GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Air Serbia od 15. maja uvodi direktne letove do Kaira

Air Serbia od 15. maja uvodi direktne letove do Kaira
LETOVI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 31.01.2023 / 17:27
Autor: SEEbiz
BEOGRAD – Air Serbia od 15. maja 2023. godine uspostavlja direktne letove između Beograda i Kaira.

Avioni srpske nacionalne aviokompanije će do egipatske prestonice leteti tri puta nedeljno, svakog ponedeljka, srede i petka, dok će se letovi iz Kaira do Beograda realizovati utorkom, četvrtkom i subotom.

Na ovoj ruti leteće avioni tipa erbas A319, navodi se u saopštenju.

Avio-karte su već u prodaji, po ceni počev od 183 evra po smeru u ekonomskoj klasi, sa uključenim svim pripadajućim taksama.

„Kultura i istorija Egipta privlače veliku pažnju turista širom sveta, a specifična klima učinila je zemlju faraona atraktivnom tokom čitave godine. Prateći potrebe putnika u Srbiji, ali i u širem regionu Balkana, odlučili smo da uvedemo redovnu direktnu liniju između Beograda i Kaira“, izjavio je Boško Rupić, direktor komercijale i strategije Air Serbije.

„Letove do glavnog grada Egipta naša kompanija je obavljala od leta 2019. godine i drago nam je što ćemo sada biti u prilici da ponovo spojimo dve prijateljske zemlje“, dodao je on.

Uvođenjem direktnih letova do Kaira, putnicima koji lete iz tog grada preko Beograda dostupne su dobre avio-veze do Amsterdama, Berlina, Barija, Pariza, Diseldorfa, Rima, Londona, Ljubljane, Madrida, Milana, Praga, Tivta, Beča, Ciriha, Zagreba i mnogih drugih destinacija u mreži Air Srbije, navodi se u saopštenju.

Tagovi: Air Serbia, Kairo, Boško Rupić
PROČITAJ I OVO
Glovo odlazi iz Slovenije
ODLAZAK
Glovo odlazi iz Slovenije
LJUBLJANA - Glovo, tvrtka za dostavu hrane i ostalih proizvoda na kućnu adresu, napušta slovensko tržište. Španjolska tvrtka nudit će uslugu dostave u Sloveniji do 10. svibnja do 22 sata.
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
RAST
Dobit kompanija iz sastava MNSE10 indeksa 108,7 miliona eura
PODGORICA - Kompanije koje ulaze u sastav berzanskog indeksa MNSE10, ostvarile su na kraju prošle godine neto dobit od 108,7 miliona eura, pokazala je analiza Montenegroberze.
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
RAST
Adidas ostvario snažan rast, iznimka Sjeverna Amerika
BERLIN - Njemačka grupa za proizvodnju sportske robe Adidas ostvarila je snažan rast početkom godine - s izuzetkom važnog tržišta Sjeverne Amerike.
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
DOBRA GODINA
Kraš povećao prihode i neto dobit u prvom kvartalu
ZAGREB - Nerevidirani konsolidirani rezultati za prvi kvartal 2024. godine pokazuju da je Kraš grupa održala stabilnost poslovanja te ostvarila neto dobit u iznosu od 1,45 milijuna eura, odnosno 0,88 milijuna eura više od dobiti ostvarene u istom razdoblju prošle godine.
Lufthansa značajno povećala gubitak
SVE GORE
Lufthansa značajno povećala gubitak
FRANKFURT - Njemačka zrakoplovna kompanija Lufthansa izvijestila je u utorak da je prvo tromjesečje zaključila sa znatno većim gubitkom, izdvojivši među glavnim razlozima val štrajkova.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE