GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Samanta Softić nova predsjednica Uprave City Connecta

Samanta Softić nova predsjednica Uprave City Connecta
KARIJERE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 26.03.2020 / 08:57
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Nadzorni odbor tehnološke tvrtke City Connect imenovao je danas Samantu Sofić za novu predsjednicu Uprave grupe.

Iskusna međunarodna liderica u industriji outsourcinga poslovnih procesa, kontaktnih centara i prodajnih operacija, pridružuje se City Connectu iz A1 Slovenija.

Ivica Mađura, sadašnji predsjednik Uprave, preuzima novu ulogu u Nadzornom odboru te nastavlja s podrškom daljnjeg rasta poslovanja s glavnim naglaskom na Sjevernoj Makedoniji gdje je City Connect, početkom ove godine, postao većinski dioničar. U ovogodišnjem planu City Connecta je otvaranje dvije potpuno nove međunarodne lokacije, u cijelosti kao rezultat organskog rasta.

City Connect je tvrtka koja u regiji zapošlkava 270 djelatnika, a u Hrvatskoj žele zaposliti dodatnih 200 ljudi do kraja srpnja.

- Ivica je vodio City Connect kroz snažnu fazu rasta i odigrao ključnu ulogu u otvaranju međunarodnih tržišta istodobno razvijajući lokacije na više mjesta te potpisavši dva nova ugovora sa vodećim globalnim klijentima, izjavio je Marko Dagelić, predsjednik Nadzornog odbora City Connecta.

- Sada moramo ispuniti svoja obećanja, našim zaposlenicima i klijentima. Snažni fokus je na izvrsnosti poslovanja i zadovoljstvu zaposlenika.
Sretan sam i ponosan što Samantu dočekujemo kao novu članicu obitelji City Connecta. Energija koju posjeduje i način na koji radi s ljudima, dosadašnji rezultati i iskustvo, čini je idealnim vođom nadogradnje izvrsnog rada Ivice Mađure i cijelog City Connect tima.

- U našoj Upravi dame postaju dominantne i to nije slučajno. Od četiri člana, tri su dame. Riječ je o vrhunskim i dokazanim stručnjacima sa iskustvom rada na odgovornim funkcijama u najvećim kompanijama. Očekujemo značajan porast operativne izvrsnosti, s osmijehom poručuje Marko Dagelić.

Tagovi: Samanta Softić, City Connect, Marko Dagelić, Ivica Mađura, A1 Slovenija
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE