GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

LeBron i Davis spasili Lakerse

LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 28.04.2024 / 08:12
Autor: SEEbiz
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.

Odnosno izbjegli su "metlu", kako se u žargonu naziva ispadanje iz play-offa NBA-a bez da je momčad upisala ijednu pobjedu. Denver sada ukupno vodi 3:1 u seriji te mu je potrebna jedna pobjeda za prolazak u iduću fazu natjecanja.

Centar Nuggetsa Nikola Jokić bio je fantastičan s triple-double učinkom od 33 poena (šut 10/20, trica 2/5, slobodnih bacanja 11/11), 14 asistencija i 14 skokova, no to nije bilo dovoljno za pobjedu. Pratili su ga suigrači Michael Porter Jr. s double-doubleom od 27 poena i 11 skokova te Jamal Murray s 22 poena.

Lakersi su prekinuli niz od 11 poraza od Denvera. Posljednji put su u prosincu 2022. slavili nad aktualnim prvacima, koji su ih pomeli u prošlogodišnjem finalu Zapadne konferencije.

Momčad iz LA-a do pobjede su vodile dvije najveće zvijezde: LeBron James s 30 poena (šut 14/23), četiri asistencije, pet skokova i tri ukradene lopte, kao i Anthony Davis s 25 poena (šut 11/17), 23 skoka i šest asistencija. Austin Reeves i D'Angelo Russell imali su po 21 poen.

James je bio najbolji u četvrtoj četvrtini u kojoj je postigao 14 poena, odnosno polovicu od svih poena svoje momčadi u posljednjoj dionici. Peta utakmica igrat će se, po srednjoeuropskom vremenu, u noći s ponedjeljka na utorak u Denveru.

Tagovi: lebron, davis, nuggets, jokić
PROČITAJ I OVO
Jakirović u suzama: Mama bi bila ponosna
SLAVLJENIK
Jakirović u suzama: Mama bi bila ponosna
ZAGREB - Dinamo je na Maksimiru pobijedio Osijek 1:0 u 34. kolu i tako osigurao naslov prvaka SuperSport HNL-a. Strijelac je bio kapetan Arijan Ademi.
Dinamo je porazio Osijek i obranio naslov prvaka Hrvatske
HNL
Dinamo je porazio Osijek i obranio naslov prvaka Hrvatske
ZAGREB - Nogometaši zagrebačkog Dinama osigurali su svoj 25. naslov prvaka dva kola prije kraja ovosezonskog prvenstva Hrvatske 1-0 (0-0) domaćom pobjedom protiv Osijeka u susretu 34. kola.
Hezonja bi mogao postati najplaćeniji košarkaš Eurolige
KOŠARKA
Hezonja bi mogao postati najplaćeniji košarkaš Eurolige
MADRID - Mario Hezonja nakon dvije sezone napušta Real Madrid, a danas je Španjolski narodni radio objavio nove informacije.
Gvardiol zabio Fulhamu dva predivna gola
BRILJIRA
Gvardiol zabio Fulhamu dva predivna gola
MANCHESTER - Nogometaši Manchester Cityja svladali su u gostima Fulham 4-0 u prvom susretu 37. kola engleske Premier lige te su se s tom pobjedom vratili na vrh ljestvice.
Dalić na Konferenciji o liderstvu: U pobjedi se ne treba uzvisiti, ni u porazu poniziti
DOGAĐAJI
Dalić na Konferenciji o liderstvu: U pobjedi se ne treba uzvisiti, ni u porazu poniziti
ZAGREB - „Konferencija o liderstvu: Slijedi svoj poziv“, u organizaciji neprofitne udruge Centar Ignacije i drugih tvrtki partnera, okupila je istaknute govornike iz svijeta biznisa, sporta, novinarstva, znanosti i Crkve.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE