GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Redizajnirana web trgovina abrakadabra.com

Redizajnirana web trgovina abrakadabra.com
NOVO RUHO
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 07.09.2022 / 19:23
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Web trgovina Fortenova grupe za neprehrambene proizvode, kupcima je poznata pod imenom Abrakadabra, u svojoj raznolikoj online ponudi ima više od 50 000 artikala organiziranih u 12 kategorija.

Od 2016. godine, kada je lansirana, Abrakadabra kontinuirano radi na inovacijama i poboljšanju vlastite kvalitete, a prošle je godine imala rast prihoda od gotovo 125 posto, najveći od svih većih online trgovaca u Hrvatskoj. S ciljem poboljšanja ukupnog zadovoljstva korisnika, ove godine web shop tržištu predstavlja redizajn postojeće web stranice.

Anamarija Miljko, predsjednica uprave A007 plus, tvrtke koja stoji iza Abrakadabre, svjesna je činjenice kako korisnici web shopa zahtijevaju što jednostavnije korištenje, ali istovremeno očekuju i sve funkcionalnosti koje pruža suvremena online trgovina. Stoga tim Abrakadabre kontinuirano radi upravo na tome da kupac, uz što manje potrošenog vremena i uz što povoljnije uvjete, dobije željeni proizvod.

„U protekle dvije godine smo jako puno uložili u samu platformu kako bi unaprijedili naše funkcionalnosti i pružili kupcima ugodno i što jednostavnije iskustvo kupovanja. To je i bio glavni razlog redizajna - pružiti što intuitivnije i jednostavnije rješenje za korisnika. Nove funkcionalnosti će biti vidljive gotovo na tjednoj osnovi. Uveli smo nove metode plaćanja i pojednostavili proces plaćanja, radimo na dodatnom ubrzanju dostave i svakodnevnom širenju asortimana. Kroz godine poslovanja intenzivno smo radili na dobrim partnerskim odnosima s našim strateškim dobavljačima, imamo u ponudi velike brandove poput Samsunga, Xiaomia, Končara, Philipsa, Lega, Violete, razvili smo vlastiti brand srebrnog Tradicionalnog nakita, zastupnici smo francuskog branda za njegu kose Demeliss... Slušajući potrebe naših kupaca uveli smo i novu kategoriju „Kućni ljubimci“, a u planu nam je u web shop dovesti i nove brendove koji nisu dostupni na našem tržištu. Prošli smo zaista izazovna vremena koja su nas puno naučila, veselimo se svemu što je pred nama, cilj nam je zadovoljan kupac koji će na Abrakadabri moći naći sve što treba za sebe i svoju obitelj. Stoga, pratite nas“ - kaže Anamarija Miljko.

Web stranica sada donosi intuitivnije i fluidnije korisničko iskustvo te pojednostavljen proces checkout-a. Osim na osvježen i moderan izgled web shopa, Abrakadabra tim posebnu je pažnju posvetio razvijanju novih funkcionalnosti kako bi ponudio intuitivno i pozitivno iskustvo prilagođeno korisnicima. Sadržaj je dobro organiziran i pregledan, korisnicima omogućava lako snalaženje i ugodno korištenje, a proizvodima su prošireni nužni atributi poput opisa i specifikacija.

Pored standardnih oblika plaćanja, Abrakadabra sada pruža i široku paletu digitalnih mehanizama plaćanja poput Aircash-a, Keks Pay-a i kriptovaluta. Korisnici mogu plaćati na čak do 24 rate, a dostava je besplatna za narudžbe iznad 600 HRK. Uz dostavu na kućnu adresu, narudžbe je moguće preuzimati i na kioscima Tiska. Abrakadabra je i partner MultiPlusCard programa vjernosti pa se pri svakoj kupnji skupljaju nagradni bodovi.

Tagovi: web trgovina, abrakadabra.com, Anamarija Miljko, Fortenova grupa
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE