GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Hrvatski Telekom i Bug ruše sva pravila na osmom Bug Future Showu

Hrvatski Telekom i Bug ruše sva pravila na osmom Bug Future Showu
DOGAĐAJI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 02.02.2021 / 10:39
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Osmi Bug Future Show održat će se u četvrtak, 4. veljače od 10 do 18 sati uz live prijenos video streamingom i uz moto Breaking All the Rules.

Predavači, panelisti i ostali sudionici programa ovaj će put posjetiteljima predstaviti uređaje, trendove i tehnologije budućnosti usmjerene ka razmišljanju i djelovanju izvan okvira, na istovremeno disruptivan i konstruktivan način, kao i teme koje su vezane uz moć tehnologije da preskače granice, obilazi pravila i briše razlike među ljudima.

Bug Future Show koji organizira magazin Bug u partnerstvu s Hrvatskim Telekomom njeguje kulturu tolerancije različitosti, prijateljstva i uživanja u strasti prema tehnologiji, pa je u tom duhu pripremana priredba koja će posjetiteljima pružiti dosad nedoživljeno iskustvo.

"Hrvatski Telekom neprestano nudi nove načine korištenja tehnologije, omogućujući korisnicima brzi pristup do više stvari koje vole. Inovacije, tehnološki napredak i omogućavanje prilika koje digitalizacija pruža upravo je ono što već osam godina promoviramo na najvećem hrvatskom tehnološkom spektaklu. Bug Future Show je mjesto na kojem dijelimo uspješnu praksu našoj ICT zajednici", istaknuo je Bojan Mušćet, urednik digitalnih sadržaja u Hrvatskom Telekomu.

U unakrsnom intervjuu, Boris Nemšić iz Infobipa i Boris Drilo iz Hrvatskog Telekoma raspravljat će o promišljanjima aktualnih tehnoloških trendova, od AI-ja do 5G-a. Nekoliko velikih digitalnih projekata u proteklih 12 mjeseci oduševili su ljude u našoj zemlji, a zanimljivo je da su ih vodile – žene. One će predstaviti te digitalne projekte i svoje karijerne puteve.

O tome kako tehnologijom prevladati nevolje izazvane lockdownom govorit će oni koji su najviše pogođeni: glazbenici i umjetnici Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović-Mrle, kuhar Ivan Pažanin i fitness trener Mario Valentić.

Ovogodišnji Bug Future Show ima i tri keynote predavača. To su Sanja Musić Milanović, voditeljica projekta Živjeti zdravo, Jan de Jong, osnivač udruge Digital Nomad Association Croatia i predsjednik udruge Glas poduzetnika Hrvoje Bujas.
Ulaz na show je besplatan, ali uz pozivnicu, pa se svi oni koji već nisu dobili Bugovu pozivnicu, a žele doći, trebaju e-mailom javiti na info@bfs.bug.hr, kako bi osigurali kod za pristup. Svi ostali detalji programa dostupni su na http://bfs.bug.hr/.
Voditelj cjelodnevnog showa i ovoga će puta biti Ivan Šarić.

Tagovi: Hrvatski Telekom, Bug, Hrvoje Bujas, Boris Nemšić, Boris Drilo, Bug Future Show
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE