GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

London najspremniji grad na svijetu za poslovanje vezano uz kriptovalute

London najspremniji grad na svijetu za poslovanje vezano uz kriptovalute
ISTRAŽIVANJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.02.2023 / 19:23
Autor: SEEbiz / Cointelegraph
LONDON - Ispitivanje osam ključnih podatkovnih točaka pokazalo je da London ima najveću kripto spremnost da privuče tvrtke i novoosnovane tvrtke.

Uz pro-kripto propise, glavno usvajanje kriptovaluta zahtijeva prateću infrastrukturu koja može omogućiti široj javnosti pristup i izloženost ekosustavu. Kada se uzme u obzir osam ključnih pokazatelja u vezi s porezima, bankomatima, radnim mjestima i događajima u kriptovaluti, London je zasjeo na vrh kao grad koji je najspremniji za kripto na svijetu za tvrtke i novoosnovane tvrtke.

Vizija premijera Ujedinjenog Kraljevstva Rishija Sunaka da "osigura da industrija financijskih usluga Ujedinjenog Kraljevstva uvijek bude na čelu tehnologije i inovacija" na pravom je putu, pokazuje istraživanje koje je proveo Recap. Ispitivanje osam ključnih podatkovnih točaka pokazalo je da London ima najveću kripto spremnost za privlačenje poduzeća i start-upa.

Kao što je gore prikazano, vodeći metropolitanski gradovi poput Dubaija i New Yorka dospjeli su među prva tri na popisu. Međutim, Hong Kong, koji je bio pozicioniran kao najspremnija zemlja za kripto 2022., pao je na sedmo mjesto u istraživanju.

Neki ključni čimbenici uzeti u obzir u studiji uključuju ukupan broj događaja specifičnih za kripto, poslove vezane uz kripto, tvrtke specifične za kripto i broj kripto bankomata. Neka od nekripto razmatranja uključuju kvalitetu života, potrošnju na istraživanje i razvoj kao postotak bruto domaćeg proizvoda i stopu poreza na kapitalnu dobit.

Od svih, London je dom za većinu ljudi koji rade na poslovima povezanim s kripto - što je pokazatelj većeg interesa šire javnosti za kripto ekosustav. Međutim, drugi gradovi zasjenjuju London u nekim pokazateljima, jačajući argumente za globalno prihvaćanje kriptovaluta.

Tagovi: London, kriptovalute
PROČITAJ I OVO
Wall Street: Indeksi porasli, Tesla na vrhu dobitnika
AMERIČKO TRŽIŠTE
Wall Street: Indeksi porasli, Tesla na vrhu dobitnika
NEW YORK - Američki indeksi porasli su u ponedjeljak, a trgovci se pripremaju za tjedan kojim dominiraju korporativne zarade i sastanak Federalnih rezervi.
Zagrebačka burza: Indeksi pali, Valamar gubitnik dana
CLOSING BELL ZSE
Zagrebačka burza: Indeksi pali, Valamar gubitnik dana
ZAGREB - Početak novog tjedna Zagrebačkoj je burzi donio pad indeksa uz nešto slabiji promet.
Ponovno dvije ponude za središnji dio nadogradnje ljubljanskog kolodvora
POSLOVI
Ponovno dvije ponude za središnji dio nadogradnje ljubljanskog kolodvora
LJUBLJANA - Dvije su ponude pristigle i na drugi javni ugovor Direkcije za infrastrukturu za izbor izvođača radova na izgradnji novog željezničkog kolodvora u Ljubljani. Niži, u iznosu od nešto manje od 247 milijuna eura, prijavio je konzorcij predvođen tvrtkom SŽ-Železniško gradbeno podjetje Ljubljana. Posao bi izvela tvrtka VOC Objekti za 259,6 milijuna eura.
Rastu investicije u vinarstvu, ali treba urediti tržište
VINARSTVO
Rastu investicije u vinarstvu, ali treba urediti tržište
ZAGREB - U sektoru vinarstva zadnjih godina rastu investicije u vinarije i opremu, no potrebno je više raditi na smanjivanju administriranja, suzbijanju sivog tržišta i snažnijoj promociji, rekao je za Hinu potpredsjednik Hrvatske gospodarske komore (HGK) za poljoprivredu i turizam Dragan Kovačević.
Azijska tržišta: Rast indeksa na početku tjedna
TRŽIŠTE KAPITALA
Azijska tržišta: Rast indeksa na početku tjedna
ŠANGAJ - Japanski jen ojačao je do podneva nakon što je u ponedjeljak dosegnuo 160 u odnosu na američki dolar dok su dionice na azijsko-pacifičkim tržištima uvelike porasle.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE