GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

IN2 grupa preuzela SVAM plus

IN2 grupa preuzela SVAM plus
ŠIRENJE
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 03.05.2021 / 10:45
Autor: SEEbiz
ZAGREB – IN2 grupa postala je bogatija za još jednu softversku tvrtku – SVAM plus, koja nudi visoko parametrizirani ERP sustav za digitalizaciju i integraciju poslovnih procesa.

Zaključenjem ove akvizicije, IN2 grupa proširuje i dodatno osnažuje svoj portfelj usluga za klijente u segmentu gospodarstva.

S više od 25 godina iskustva u inteligentnim poslovnim sustavima i unaprjeđenju i integraciji poslovnih procesa, u nekoliko različitih industrija, SVAM plus je strateški odabir IN2 grupe koji odgovara zahtjevima tržišta i potrebama klijenata. Osnovna djelatnost tvrtke je razvoj, implementacija i održavanje vlastitog poslovnog informacijskog sustava OperaOpus ERP, a svojim se rješenjima izvrsno uklapa u strateški okvir razvoja i rasta poslovanja IN2 grupe, nadopunjujući postojeći portfelj rješenja i proizvoda.

„Akvizicija SVAM plusa nam donosi rješenja koja su komplementarna postojećima unutar IN2 grupe u segmentu gospodarstva. Iskustvo, znanje i kvaliteta proizvoda SVAM plusa će doprinijeti ostvarivanju naših planova širenja baze korisnika i daljnjem jačanju dugoročnih suradnji s klijentima“, rekla je Sanja Svilokos, izvršna direktorica Sektora gospodarstva, poslovnih i prostornih informacijskih sustava IN2 grupe.

„Uz konsolidaciju poslovanja i organski rast, već neko vrijeme analiziramo tržište u regiji tražeći partnere s kojima ćemo postići snažniju sinergiju i rast u novim tržišnim segmentima. U SVAM-u smo pronašli takvog partnera“, komentirao je akviziciju predsjednik Uprave IN2 grupe Denis Jašarević.

„Ovo je prva u nizu akvizicija koje pokazuju predanost CSI grupacije širenju poslovanja IN2 grupe na nacionalnoj i regionalnoj razini“, zaključila je Katarina Šiber Makar, Senior Vice President for Business Development u CSI-ju i članica Nadzornog odbora IN2 grupe.

Tagovi: IN2 grupa, SVAM plus, OperaOpus ERP, Sanja Svilokos, Katarina Šiber Makar
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE