GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Mit ili stvarnost: Mogu li pametni telefoni zamijeniti poslovna računala?

Mit ili stvarnost: Mogu li pametni telefoni zamijeniti poslovna računala?
POSLOVNI TELEFON
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.03.2023 / 14:18
Autor: SEEbiz
Svatko od nas vlasnik je barem jednog mobilnog uređaja i gotovo svi ih koristimo - pretjerano.

Ipak, kada se radi o nekom ozbiljnijem poslu i dalje ćemo vjerojatno radije uključiti laptop ili čak tablet.

No, na tržištu se posljednjih godina pojavljuju i mobilni telefoni koji mijenjaju navike iz prethodne rečenice.

Veličina, ali i fleksibilnost uređaja ključne su za one koji se mogu nazvati primarno poslovnim korisnicima pametnih telefona.

Razvojem interneta i društvenih mreža, pametni telefon je postao uređaj na kojem provodimo mnogo vremena, bilo poslovno ili privatno, a konstantno smo u doticaju s nekom vrstom sadržaja. Ono što je nekada bio papir, sada je pametni telefon – najbolji prijatelj poslovnih ljudi.

S obzirom na to da se s pametnim telefonima „družimo“ tijekom cijeloga dana, važno je da pronađemo baš onaj model koji će nam olakšati i unaprijediti život – posebno njegov poslovni segment.

Galaxy S23 Ultra je kao stvoren za poslovne ljude i idealan za sve one koji su s multitaskingom na ti. Istodobno možete biti na videopozivu i praviti bilješke i to sve samo s jednim uređajem.

Nitko od nas ne preferira preduge radne dane i noćni rad, ali smo itekako svjesni da je to postalo dijelom naše svakodnevice u stvarnosti u kojoj se pojam radnog vremena nekako izgubio. Zato je važno da postoje uređaji koji će nam barem malo smanjiti naprezanje, posebno kad se radi o vidu. Enhanced Comfort značajka omogućava korisnicima da podese prikaz tonaliteta boja i razinu kontrasta, što u konačnici smanjuje naprezanje očiju uzrokovanu tijekom gledanja u zaslon noću. Vision booster poboljšava svjetlinu te odsjaj za vrijeme korištenja uređaja tijekom dana tj. dnevnog svjetla.

Za potrebe posla, multitasking je jako važan, a činjenica da jednostavno možete odgovoriti na mail i razgovarati je zaista velika prednost ovog uređaja za sve zaposlene ljude. S druge strane, ljudi koji se bave crtanjem i ilustracijom također mogu osjetiti prednosti budući da S Pen olovka pruža izuzetnu preciznost. S Pen olovka  na Galaxy S23 Ultra modelu sada pruža više mogućnosti za produktivnost, vođenje bilješki, hobije te još mnogo toga.

Odlična kamera nešto je što je važno svakom korisniku pametnog telefona, a posebno onima koji njome bilježe i važne poslovne događaje. Galaxy S23 Ultra donosi značajna unapređenja po tom pitanju s posebnim 200 MP Adaptive senzorom koji omogućava iznimno precizno snimanje fotografija i videozapisa. Zahvaljujući tehnologiji za kombiniranje piksela, sve je moguće snimiti u visokoj kvaliteti u velikim rezolucijama. Tu je i posebna Nightography značajka koja pomoću umjetne inteligencije i algoritama omogućuje odlične noćne fotografije






Sastavni dio svakog dana jest i razbibriga, a poznato je da, posebno pripadnici Generacije Z, kao glavnu vrstu zabave doživljavaju gejmanje. Galaxy S23 Ultra pruža mogućnosti osjetno realističnijih prikaza scena iz videoigara zahvaljujući tehnologiji koja simulira i prati svaku zraku svjetlosti. Dodatno, sustav hlađenja parne komore na Samsung Galaxy modelima sada je prostorno veći, što korisniku osigurava opuštanje uz pravi gejming maraton.

Ono što postaje sve važnije jest koliko se dobro pametni telefon integrira u ostatak vašeg digitalnog ekosustava. Galaxy S23 Ultra ne nedostaje značajki povezivanja, uključujući znatno poboljšanu integraciju DeX-a za Windows PC, aplikaciju SmartThings za pametni dom i značajku pod nazivom Smart View za brzo zrcaljenje vašeg uređaja na Samsung TV.

I na kraju ali ne i najmanje važno - u fokusu svih naših razmišljanja ovih dana je održivost. Tijekom proizvodnje Galaxy S23 Ultra modela koristilo se dosad najviše recikliranih materijala u odnosu na bilo koji drugi Galaxy pametni telefon. Riječ je o materijalima koji uključuju reciklirani aluminij i staklo, recikliranu plastiku od odbačenih ribarskih mreža, bačvi za vodu te boca od polietilen tereftalata (PET). Cijela Galaxy S23 serija pametnih telefona nositelj je UL ECOLOGO® certifikata koji daje garanciju da proizvod smanjuje utjecaj na okoliš i tako doprinosi očuvanju prirode.

Ovo su pametni telefoni koji definitivno postavljaju trendove, a sada je i super prilika jer uz Galaxy S23 Ultra pametni telefon dobijete besplatno probno razdoblje za YouTube Premium u trajanju od četiri mjeseca. Ponuda besplatnog probnog razdoblja uporabe YouTube Premiuma u trajanju od četiri mjeseca dostupna je korisnicima u Hrvatskoj koji kupe i aktiviraju Galaxy S23 Ultra. Ponuda traje u periodu od 1.2.2023. do 2.4.2024., a više informacija možete pronaći na linku.

Tagovi: Samsung, Samsung Electronics, Samsung S23 Ultra, održivost
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE