GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Yandex Go stigao u Beograd

Yandex Go stigao u Beograd
DOSTAVA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 29.03.2022 / 11:20
Autor: SEEbiz
BEOGRAD - Novi servis za dostavu pošiljki po principu „od vrata do vrata'' Yandex Go stigao je u Beograd. Prvi put na našem tržištu omogućena je dostava širom grada u roku od sat vremena od momenta poručivanja pošiljke, a plaćanje je dostupno gotovinom ili karticom.

Na konkretnom primeru to znači da ukoliko jedna računovodstvena agencija iz Višnjičke Banje želi da pošalje paket klijentima u centru grada, to može da učini nakon samo dva klika u aplikaciji Yandex Go u okviru opcije “Kurir”, i otprilike za 30 minuta pošiljku će partneri ovog servisa da dostave na željenu adresu.

Sličan benefit imaće svi oni koji poručuju ili šalju robu preko interneta, a dobra vest je da zahvaljujući ovoj usluzi, više neće morati da čekaju na dospeće nekoliko dana kao do sada. Tokom promotivnog perioda, popust na cenu usluge je 30 odsto.

Čitav postupak u aplikaciji je veoma jednostavan. Da bi se došlo do opcije za isporuku, potrebno je samo da se unese broj telefona primaoca, koji će potom dobiti SMS poruku sa linkom. Preko tog linka moguće je pratiti pošiljku duž rute i po potrebi kontaktirati kurira u bilo kom trenutku. Da biste poslali paket, procedura je takva da kurir dolazi na adresu pošiljaoca, preuzima pošiljku i dostavlja je na vrata primaoca. Ovakva vrsta usluge “od vrata do vrata” je uključena u cenu, a ujedno štedi vreme.

Prilikom isporuke potrebno je da roba bude upakovana na odgovarajući način, u kovertu, kutiju ili paket. Kada je reč o dimenzijama, neophodno je da pošiljka može da stane u automobil, kao i da ne bude teža od 20 kilograma. Korisnici usluge na ovaj način mogu da pošalju pakete, kofere, cveće, dokumenta, torbe, ali ne i bicikle, mašine za veš ili podne lampe.

Potrebno je napomenuti da su svi kuriri partneri Yandex Go i da su prošli posebnu vrstu treninga i obuke o tome kako se na kvalitetan i profesionalan način pruža ova vrsta usluge, odnosno kako je potrebno da reaguju u određenim zahtevnim situacijama, kao što su slučajevi kada primalac nije u mogućnosti da preuzme paket. Nakon obuke, kuriri polažu test, a tek po uspešnom završetku dobijaju pristup sistemu.

Besplatna Yandex.Go aplikacija na srpskom jeziku je dostupna za IOS i Android uređaje.

Tagovi: Yandex Go, dostava, Beograd
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE