GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

6 savjeta kako najbolje iskoristiti pametni tablet

6 savjeta kako najbolje iskoristiti pametni tablet
SAVJETI
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 12.09.2023 / 17:04
Autor: SEEbiz
U današnjem brzom poslovnom okruženju ključno je ostati povezan, informiran i produktivan u pokretu. Tako su i tableti postali sve važniji alati u poslovnom svijetu koji nude niz pogodnosti i aplikacija, istovremeno transformirajući načine na koje radimo, komuniciramo i donosimo odluke.

Samsung Galaxy Tab S9, Tab S9+ i Tab S9 Ultra najnoviji su uređaji Samsung portfelju Android tableta, a dizajnirani su s ciljem ostvarivanja veće produktivnosti na poslu. Opremljeni su tako da vam omoguće rad s bilo kojeg mjesta – bez obzira jeste li na terenu ili radite od kuće. Sva tri modela imaju moćan Snapdragon 8 Gen 2 procesor koji daje snagu i brzinu potrebnu za obavljanje više zadataka istovremeno, dok uz Wi-Fi i 5G povezivost možete eliminirati potrebu za zasebnim stolnim ili prijenosnim računalima.

Zahvaljujući dodatnoj opremi, poput 2-u-1 Book Cover futrole, ovi tableti se pretvaraju u vaša osobna računala. A što sve zapravo možete učiniti sa Samsung tabletima? Evo nekoliko savjeta i trikova kako iskoristiti njihov puni potencijal!

1. Iskoristite prednost velikog zaslona

Napredni korisnici, poput onih koji stvaraju i prezentiraju sadržaj svojim potencijalnim kupcima, prije su se oslanjali na veliki zaslon laptopa. Galaxy Tab S9 Ultra im daje praktičniju alternativu s Dynamic AMOLED 2X zaslonom od 14,6 inča koji se može mjeriti s većinom prijenosnih računala. Svi modeli Galaxy Tab S9 serije sadrže i novu značajku Vision Booster koja automatski prilagođava svjetlinu kada se uređaji koriste na otvorenom.

2. Prepustite se čarima S Pen olovke

Galaxy Tab S9 serija uključuje i snažnu S Pen olovku. Kada odvojite S Pen sa stražnje strane tableta, izbornik Air Command postaje vidljiv, što vam omogućuje pristup brzim radnjama. Možete automatski pretvoriti rukopis u tekst uz iskustvo koje više nego ikad nalikuje pisanju na papiru i iskoristiti prednosti profesionalnih aplikacija kao što je GoodNotes. Tu su i „zračne radnje“ koje vam omogućuju da s olovkom S Pen i korištenjem gesta upravljate aplikacijama, poput pomicanja slajdova u prezentaciji ili zumiranja kamere. Ove naredbe možete prilagoditi u aplikaciji Postavke pod Air Actions, a kada se baterija vaše S Pen olovke isprazni, samo je trebate magnetski pričvrstiti na stražnju stranu tableta kako biste je napunili.



3. Radite više stvari istovremeno uz Multi-View Window

Multitasking na tabletu nikada nije bio ovako produktivan, zahvaljujući Multi-View Window. S ovom značajkom u bilo kojem trenutku možete prikazati do četiri različita layouta na zaslonu. Isto tako, možete prilagoditi visinu ili širinu umjesto da budete ograničeni fiksnim formatima prozorčića. To olakšava rad u više aplikacija odjednom ili kod zapisivanja bilješki dok ste u videopozivu.

4. Samsung DeX za produktivnost kao na laptopu

Galaxy Tab S9 serija nudi lagana računalna rješenja i interaktivne zaslone osjetljive na dodir. Međutim, ako želite taktilnu tipkovnicu u punoj veličini, razmislite o dodatnoj opremi kao što je napredna 2-u-1 Book Cover futrola. Ona nudi funkcionalnost tipkovnice osobnog računala uz pozadinsko osvjetljenje i prečace za pristup vašim omiljenim aplikacijama ili DeX-u. Snaga Samsung DeX znači da ne morate biti vezani za svoj Galaxy Tab S9. Korištenjem kabela USB-C na HDMI ili omogućavanjem bežičnog Miracast zaslona, možete svoj rad prebaciti na veliki zaslon. Tako na većem prikazu možete vidjeti sve svoje mobilne aplikacije, dijeliti dijaprojekcije i sadržaj s drugima u uredu te povećati produktivnost.



5. Budite povezani bez obzira na lokaciju

Povezivost koja je potrebna poslovnim korisnicima može se razlikovati ovisno o odjelu ili zaposleniku. Za one koji rade kod kuće ili u uredu, sva tri Galaxy Tab S9 uređaja nude Wi-Fi mrežu, a u drugim slučajevima kada će zaposlenici možda morati osigurati fleksibilnu gdje god se nalazili, tu mogu iskoristiti prednosti Galaxy Tab S9+ i 5G povezivosti.



6. Zaštitite svoje podatke uz Samsung Knox
Kada dođe vrijeme za pohranjivanje osjetljivih informacija, poput financijskih podataka ili osobnih zapisa, Galaxy Tab S9 serija nudi robusnu zaštitu uz Samsung Knox. Riječ je o platformi koja štiti podatke i na hardverskoj i na softverskoj razini. Knox Vault, na primjer, štiti podatke od fizičkih napada, ubacivanja grešaka i napada na bočnu ploču uređaja. Ti podaci čuvaju se u pohrani koja je otporna na neovlašteno korištenje te korištenjem zaštićenog sigurnosnog kanala između procesora i memorije.

Također, možete koristiti i značajku Secure Folder za dodatni sloj zaštite spremanjem privatnih informacija pomoću lozinke ili uzorka. Samsung Message Guard daje zaštitu od ranjivosti koje proizlaze iz višestrukih dopuštenja u aplikacijama za razmjenu poruka, a možete otključati zaslon svog Galaxy Tab S9 uređaja biološkom autentifikacijom pomoću jednostavnog i intuitivnog skenera otiska prsta na zaslonu. Tableti donose i podršku za One UI i Android OS ažuriranja za četiri generacije tijekom nadolazećih godina, kao i pet godina sigurnosnih ažuriranja.

Tagovi: Samsung Galaxy Tab S9,, Samsung, Samsung Electronics
PROČITAJ I OVO
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
SIGNALI
Snap signalizira da novi model oglasa pronalazi publiku; dionice skočile
NEW YORK - Snap Inc. ponudio je pozitivne znakove da njegovi napori da obnovi svoj posao digitalnog oglašavanja dobivaju na popularnosti među marketinškim stručnjacima - povećavajući prihode i stvarajući jaču konkurenciju s moćnim tvrtkama Google i Meta Platforms Inc. Dionice su porasle više od 20% u produženom trgovanju.
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
BOLJE OD OČEKIVANJA
Microsoft objavio rezultate bolje od očekivanja
REDMOND - Microsoft (MSFT) objavio je u četvrtak svoju zaradu u trećem fiskalnom tromjesečju, nadmašivši procjene analitičara na vrhu i dnu na osnovu snage svog poslovanja računalstva u oblaku.
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
BESPOVRATNO
SAD će Micronu dati 6,1 milijardu dolara za američke tvornice čipova
WASHINGTON - Američki proizvođač čipova Micron dobit će do 6,1 milijardu dolara bespovratnih sredstava od američke vlade za izgradnju tvornica računalnih čipova u državama New York i Idaho, objavila je danas Bijela kuća.
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
KATASTROFA
Meta u jednom danu izgubila 200 milijardi dolara tržišne vrijednosti
NEW YORK - Do pada je došlo unatoč tome što je Meta izvijestila o dobiti i prihodu boljem od očekivanog za prvo tromjesečje.
Talijanski regulator kaznio Amazon
KAZNA
Talijanski regulator kaznio Amazon
RIM - Talijanski regulator za zaštitu tržišnog natjecanja izvijestio je u četvrtak da je američkom internetskom maloprodajnom divu Amazonu izrekao novčanu kaznu od 1,13 milijardi eura zbog zloupotrebe dominantne tržišne pozicije.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE