GDPR Cookie Consent by Free Privacy Policy

Vrlo dobar obrambeni učinak Ivice Zubca

Vrlo dobar obrambeni učinak Ivice Zubca
NBA
SEEbiz.eu - regionalni poslovni portal
Objavljeno: 21.03.2024 / 09:08
Autor: SEEbiz / index.hr
NEW YORK - Ivica Zubac sinoć je odigrao svoju 492. utakmicu u NBA ligi, računajući samo osnovni dio sezone.

Ni na jednoj prijašnjoj nije imao obrambeni učinak poput ovog u pobjedi LA Clippersa u Portlandu nad domaćim Trail Blazersima 116:103.

Osim što je zabio 14 poena uz vrlo učinkovitih 7/9 iz igre, uhvatio devet skokova, podijelio po dvije asistencije i blokade, uz jednu izgubljenu imao je čak četiri ukradene lopte, što mu je novi rekord karijere. Dosadašnji najbolji učinak od tri imao je pet puta.

Njegov obrambeni doprinos odlično se vidio i na brojkama protivničkog centra Deandrea Aytona, koji je nakon All-Stara igrao najbolju košarku karijere i postizao 24.6 poena i 14.3 skoka, ali sinoć je ostao na samo osam poena i sedam skokova te čak četiri izgubljene lopte.

Paul George bio je najbolji strijelac Clippersa s 27 poena, Kawhi Leonard dodao je 24, a James Harden 19 i 14 asistencija. Blazerse su predvodili rookieji Scoot Henderson s 18 i Kris Murray sa 17 poena.

Dok su se Blazersi (19-50) odavno okrenuli idućoj sezoni, Clippersi su se nakon dva uzastopna poraza vratili pobjedama i s omjerom 43-25 se na četvrtome mjestu Zapada malo odvojili od zahuktalih New Orleans Pelicansa (42-26).

Od ostalih hrvatskih košarkaša na parketu su se nakratko ukazali Dario Šarić i Luka Šamanić. Šarić je igrao pet minuta u pobjedi Golden Statea nad Memphisom 137:116 i uhvatio jedan skok, a Šamanić u četiri minute poraza Utah Jazza u Oklahoma Cityju 119:107 nije napravio ništa osim jednog prekršaja.

Tagovi: zubac, clippers, bogdanović, šarić, šamanić, george
PROČITAJ I OVO
Futsal Dinamo u finalu
DRUGU GODINU ZAREDOM
Futsal Dinamo u finalu
ZAGREB - Futsal Dinamo „srušio“ je još jednom Futsal Pulu i plasirao se u finale drugu godinu zaredom. Pobjednika smo tražili u produžecima, a rezultat na kraju bio je 4:2. A sad, idemo po novu „Kantu“!
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
KIKS
Lokomotiva nokautirala Rijeku, Dinamo na vrhu tablice
ZAGREB - Rijeka je u 32. kolu SuperSport HNL-a izgubila u Kranjčevićevoj 3:1 i napravila ogroman kiks u borbi za naslov.
LeBron i Davis spasili Lakerse
NBA PLAYOFF
LeBron i Davis spasili Lakerse
LOS ANGELES - Lakersi su na svojem parketu nadigrali Denver Nuggetse 119:108 u noći sa subote na nedjelju i tako upisali prvu pobjedu u prvoj rundi doigravanja.
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
HNL
Dinamo golom Vidovića zasjeo na prvo mjesto
VARAŽDIN - Dinamo je u susretu 32. kola SuperSport HNL-a pobijedio Varaždin u gostima 1:0 fantastičnim golom Gabriela Vidovića u 46. minuti. Dinamo je imao još četiri velike šanse, koje nije realizirao, ali ga Varaždin nije kaznio.
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
KAŠNJENJE
Njemački klubovi dobit će 80 milijuna eura manje od prihoda od medijskih prava
BERLIN - Usred spora oko prava emitiranja Bundeslige sa servisom za streaming DAZN, Njemačka nogometna liga (DFL) objavila je da će 36 profesionalnih klubova dobiti manje novca od planiranog od prihoda od medijskih prava.
@ 2020 SEEbiz. All Rights Reserved.
CLOSE