GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Microsoft uvodi AI glasovni chat u desktop Bing

Microsoft uvodi AI glasovni chat u desktop Bing
NOVITETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.06.2023 / 13:19
Autor: SEEbiz / VIDI
REDMOND - Nakon što je najavio uvođenje pretraživanja potpomognutog umjetnom inteligencijom za svoju tražilicu Bing s OpenAi-jevom GPT-4 tehnologijom, Microsoft je sada uveo glasovnu podršku za Bing i Edge za desktop računala.

To znači da sada s desktop inačicom Bing tražilice možete razgovarati, a odgovore na vaše upite chatbot vam može čitati naglas.

Značajka je prvi puta postala dostupna na Bingovom AI chatbotu za mobilne aplikacije. Sada je dostupna i na desktopu, što znači da samo trebate dodirnuti ikonu mikrofona u okviru Bing Chata da biste razgovarali s AI botom.

Značajka trenutno podržava engleski, japanski, francuski, njemački i mandarinski jezik, ali Microsoft kaže da je podrška za više jezika na putu.

Uz mogućnost postavljanja Bing pitanja jednostavnim govorom, chatbot sada također podržava odgovore teksta u govor i može odgovoriti na vaša pitanja vlastitim glasom.

Microsoft je uveo glasovnu podršku za Bing Chat na desktop okruženju nedugo nakon što je objavio da kasnije ove godine ukida samostalnu aplikaciju Cortana za Windowse, koja služi kao glasovni asistent. U svojoj tadašnjoj najavi, Microsoft je istaknuo da će korisnici i dalje imati pristup "snažnim značajkama produktivnosti u Windowsima i Edgeu, koje imaju povećane AI mogućnosti."

Posebno se spominju Bing Chat i Microsoft 365 Copilot, koji koristi umjetnu inteligenciju za generiranje sadržaja unutar tvrtkinih aplikacija.

Tagovi: Microsoft, Bing, Chatgpt
PROČITAJ I OVO
Span značajno smanjio dividendu
DIVIDENDA
Span značajno smanjio dividendu
ZAGREB - Span je objavio godišnje izvješće za 2023. godinu, rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine te je dao prijedlog raspodjele dobiti iz 2023. godine i iz zadržane dobiti iz prethodnih godina.
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
REZOVI
Google otpušta cijeli Python tim, uprava želi jeftiniju radnu snagu
SAN FRANCISCO - U valu otpuštanja koje je Google provodio proteklih tjedana, kompanija je zatvorila cijeli američki tim zadužen za Python, javlja HT.
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Amazonovi rezultati nadmašili očekivanja
NEW YORK - Amazon je izvijestio o boljoj zaradi i prihodu od očekivanog za prvo tromjesečje, potaknuto rastom oglašavanja i računalstva u oblaku.
Span: Prihodi u prvom kvartalu porasli, neto dobit smanjena
SOLIDNO
Span: Prihodi u prvom kvartalu porasli, neto dobit smanjena
ZAGREB - Span je objavio nerevidirane poslovne rezultate za prvo tromjesečje 2024. godine. Poslovni prihodi Span Grupe bilježe rast od 33 posto u odnosu na isto razdoblje lani te iznose 34 milijuna eura.
Fantastični rezultati Samsunga u prvom kvartalu
SJAJNE BROJKE
Fantastični rezultati Samsunga u prvom kvartalu
SEUL - Samsung Electronics, najveći svjetski proizvođač memorijskih čipova, objavio je da je operativna dobit skočila za 932,8% u prvom kvartalu.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE