GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Wolfsburg pobijedio, povijesni start Leverkusena

Wolfsburg pobijedio, povijesni start Leverkusena
BUNDESLIGA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 30.09.2023 / 19:18
Autor: SEEbiz / H
BERLIN - NOGOMETAŠI Bayer Leverkusena barem privremeno su preuzeli vrh ljestvice Bundeslige nakon što su u susretu 6. kola na gostovanju pobijedili Mainz 3:0 Neporaženi tim Xabija Alonsa dobio je pet od šest utakmica osvojivši 16 bodova, više nego ikad prije u ovoj fazi sezone Bundeslige.

Golove za Leverkusen zabili su Sepp van den Berg (18-ag), Alejandro Grimaldo (59) i Jonas Hofmann (65), a za Bayer je od 86. minute igrao hrvatski reprezentativac Josip Stanišić. Bayer sada ima 16 bodova, bod više od Stuttgarta, dva više od Borussije Dortmund te tri boda više od Bayerna kojeg nešto kasnije očekuje gostovanje kod RB Leipziga.

Pobjedu je ostvario i Wolfsburg Nike Kovača porazivši Eintracht iz Frankfurta 2:0. Oba gola zabio je Jonas Wind (31., 84.) koji je stigao do brojke od sedam golova ove sezone. Gosti su od 58. minute igrali bez isključenog Maria Gotzea. Za Wolfsburg je do 90. minute igrao Lovro Majer, dok Hrvoje Smolčić i Kristijan Jakić nisu nastupili za Eintracht.

Stuttgart je nastavio s odličnim igrama porazivši na gostovanju Koln 2:0, a oba gola je zabio Deniz Undav (68., 88.). Heidenheim je s 1:0 porazio Union Berlin, a gol odluke zabio je Niklas Beste u 59. minuti. Josip Juranović nije nastupio za berlinski sastav.

Tagovi: Wolfsburg, Lovro Majer, Niko Kovač, Leverkusen
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE