GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Zajec: Bobanu su vrata širom otvorena

Zajec: Bobanu su vrata širom otvorena
JASNA PORUKA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 22.02.2024 / 08:11
Autor: SEEbiz
ZAGREB - Velimir Zajec još se jednom osvrnuo što želi napraviti u Dinamu ako postane predsjednik.

Kandidat za predsjednika Dinama na izborima 2. ožujka prokomentirao je u Intervjuu tjedna Media servisa što želi napraviti u klubu.

“Želim donijeti mir u klub i međusobno poštovanje. Namjeravam napraviti jednu piramidu u kojoj će se znati tko ima ovlasti i što će raditi. Novi Statut se više približio navijačima, a bio sam mišljenja da bi klub morao biti u privatnom vlasništvu s privatnim kapitalom, no sad kada sam sagledao cjelokupnu situaciju smatram da bi se klub trebao urediti do kraja, pa ako će jednog dana biti potrebe za privatizacijom, onda može. U ovom trenutku to nije moguće”, rekao je Zajec.

Otkriva i da je Boban dobrodošao, te da bi stao uz Sergeja Jakirovića.

“Boban je uvijek rado primljen i može dobiti ulogu koju god poželi. Tu nema dileme. Ima svojih obaveza, ali u budućnosti, ako bude želio, vrata su mu širom otvorena, kao i svim bivšim igračima koji su malo zapostavljeni. Ja sam uvijek u svojoj karijeri pomagao trenerima i stao sam iza trenera. Tako ću stati i iza ovog trenera dok to on želi.”

Prokomentirao je i potencijalnu suradnju s Mirkom Barišićem. Pričalo se, ako Barišić bude predsjednik, da bi Zajec tada postao sportski direktor. On to ovako vidi.

“Nije se o tome razmišljalo. Ako dođe nekakva ponuda, razgovarat će se na široj razini. Ne mogu ja sam o tome odlučivati jer nisam sam u ovoj akciji. Tu ima puno ljudi, navijači su iza nas i njih uvijek treba slušati. Uvijek sam slušao navijački glas, podržavao ga, ali znao sam i kritizirati kada su radili gluposti. Ovo je jedna ozbiljna varijanta i vjerujem da će sve završiti normalno”, dodao je Zajec.

Tagovi: zajec, boban, dinamo, jakirović, barišić
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE