GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Snap postaje manjinski suvlasnik Aleph grupe, vlasnika Httpoola

Snap postaje manjinski suvlasnik Aleph grupe, vlasnika Httpoola
DIGITALNI MEDIJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2022 / 08:22
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Httpoolova matična tvrtka, Aleph grupa, globalni partner najvećim svjetskim igračima na području digitalnih medija, objavila je da vlasnik popularne aplikacije za razmjenu videa i fotografija – Snap, postaje njihov manjinski suvlasnik.

Ova investicija, ističu iz Alepha, podržat će Alephovu globalnu edukacijsku strategiju i certifikaciju više od 50.000 digitalnih profesionalaca u 90 zemalja svijeta te stvaranje novih digitalnih radnih mjesta na nedovoljno opskrbljenim tržištima.

Aplikacija u vlasništvu Snapa – Snapchat, danas je jedna od najpopularnijih komunikacijskih aplikacija na svijetu, te uz njihovu stratešku podršku Aleph planira stvoriti vlastitu edukacijsku i tehnološku platformu koja će poduprijeti obučavanje sljedeće generacije digitalnih stručnjaka diljem svijeta.

U sve više međusobno povezanom svijetu u kojem su mobilna tehnologija i pristup internetu postali nužni, određene vještine sada zamjenjuju nove tehnologije. Na tržištu rada digitalna znanja danas su imperativ, a oni s najvećim znanjem nosit će ključ uspjeha. Aleph podupire taj razvoj obrazovnim alatima u onim dijelovima svijeta koji tek trebaju iskoristiti pun potencijal digitalizacije:

“U Alephu vjerujemo da moć digitalnih medija koji pokreću gospodarski rast treba biti jednako dostupna - svugdje diljem svijeta. Zato smo predani obrazovanju, obuci i certificiranju digitalnih profesionalaca u zemljama u kojima poslujemo”, rekao je Gastón Taratuta, osnivač i izvršni direktor Aleph grupe. “Ne možemo biti ponosniji što je još jedan od naših vodećih digitalnih partnera, Snap, napravio strateško ulaganje u Aleph kako bi podržao naše obrazovne napore, dodatno potvrđujući našu misiju.”

Snapchatovo ulaganje u Aleph jedno je u nizu – nedavno je također objavljeno da je manjiski udio u Aleph grupi kupio i Twitter: „Httpool i čitava Aleph grupa rade na misiji da puni potencijal digitalnog oglašavanja učinimo dostupnim svima. Upravo zato nam je drago i ponosni smo što nam se naši veliki partneri, globalne digitalne platforme, pridružuju u tom cilju i vlastitim ulaganjem u kompaniju“, rekla je Ivanka Mabić Gagić, izvršna direktorica Httpoola.

Httpool kao dio Aleph Grupe kompanijama pruža podršku u maksimiziranju ulaganja u oglašavanju tako što izravno surađuje s digitalnim platformama. Na hrvatskom tržištu, Httpool zastupa Snapchat već gotovo dvije godine.

Tagovi: Snap, Aleph grupa, Httpool, Snapchat, Twitter
PROČITAJ I OVO
Facebook podržavao zlonamjerne mobilne aplikacije
PODRŠKA
Facebook podržavao zlonamjerne mobilne aplikacije
SAN FRANCISCO - Istraživači tvrtke McAfee otkrili su zlonamjerne mobilne aplikacije i agresivnu reklamnu kampanju na jednoj od najvećih svjetskih platformi društvenih medija te upozorili da bi korisnici mogli biti izloženi riziku od napada.
Koliko vam treba pratitelja da biste zaradili na Instagramu?
PRILIKE
Koliko vam treba pratitelja da biste zaradili na Instagramu?
ZAGREB - Neki influenceri i aktivni korisnici mogu zaraditi tisuće dolara za objave na Instagramu.
Rezultati Alibabe bolji od očekivanja
DOBRE BROJKE
Rezultati Alibabe bolji od očekivanja

PEKING - Alibaba je u četvrtak izvijestila o fiskalnoj zaradi u prvom tromjesečju koja je nadmašila očekivanja, što je potaknulo rast njezinih dionica.

Microsoft Teams će omogućiti prevoditeljima simultano prevođenje online sastanaka
OPCIJE
Microsoft Teams će omogućiti prevoditeljima simultano prevođenje online sastanaka
ZAGREB - Prije pandemije COVID-19 prevoditelji su trošili vrijeme i novac putujući po Walesu kako bi prisustvovali sastancima i prevodili ih svima u prostoriji. Kad su se sastanci preselili na internet, neki su prevoditelji smislili zaobilazno rješenje.
Britanski parlament gasi svoj TikTok, zastupnici strahuju za sigurnost podataka
POTEZI
Britanski parlament gasi svoj TikTok, zastupnici strahuju za sigurnost podataka
LONDON - Britanski parlament u srijedu je zatvorio svoj pokusni TikTok profil, koji je trebao privući mlađu publiku, jer su neki zastupnici izrazili zabrinutost za sigurnost podataka objavljenih na toj društvenoj mreži koja pripada tvrtki sa sjedištem u Kini.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE