GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Snimite vrhunske blagdanske fotografije

Snimite vrhunske blagdanske fotografije
KVALITETA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.12.2023 / 16:39
Autor: SEEbiz
Uz šarene dekoracije, svjetleće lampice i snježne pahulje, blagdani su vrijeme kada i obična šetnja gradom ili povratak s posla postaje savršena prilika za kreiranje vrhunskih fotografija.

Inspiraciju je lako pronaći na svakom koraku, no ponekad je izazovno prikazati blagdansku čaroliju na fotografiji. Uz pomoć Galaxy Z Flip5 pametnog mobitela ne morate biti profesionalni fotograf kako biste snimili sjajne fotografije, jer njegove napredne značajke lako potiču kreativnost.

Fleksibilna kreativnost

Samsung Galaxy Z Flip5 se ističe svojim vrhunskim značajkama i inovativnim sklopivim dizajnom, omogućujući vam da istražujete različite kutove i perspektive fotografije. Koristite prednost Flex Window zaslona kako biste otkrili sve mogućnosti kamere i snimili dinamične fotografije. FlexCam značajka vam omogućuje snimanje vrhunskih selfija, čak i kada je vaš pametni telefon preklopljen, dok Dual Preview opcija postaje vaš najbolji prijatelj kod snimanja grupnih obiteljskih fotografija. Jednom kada imate spremnu fotografiju, vrijeme je za uređivanje. Podešavanje ekspozicije, kontrasta i svjetline dodatno će naglasiti boje blagdanskih dekoracija i svjetlost uličnih lampica, a uz FlexMode način rada možete još jednostavnije pregledavati i uređivati vaše snimke pomoću opcije brzog pregleda.

Savršena fotografija u svim uvjetima

Inovativna AI rješenja donose snažno iskustvo kamere i oživljavaju vaše fotografije čak i u nepogodnim uvjetima. Nightography značajka oslobodit će vašu kreativnost i u noćnim šetnjama te optimizirati vaše fotografije i videozapise ambijentalnim uvjetima osvjetljenja, smanjujući vizualni šum i poboljšavajući detalje i tonove boje. Ako vam za oko zapadne neka udaljena blagdanska dekoracija, iskoristite digitalni 10X zum i snimite jasne fotografije bez kompromisa kvalitete, tonova boja i sitnih detalja. Ne morate brinuti ni ako se zateknete u zimskim uvjetima i snježnim pahuljama jer Galaxy Z Flip5 s ocjenom IPX8 donosi čvrst i vodootporan dizajn, a dugotrajna baterija s cjelodnevnim trajanjem pobrinut će se da svaki vaš trenutak bude zabilježen bez straha od gašenja mobitela.

Brojni hrvatski gradovi pripremili su prigodne dekoracije i adventske aktivnosti, a u šetnji gradom nemojte zaobići ni blagdanski Samsung paviljon. Posjetite Samsung zonu na Adventu u Zagrebu na FOOLING AROUND Sparkling edition na Oleander terasi hotela Esplanade Zagreb do 31.12.2023. ili Samsung mobilni paviljon na Adventu u Varaždinu u Pavlinskoj ulici do 23.12.2023., gdje možete zaigrati i nagradnu igru „Unfold for Holiday expression“ i osvojiti prigodne nagrade; Galaxy Buds Live, Zigman box i Zigman T-shirt. Više saznajte na poveznici.


Tagovi: samsung, galavy flip z, fotografija
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE