GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Warriorsi poveli 3-2, Knicksi izbjegli eliminaciju

Warriorsi poveli 3-2, Knicksi izbjegli eliminaciju
NBA PLAYOFF
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 11.05.2023 / 08:27
Autor: SEEbiz
OAKLAND - Golden State Warriors su poveli 3-2 u finalnoj seriji nakon što su sinoć u petoj utakmici polufinala Zapadne konferencije bili bolji od LA Lakersa sa 121-106, a na Istoku su New York Knicks smanjili vodstvo Miami Heata na 3-2.

Stephen Curry je bio najbolji strijelac Warriorsa sa 27 koševa, Draymond Green je dodao 20 poena i deset skokova za pobjedu nad Lakersima u San Franciscu. Andrew Wiggins je ubacio 25 koševa za Warriorse.

Lakersi će imati drugu priliku za prolazak u finale Zapada kada se serija vrati u Los Angeles u petak.

Tada će biti bez Anthonyja Davisa koji je u zadnjoj četvrtini ozlijeđen. Davis je odmah napustio teren i navodno se u invalidskim kolicima dovezao u svlačionicu Los Angelesa. Do izlaska iz igre postigao je 23 koša.

LeBron James je upisao 25 ubačaja i devet skokova.

New York Knicks su izbjegli eliminaciju pobijedivši u petoj utakmici polufinala Istočne konferencije sa 112-103 Miami Heat čime su smanjili na 3-2 u seriji.

Jalen Brunson je predvodio Knickse sa 38 koševa, devet skokova i sedam asistencija.

Knicksi su vodili s čak 19 koševa u trećoj četvrtini prije nego što je Heat smanjio zaostatak na dva koša krajem zadnje četvrtine.

On i Quentin Grimes - koji je imao osam poena, pet asistencija i četiri skoka - postali su prvi par Knicksa koji je odigrao svih 48 minuta u utakmici doigravanja nakon što su Walt Frazier i Jerry Lucas to učinili protiv Boston Celticsa u petoj utakmici finala Istočne konferencije 1972.

RJ Barrett ubacio je 26 poena, a Julius Randle 24 poena za Knickse.

Jimmy Butler ubacio je 19 poena, devet asistencija i sedam skokova za Heat, koji je ispustio prednost od 10 koševa u drugoj četvrtini. Bam Adebayo je dodao 18 ubačaja i osam skokova, dok je Duncan Robinson ubacio 17 poena.

Tagovi: Golden State Warriors, LA lakers, Jalen Brunson, Draymmond Green, Stephen Curry, Boston Celtics, Jayson Tatum, Stephen Curry
PROČITAJ I OVO
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
Obradović ostaje na klupi Partizana
KOŠARKA
Obradović ostaje na klupi Partizana
BEOGRAD - Legendarni trener produljio je ugovor sa srpskim klubom.
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!
ODUŠEVLJENJE
Ancelotti: Modrićevo stanje je spektakularno!

SAN SEBASTIAN - Real Madrid upisao je novu pobjedu, ovog puta u Baskiji.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE