio je to za list "Miami Today" Emir Pineda, direktor marketinga i razvoja zračnih usluga u Miami Dade Department of Aciation, koji upravlja zračnom lukom.

"U stalnom smo kontaktu i komunikaciji s prijevoznicima o razvoju zračnih usluga i zračnih ruta za Miami. Održani su razgovori s Air Srbijom. Air Serbia će letjeti za Beograd i nadamo se da ćemo čuti za njihovo pokretanje koje je planirano kasnije ove godine , potencijalno početkom sljedeće godine", rekao je Pineda.

Veleposlanik Srbije u SAD-u Marko Đurić u veljači je rekao da će Miami postati sljedeća destinacija ove aviokompanije u SAD-u, javlja Ex-Yu aviation.

"Miami je sljedeći u SAD-u. Razgovori se vode od prošle godine. Air Serbia je dosta daleko u pregovorima s MIA-om (Miami International Airport). Mislim da će se to dogoditi ove godine", rekao je Đurić.

Veleposlanik je ranije napomenuo da bi prodaja karata za novu liniju mogla početi do kraja godine. Sa svoje strane, Air Serbia je 2023. spomenula da će 2025. dodati svoje treće odredište u Sjevernoj Americi, s Miamijem ili Torontom, dok će 2024. proširiti svoju mrežu u Kini.

Đurić, koji bi trebao preuzeti novu visoku dužnost u Vladi, dodao je da će Air Serbia krenuti s dva do tri leta tjedno, a zatim će to povećati.

"MIA radi jako dobar posao u uvjeravanju ljudi da dođu u Miami. Stvarno se brinu da se avio kompanije osjećaju kao da su dobrodošle", dodao je tada Đurić.

Procjenjuje se da na Floridi živi oko 50.000 Srba - Amerikanaca. Međutim, veleposlanik je rekao da avio prijevoznik također predviđa opskrbu transfernih putnika na ruti, posebno velike židovske zajednice na Floridi. Srbija će otvoriti novi konzulat u gradu kasnije ove godine, s diplomatskim i trgovinskim predstavnicima.

Tagovi: Air Serbia, beograd, miami, đurić
PROČITAJ I OVO
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
LETOVI
Croatia Airlines uveo sezonsku liniju Stockholm - Zagreb
ZAGREB - Croatia Airlines uveo je sezonsku liniju Stockholm - Zagreb te će glavne gradove Hrvatske i Švedske povezivati ponedjeljkom, srijedom i petkom sve do sredine listopada, priopćili su iz Croatia Airlinesa.
Saudi Airlines Group kupuje 105 aviona od Airbusa
REKORDNA NARUDŽBA
Saudi Airlines Group kupuje 105 aviona od Airbusa
RIJAD - Saudijska zrakoplovna grupacija Saudia Group objavila je najveći zrakoplovni posao u povijesti Saudijske Arabije. Kupit će 105 zrakoplova od europskog proizvođača zrakoplova Airbus.
Tankerska plovidba smjenjuje dva člana Upravnog odbora Atlantske plovidbe
UPRAVLJANJE
Tankerska plovidba smjenjuje dva člana Upravnog odbora Atlantske plovidbe
ZADAR - Tankerska plovidba odlučio je dati "intervenirati" u upravljanje Atlantskom plovidbom.
U utorak opći štrajk taksista u Italiji
ŠTRAJK
U utorak opći štrajk taksista u Italiji
RIM - Talijanski sindikati najavili su za utorak nacionalni štrajk taksija. Na to su se odlučili zbog protivljenja deregulaciji sektora, prenosi talijanska novinska agencija Ansa.
NEM Dubrovnik 2024. objavio program: Sinergija sadržaja, industrije telekoma i tehnologije
PROGRAM
NEM Dubrovnik 2024. objavio program: Sinergija sadržaja, industrije telekoma i tehnologije
ZAGREB - NEM Dubrovnik, otkrio je kompletan program za svoje izdanje 2024., koje će se održati od 10. do 13. lipnja u Hotelu Dubrovnik Palace te ugostiti predstavnike iz više od 260 tvrtki.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE